Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(žvarba @ 2012 06 20, 09:15)
o TBS bronzinių bangelių nebandėt?

Aš esu bandžius ir iki paskutinio trupinuko sunaudojusi. Labai patiko. Efektas labai panašus į BB shimmer bricks, riebus toks produktas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2012 06 19, 23:49)
Čia buvo tik pavyzdys  mirksiukas.gif  tokių priemonių tikrai daug, kurios būna 2-in-1 arba net 3-in-1. Galima pasidairyti Givenchy produktų: user posted image
limituoto leidimo nuotrauka iš čia

P.S. Tokios priemonės taupo vietą, ypač kelionėse, kai vienoje pakuotėje yra pvz. highlighteris, skaistalai ir akių šešėliai.

Nu truputi ne į temą, bet jau modelis toje nuorodoje doh.gif Nu kažkaip išvis nesusigundyčiau pirkti pažiūrėjus tokius swatchus doh.gif
Be to, labai jau blizga, kažkaip ryškiai perdaug.
Atsakyti

Ne nebandziau, reikes uzsukti siandien paziureti kas tai. Bet jei kaip BB, gal irgi poras ryskins? Bet kokiu atveju siandien i TBS uzsuksiu apziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 06 19, 16:06)
Man kazkaip nepasakyciau, kad isryskina poras blush2.gif

Visu oda skirtinga smile.gif Manosios tikrai ner ryskios,ypac toj vietoj,kur tepu shimmeri, bet tik nuo kanebo taip isryskedavo, kitos priemones tiko...
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 06 20, 08:36)
Aš esu bandžius ir iki paskutinio trupinuko sunaudojusi. Labai patiko. Efektas labai panašus į BB shimmer bricks, riebus toks produktas  ax.gif

ir man labai patinka smile.gif puikiai ir kaip šešėlius naudoju smile.gif

QUOTE(*Bounty* @ 2012 06 20, 09:57)
Ne nebandziau, reikes uzsukti siandien paziureti kas tai. Bet jei kaip BB, gal irgi poras ryskins? Bet kokiu atveju siandien i TBS uzsuksiu apziuret  4u.gif

na aš tokias priemones tepu ant skruostų, skruostikaulių.. man jokių porų jos neryškina, arba aš jų ten neturiu... suprantu, kad apie nosį tepant poras gali ryškint, bet ne ant skruostų g.gif jei tikrai turite ryškias poras skruostų srityje, tada aplamai neieškočiau jokio nors kiek blizgaus produkto g.gif
Atsakyti

As jas naudoju kasdienai 4u.gif as su jais skruostukus tepu, man cia labiau kaip skaistalai , o ne kaip shimeris, nes labai pigmentuoti 4u.gif Bet produktas labai patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 06 20, 17:16)
As jas naudoju kasdienai 4u.gif  as su jais skruostukus tepu, man cia labiau kaip skaistalai , o ne kaip shimeris, nes labai pigmentuoti 4u.gif  Bet produktas labai patinka  4u.gif

tai, kad mergina ne apie shimer'į klausė, o būtent apie skaistalus-bronzantą.. gal kiek ne toje temoje tik biggrin.gif
Atsakyti
Turejau kazkada tas TBS bangeles, tai kazkaip nepatiko man jos visiskai, pardaviau, o su BB shimmer brick is viso nereikia net lyginti ju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 06 21, 10:54)
Turejau kazkada tas TBS bangeles, tai kazkaip nepatiko man jos visiskai, pardaviau, o su BB shimmer brick is viso nereikia net lyginti ju  ax.gif

bronzines turėjot?
aš TBS bronzines bangeles turiu kelioninėj kosmetinėj ir naudoju išimtinai tik kelionėse, man patinka, kai tokiomis aplinkybėmis vieną priemonę galima pritaikyti kelioms funkcijoms smile.gif kadangi esu baltaodė, tai man pačiai labiausiai bangelės patinka kaip šešėliai, bet pvz mano mama tamsesnio gymio,- jai labai gerai žiūrisi kaip skaistalai- bronzantas, net ir highlighter'is neblogas iš jo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 06 21, 13:52)
bronzines turėjot?
aš TBS bronzines bangeles turiu kelioninėj kosmetinėj ir naudoju išimtinai tik kelionėse, man patinka, kai tokiomis aplinkybėmis vieną priemonę galima pritaikyti kelioms funkcijoms  smile.gif kadangi esu baltaodė, tai man pačiai labiausiai bangelės patinka kaip šešėliai, bet pvz mano mama tamsesnio gymio,- jai labai gerai žiūrisi kaip skaistalai- bronzantas, net ir highlighter'is neblogas iš jo.. smile.gif

Taip bronzines turejau smile.gif Pamenu irgi pradzioj naudojau kaip seselius smile.gif Nu bet kaip shimeris ant manes nu niekaip nesiziurejo doh.gif nors nesu visiskai perbalus, nzn neprilipo man jos kazkaip g.gif
Atsakyti
Bangeles jau isbandziau - patiko. Bet susimasciau ar tikrai man reikia kazko blizgancio doh.gif
Atsakyti
Isbandziau siandien parduotuveje Nars albatros, nu ir ka , nu ir nieko biggrin.gif O tas nieko , kad nieko ipatingo blink.gif Konsistencija labai maloniai, svytejimas vientisas, bet spalvyte na nelabai sad.gif man tas auksinis atspalvis labai trukdo g.gif bet kiek zmoniu tiek nuomoniu.
Atsakyti