QUOTE(*moon* @ 2012 06 16, 22:00)
Pasidairykit kazka is skystu arba kremines konsistencijos priemoniu turetu puikiai tikti
Nars Copacabana labai faina, slapia tokia spalvyte sviesi.. nerealiai graziai atrdoo... TBS radiant highlighter, daugiau toks kreminis, irgi mano mylimukas.. atspalviai labai panasus..
dar Benefit High beam turetu fainas but
ups, biski ne i tema pavariau.. cia mergaite ko kito ieskot.. bet jei nori pan efekto i EZ, tai tikrai kad veido svytejimas nlb prie ko
ar as kazko nesupratau.. nesupratau, ar ji skaistalu nori, ar visam veidui svytejima priduot, ar spalva ar ko?
Papildyta:
QUOTE(*Bounty* @ 2012 06 15, 15:46)
Sakykit o tais meteoritais tiesiog visa veida reikia dengti? Ar galima ir kaip ruza (skruostikauliams paryskinti) naudoti ir bruozus paryskinti?
as ieskau kokios priemones, kad galeciau be jokio makiazo pagrindo suteikti veidui priziureta isvaizda. Tam anksciau naudojau egipto zeme, bet pastebejau kad ji man kemsa poras -turiu tokia problema
As meteoritus visam veidui naudoju.. pas mane Teint rose spalvyte.. tai jie sviesus, netiks kaip skaistalai.. jei norit svytincio kazko ir kaip skaistalai kad tiktu, tai pazekit Bobbi brown shimer bricks, yra apricot faina spalvyte.. Laura Mercier turi kazka pan.. nelabai suprantu ko jus norit: ar skaistalu, ar visam veidui kazko, ar bronziko, nes sakot, kad seniau tam reikalui naudojot EZ ar ko?
ka reiskia: priziuretas veidas? Nei viena is tu priemoniu nepriduoda: priziureto veido, jei jis nebus priziuretas.. jos tik paryskina kazka, kazka paslepia.. ar ta prasme jus kalbat apie pailsejusi, svytinti, sviezu ispudi.. tokiu atveju siulyciau naudot gaiviu skaistaliukus, turincius svytejimo arba priemone, tinkanciam visam veidui ar tik tam tikrom vietom, suteikt svytejimo efekta..