Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(amber123 @ 2012 06 14, 12:49)
as asmeniskai naudoju Metoritus Teint rose 4u.gif

Sakykit o tais meteoritais tiesiog visa veida reikia dengti? Ar galima ir kaip ruza (skruostikauliams paryskinti) naudoti ir bruozus paryskinti?

as ieskau kokios priemones, kad galeciau be jokio makiazo pagrindo suteikti veidui priziureta isvaizda. Tam anksciau naudojau egipto zeme, bet pastebejau kad ji man kemsa poras -turiu tokia problema unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bounty*: 15 birželio 2012 - 14:47
QUOTE(*Bounty* @ 2012 06 15, 14:46)
Sakykit o tais meteoritais tiesiog visa veida reikia dengti? Ar galima ir kaip ruza (skruostikauliams paryskinti) naudoti ir bruozus paryskinti?

as ieskau kokios priemones, kad galeciau be jokio makiazo pagrindo suteikti veidui priziureta isvaizda. Tam anksciau naudojau egipto zeme, bet pastebejau kad ji man kemsa poras -turiu tokia problema unsure.gif

meteoritai tam netiks smile.gif
Atsakyti
g.gif Kaip gaila...
O gal patarsit kokia universala priemone kad atliktu ta uzduoti? Dar svarsciau apie Laura Merciel, ten 4 atspalviai. Bet ar butina makiazo pagrinda det? as labai nenoriu kasdien jo naudoti g.gif

Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2012 06 15, 18:55)
g.gif  Kaip gaila...
O gal patarsit kokia universala priemone kad atliktu ta uzduoti? Dar svarsciau apie Laura Merciel, ten 4 atspalviai. Bet ar butina makiazo pagrinda det? as labai nenoriu kasdien jo naudoti g.gif

Pasidairykit kazka is skystu arba kremines konsistencijos priemoniu turetu puikiai tikti wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 06 16, 22:00)
Pasidairykit kazka is skystu arba kremines konsistencijos priemoniu turetu puikiai tikti  wub.gif

Nars Copacabana labai faina, slapia tokia spalvyte sviesi.. nerealiai graziai atrdoo... TBS radiant highlighter, daugiau toks kreminis, irgi mano mylimukas.. atspalviai labai panasus.. wub.gif dar Benefit High beam turetu fainas but wub.gif ups, biski ne i tema pavariau.. cia mergaite ko kito ieskot.. bet jei nori pan efekto i EZ, tai tikrai kad veido svytejimas nlb prie ko g.gif ar as kazko nesupratau.. nesupratau, ar ji skaistalu nori, ar visam veidui svytejima priduot, ar spalva ar ko? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Bounty* @ 2012 06 15, 15:46)

As meteoritus visam veidui naudoju.. pas mane Teint rose spalvyte.. tai jie sviesus, netiks kaip skaistalai.. jei norit svytincio kazko ir kaip skaistalai kad tiktu, tai pazekit Bobbi brown shimer bricks, yra apricot faina spalvyte.. Laura Mercier turi kazka pan.. nelabai suprantu ko jus norit: ar skaistalu, ar visam veidui kazko, ar bronziko, nes sakot, kad seniau tam reikalui naudojot EZ ar ko? biggrin.gif ka reiskia: priziuretas veidas? Nei viena is tu priemoniu nepriduoda: priziureto veido, jei jis nebus priziuretas.. jos tik paryskina kazka, kazka paslepia.. ar ta prasme jus kalbat apie pailsejusi, svytinti, sviezu ispudi.. tokiu atveju siulyciau naudot gaiviu skaistaliukus, turincius svytejimo arba priemone, tinkanciam visam veidui ar tik tam tikrom vietom, suteikt svytejimo efekta.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 16 birželio 2012 - 21:21
QUOTE(*Bounty* @ 2012 06 15, 18:55)
g.gif  Kaip gaila...

manau, kad Laura Geller Balance and brighten puikiai tiktų ax.gif pamaskuoja, išlygina spalvą ax.gif pati nebandžius, bet labai norėčiau 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 16 birželio 2012 - 21:39
Nu, jo, tikriausiai as per daug noriu is vienos priemones... Bandysiu aiskiau pasakyti ko pati noreciau biggrin.gif
Visu pirma - noriu kuo maziau naudoti skysta pudryte kad nekimstu poru. Manau galiu jos atsisakyti, nes neturiu spuogeliu, demeliu ir veido spalva gan vientisa. Nors paakiai buna pavarge ir tikrai poros mano matosi g.gif
EZ naudojau ir kaip skaistalus ir kaip bronzatoriu - ryskindavau skruostikaulius, kontura aplink veida ir net akiu vokus. (Tai kaip suprantu bronzatoriaus atsisakyti negaliu) Bet ir labai sudomino tos priemones kur atskirai priduoda svytejimo - labiausiai sudomino siseido baltas. Prie to paties suprantu kad turedama bronzanta ir balta highlighteri turesiu tik 2 spalvas o man noretusi prie skruostikauliu padazyti ruzaviau doh.gif Tai kaip suprantu man reikia 3 priemoniu. Arba vienos stebuklingai kombinuotos biggrin.gif Nes iskart 3 geras priemones nepatempsiu. Nors galiu ir po biski supirkti, svarbiausia zinoti KA. Nes atejusi i parduotuve net nezinau i ka ziureti 4u.gif

Kazin yra LT Laura Geller Balance and brighten ir kitos priemones? Nes kaip supratau jus pagrinde siunciates...

dar kitoje temoje uzmaciau gera daikta
user posted image
gal tai kaip tik ta stebuklinga kombinacija?

Bet bijau dar kad sios priemones neparyskintu man poru. Kad ju nekimstu ir isvis maskuotu. lotuliukas.gif Paciai juokinga kiek visko noriu is vienos mazos dezutes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Bounty*: 18 birželio 2012 - 11:21
kas nori veido svytejimo rekomenduoju st tropez skin illuminator
user posted image
pati naudoju gold spalva labai fainai svyti ir atrodo naturaliai.
Atsakyti
Sarmoj pabandžiau ant rankos KANEBO Sensai baltą highlighterį... LABAI neblogas pasirodė.. vientisas švytėjimas, be pavienių blizgučių thumbup.gif Gal kas turit/naudojat ir pasidalintumėt atsiliepimais? Kaina 150lt ax.gif (niekur foto internete nerandu g.gif )
Atsakyti
SaiMita, tu apie šitą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siku @ 2012 06 18, 22:50)
SaiMita, tu apie šitąsmile.gif

taaaaip bigsmile.gif ačiū labai thumbup.gif
kokie atsiliepimai ? blush2.gif aš nemoku kirilicos blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Čia gal pavers merginos, kurios moka, nes aš irgi nelabai. blush2.gif

Bet aš turiu jį, tai parduotuvėje jis man švytėjo gražiau nei dienos šviesoje, ryškesnis toks buvo. Bet dienos metui jis labai tinkamas ir suteikia gražų švytėjimą, vakarui man norisi ko nors "riebesnio". smile.gif
Atsakyti