Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Siku @ 2012 06 18, 23:00)
man norisi ko nors "riebesnio".  smile.gif

ačiū bigsmile.gif
patinka ir man "riebumas", todėl taip myliu BB shimmer bricks wub.gif Noriu bronzinę spalvytę nusipirkt vasarai wub.gif
Atsakyti
Turiu šį Essence Circus Circus highlighter. Kaina juokinga, o efektą suteikia tikrai neblogą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 06 18, 22:53)
taaaaip  bigsmile.gif  ačiū labai  thumbup.gif
kokie atsiliepimai ? blush2.gif  aš nemoku kirilicos  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

raso kad geriausiai gula ant krempudros arba kremo su atspalviu, bet ne ant kompaktines-nes atseit gula kaip antras sluoksnis ir negraziai atrodo.
lygina su BB shimmer'iu, raso kad sis neisryskina poru
ieinantis sepetelis neblogas ir tinkamas naudot jei neturima kito tam pritaikyto.
rasancioji naudoja skruostikauliams pabrezti, virs lupos, nosies kupreles, kaktos sryciai, po antakiu.
dienos sviesoj praktiskai nepastebimas bet prie dirbtinio apsvietimo daro stebuklus - veidas svelniai apsviestas, jo neisbalina, isryskina reljefus.
lygina su shiseido-raso, kad sio efektas geresnis - subtilesnis ir brangesnis.
naudoja beveik kasdien, nepakeiciamas savo srities daiktas. vo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siku @ 2012 06 18, 22:50)
SaiMita, tu apie šitąsmile.gif

Labai panašus efektas su Elf pudra gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2012 06 19, 00:35)

ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif blush2.gif
na,neblogai rašo biggrin.gif

QUOTE(Gisana @ 2012 06 19, 09:34)
Labai panašus efektas su Elf pudra gaunasi  smile.gif

kokia elf? blush2.gif

bet vistiek, aš kadandi prie tamsesnių, tai, manau, kad mane balintų tos baltos, ane g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 06 19, 09:48)
kokia elf?  blush2.gif

bet vistiek, aš kadandi prie tamsesnių, tai, manau, kad mane balintų tos baltos, ane  g.gif

Šita: http://www.eyeslipsf...sh/studio_blush spalva Gotta Glow
va tokia gaunasi: http://www.part.lt/i...8312552a525.JPG
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2012 06 18, 12:16)
Prie to paties suprantu kad turedama bronzanta ir balta highlighteri turesiu tik 2 spalvas o man noretusi prie skruostikauliu padazyti ruzaviau  doh.gif  Tai kaip suprantu man reikia 3 priemoniu. Arba vienos stebuklingai kombinuotos biggrin.gif Nes iskart 3 geras priemones nepatempsiu. Nors galiu ir po biski supirkti, svarbiausia zinoti KA. Nes atejusi i parduotuve net nezinau i ka ziureti 4u.gif

Galite turėti 2 priemones: bronzantą ir skaistalus-highlighteriį viename. Pvz MAC MSF Semi Precious Pearl:
user posted image nuotrauka iš čia
išorinis žiedas blizgus, šviesiai šampaninės spalvos- idealus highlighteris (tiek žiemą, tiek vasarą), o viduriukas trijų spalvų mišinys: baltos, sendinto aukso ir fuksijos, irgi blizgus, puikiai atlieka skaistalų funkcija.
Atsakyti
Kanebo neblogas, bet isryskina poras ir kadangi man labiau patinka balksvas svytejimas, tai sio atsisakiau.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2012 06 19, 12:26)
Galite turėti 2 priemones: bronzantą ir skaistalus-highlighteriį viename. Pvz MAC MSF Semi Precious Pearl:

Bet tai jie buvo is limituotos kolekcijos ir jei neklystu pernykstes vasaros, tai nusipirkt nelabai lengva rast, o oficialiam MAC puslapyje seniai nebera.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 06 19, 11:28)
Kanebo neblogas, bet isryskina poras ir kadangi man labiau patinka balksvas svytejimas, tai sio atsisakiau.

Man kazkaip nepasakyciau, kad isryskina poras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 06 19, 16:41)
Bet tai jie buvo is limituotos kolekcijos ir jei neklystu pernykstes vasaros, tai nusipirkt nelabai lengva rast, o oficialiam MAC puslapyje seniai nebera.

Čia buvo tik pavyzdys mirksiukas.gif tokių priemonių tikrai daug, kurios būna 2-in-1 arba net 3-in-1. Galima pasidairyti Givenchy produktų: user posted image
limituoto leidimo nuotrauka iš čia

P.S. Tokios priemonės taupo vietą, ypač kelionėse, kai vienoje pakuotėje yra pvz. highlighteris, skaistalai ir akių šešėliai.
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2012 06 19, 15:55)

o TBS bronzinių bangelių nebandėt?
Atsakyti