QUOTE(amber123 @ 2011 02 23, 20:19)
Nu ka.. gavau BB nectar spalvyte
as pesimiste siuo kls.. man nei Dior amber nei BB ner stebuklai.. nors be proto ju norejau.. bet kazkaip ner, kad gavus nurautu stoga ir zeciau 3val
BET seip tikrai fainas dalykas.. gerai taip uzvarvolinau.. bet ner taip kad matytus labai.. bet tepiau ant EZ ir dar tokio s.. ten.. taip idomiai, pas mane kamb prie viesos ziauriai graziai svyti, gal net graziau man tas svytejimas nei Dior.. ne pati spalva, bet svytejimas.. bet pvz kitam kamb prie sviesos as jo visai nematau.. nu matos kazkas kad tepta.. bet nieko daugiau
pazesiu ryt prie dienos sviesos
pats produktas konsistencija man toks pas kaip Dior..
tik aisku spalva skirias.. BB toks rausvas- auksinis, Dior auksinis. Seip reziume nzn.. dziaugiuosi ir tuom ir tuom.. negaleciau kazkokio vieno isskirt.. reik daugiau panaudot
O nebus taip, kad tu labai ilgai norėjai tiek Dior tiek BB shimmer'ių, gana nemažai iš jų tikėjaisi, ir kai juos gavai, nebepateisino tavo lūkesčių,nes per daug ilgai jų norėjai.
Na tikiuosi supratai, ką aš čia pasakyti norėjau.
Per tą ilgą laiką susidarei nuomonę kokios šios priemonės tūrėtų būti.
O aš jų nei labai iš anksčiau norėjau nei šiaip, labai domėjausi. Netūrėjau jokio išankstinio nusistatymo kokios šios priemonės tūrėtų būti. Ir kai gavau BB likau labai maloniai nustebinta. Tikrai gražiai man ant skruostų atrodo. Ir spalvą suteikia gražią, švytėjimą. Skaistalų papildomai nededu.