Gal kuri bandė Becca Shimmering Skin Perfector?
lyg ir nebuvo kalbėta apie šį: https://www.thebalm....yloumanizer.htm , The Balm highlighteris. Užmačiau ebayjuj, sudomino,.. gal kuri turit/bandėt?
QUOTE(moocho @ 2012 06 21, 23:24)
lyg ir nebuvo kalbėta apie šį: https://www.thebalm....yloumanizer.htm , The Balm highlighteris. Užmačiau ebayjuj, sudomino,.. gal kuri turit/bandėt?
kiek žiūrinėjau, tai susidarė įspūdis, kad jis gelsvas bet šiaip The balm produktai man labai
Pagaliau sulaukiau savo MAC lightscapade pirmas įspūdis labai teigiamas, atrodo būtent tai ko ieškojau taigi nutraukiu paieškas
QUOTE(Feline @ 2012 06 29, 13:14)
is kur uzsisakinejot , turbut mac tik per tarpininkes?
As dabar paieskose highlighterio, papasakokit placiau apie ji
As dabar paieskose highlighterio, papasakokit placiau apie ji
MAC puslapy išparduoti jie, pati radau JAV per pažįstamus
jis neturi blizgių dalelių, duoda tokį vientisą švytėjimą, bet ne blizgesį prieš tai pirkau NARS albatros, man nepatiko geltonas blizgesys, Kanebo sensai man atrodė per baltas, o šis nėra baltas ir tikrai ne geltonas, kažkas tarp balto ir švenaus rožinio na man labai gražus ir idealus ant lietuviškos baltos odos...
ši internetinė foto neblogai perteikia vaizdą
QUOTE(žvarba @ 2012 06 29, 14:08)
Pagaliau sulaukiau savo MAC lightscapade pirmas įspūdis labai teigiamas, atrodo būtent tai ko ieškojau taigi nutraukiu paieškas
Aš ir tokio noriu
Kur konkrečiau radote? online? gal tarpininkės galėtų ir mum nupirkti
Naudosite kaip highlighterį ar visam veidui kaip meteoritus kokius?
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 29, 16:13)
ar visam veidui kaip meteoritus kokius?
baisiai turėtų visas veidas atrodyt
QUOTE(SaiMita @ 2012 06 29, 16:39)
baisiai turėtų visas veidas atrodyt
Tikriausiai, kad baisiai, nes perdaug blizgumo
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 29, 15:41)
Tikriausiai, kad baisiai, nes perdaug blizgumo
uoj ne tikrai visam veidui nenaudosiu, čia juk highlighter'is
Man draugės, esančios JAV, kolegė pardavė, ji buvo sau pirkus, bet nenaudojo, tai perleido man Mačiau yra jų ebay, bet nelabai aš drįsau iš ten pirkti
O as siuo metu esu be galo patenkinta stai siuo Shiseido Luminizing Satin Face Color
Man jis tobulas dieniniam makiazui Dar nesu turejus tokio highlighterio,kuris neturetu to blizgesio, sis jo visiskai neturi, o tik subtilu perlamutrini svytejima, net nelabai matosi kad kazkas tepta, o veidas svyti is vidaus Pirma kart nesigailiu isleidus nei vieno cento, nes tikrai jis to vertas
Man jis tobulas dieniniam makiazui Dar nesu turejus tokio highlighterio,kuris neturetu to blizgesio, sis jo visiskai neturi, o tik subtilu perlamutrini svytejima, net nelabai matosi kad kazkas tepta, o veidas svyti is vidaus Pirma kart nesigailiu isleidus nei vieno cento, nes tikrai jis to vertas
labai violiojanciai skamba sisheido aprasymas, tik nerandu nuotrauku ant veido, pagrinde tik 'swatch'ai'
QUOTE(Feline @ 2012 06 29, 20:09)
labai violiojanciai skamba sisheido aprasymas, tik nerandu nuotrauku ant veido, pagrinde tik 'swatch'ai'
Stai cia kazkiek atspindi realybe, bet realiai atrodo daug graziau
Papildyta:
Aprasymas, kas skaito rusu kalba;
Развернутое мнение: Я марку Shiseido воспринимаю исключительно как уходовую. Раньше я покупала у них крем для лица известной линейки The Skincare Day Enriched creme, сейчас я без ума от их средств по уходу за волосами Shiseido Tsubaki. Первый раз я купила её в Японии, конечно невозможно было не влюбиться. Но декоративная линия мне никогда у них не нравилась, такая посредственная, но С этого и началось мое знакомство с великолепным иллюминатором из семейства румян Shiseido.
Shiseido Lumimizing Satin Face Color WT 905 относится к линии румян, но в названии ясно указано люминайзер. причем это не тот люминайзер со множеством блесток, искорок и всякой прочей мишуры Это продукт с очень тонкой и прозрачной текстурой, дающий просто ошеломляющий эффект. Я конечно же слышала восторженные отзывы, но относилась к ним как всегда скептически (меня трудно удивить) в итоге, при первом затесте я поняла, что это за сокровище! И не раздумывая приобрела его! Что же он из себя представляет это белый, мельчайшего помола перламутр! Да, девочки это перламутр для лица. Абсолютно мягкий, скользящий, шелковый, как жемчужная пыльца
Я нанесла его на скулы, переносицу и сразу получила холодное жемчужное сияние кожи, как эмаль. Роскошно! Мне так понравилось, что я нанесла его на все лицо! Если честно ещё круче. Оно подсвечивает, слегка подсветляет кожу, с каждым движением по поверхности щек, лба и носа пробегает жемчужный свет! И нет это не блеск, а именно свечение спокойное, благородное.
Я представляю как классно он будет смотреться на профессиональной фотосессии, при рассеянном свете. Целый день в кабинете я любовалась на свое жемчужное лицо. Может у меня конечно нарциссизм в последней стадии, но я думаю, когда вы станете обладателем данного роскошества поймете меня!
А теперь с небес на землю как его использовать. Я наношу его поверх тона и пудры. На выступающие участки: лоб, нос, скулы. Но вообще мне нравится наносить его на все лицо. В комплекте идёт очень милая и мягчайшая кисточка я её полюбила и наношу люминайзер только ей
Свотчи:
На пальце как концентрированный перламутр