Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Gisana @ 2012 06 14, 10:20)
Gal per daug patepus  unsure.gif man tai visai gražiai, o dar spėju ir nebrangi  smile.gif

gal smile.gif
o aš vakar aptikau interneto platybėse šią Stila Illuminating finishing powder, ji būna trijų atspalvių "bronze", "rose gold" ir "gold". Va pastaroji mane labai domina, kažin ar labai ji blizgi, neradau normalių swatch'ų ant veido doh.gif
user posted image[
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 06 14, 11:48)
gal smile.gif
o aš vakar aptikau interneto platybėse šią Stila Illuminating finishing powder, ji būna trijų atspalvių "bronze", "rose gold" ir "gold". Va pastaroji mane labai domina, kažin ar labai ji blizgi, neradau normalių swatch'ų ant veido doh.gif

aš radau biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Cia video, kuriame yra cia aptartas Shiseido shimeris(kaip sakiau, ruses ji dievina, tikraja to zodzio prasme biggrin.gif ), poto Meteoritai, Mac ir t.t kam idomu
http://www.youtube.c...W8&feature=plcp
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 14 birželio 2012 - 11:30
QUOTE(*moon* @ 2012 06 14, 12:47)
nu ***** vel as jo noriu  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

ups blush2.gif lotuliukas.gif nu bet as nzn.. man jis kazkoks baltas ir viskas.. kiti buna balti, bet ten koks perlinis svytejimas ar kas.. man tai kreminiai geriausi.. nors aisku gerai ir sausa turet..as asmeniskai naudoju Metoritus irgi kur video, Teint rose 4u.gif
Atsakyti
Va dar čia yra tas Stila:
stila
Blizgiai kaip reikalas atrodo, bet gal padauginta..(foto pasididina)

O čia dar vienas gražuolis smile.gif Matyt tarp vyrų populiari prekė biggrin.gif
vyras
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 05 28, 21:54)
ESLAUDA, gal galetumet palyginti Kanebo su Nars Albatross? Jie abu atrodo turi gelsva atspalvi  g.gif

kaip tik buvau droge šiandien, pabandyti kanebo ir palyginti su savo albatros'u, tai man kanebo pasirodė subtilesnis, lyginant su nars net neatrodo gelsvas smile.gif nes NARS tikrai gerokai gelsvesnis... Tik pasirodė, kad nars daug geriau laikosi, ne veltui daug atsiliepimų dėl Nars "staying power", kanebo gi perbraukiau porą syk ranka ir beveik nusivalė....
Bėje pabandžiau tą Rusijoje dievinamą Shiseido highlihgterį, nu fainas jis toks poliruojantis, nu bet labai jau baltas g.gif net nežinau, man kažkaip tas jo baltumas nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 06 14, 14:39)
kaip tik buvau droge šiandien, pabandyti kanebo ir palyginti su savo albatros'u, tai man kanebo pasirodė subtilesnis, lyginant su nars net neatrodo gelsvas smile.gif nes NARS tikrai gerokai gelsvesnis... Tik pasirodė, kad nars daug geriau laikosi, ne veltui daug atsiliepimų dėl Nars "staying power", kanebo gi perbraukiau porą syk ranka ir beveik nusivalė....
Bėje pabandžiau tą Rusijoje dievinamą Shiseido highlihgterį, nu fainas jis toks poliruojantis, nu bet labai jau baltas g.gif net nežinau, man kažkaip tas jo baltumas nelabai ax.gif

Nu baltas, baltas ir man jis pasirode, tik jauciu reikia jo nepadauginti ir tinkama sepeteli pasirinkti g.gif jauciu, jei su kokiu Mac'u 187 gal ir visai neblogai gautusi g.gif nes parduotuvej bandziau su pudriniu sepeteliu tai buvo matyt tas baltumas kazkiek, o to Kanebo kazkaip is viso ant veido nesimate, jis man rodos tokios pat paskirties kaip meteoritai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 06 14, 13:48)
Nu baltas, baltas ir man jis pasirode, tik jauciu reikia jo nepadauginti ir tinkama sepeteli pasirinkti  g.gif jauciu, jei su kokiu Mac'u 187 gal ir visai neblogai gautusi  g.gif nes parduotuvej bandziau su pudriniu sepeteliu tai buvo matyt tas baltumas kazkiek, o to Kanebo kazkaip is viso ant veido nesimate, jis man rodos tokios pat paskirties kaip meteoritai  smile.gif

tai va, kanebo kaip ir atkrenta ax.gif tiesa,- aš neklausiau droge, bet kiek supratau jis 66Lt kainuoja blink.gif čia forume aš kažkaip buvau susidariusi įspūdį, kad daug brangesnis jis? g.gif matyt kažką ne taip supratau blush2.gif
o Jums to Shiseido man rodos tikrai reikia biggrin.gif aš jau kai taip kažko noriu paprastai ir perku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 14 birželio 2012 - 13:55
QUOTE(*moon* @ 2012 06 14, 14:48)
Nu baltas, baltas ir man jis pasirode, tik jauciu reikia jo nepadauginti ir tinkama sepeteli pasirinkti  g.gif jauciu, jei su kokiu Mac'u 187 gal ir visai neblogai gautusi  g.gif nes parduotuvej bandziau su pudriniu sepeteliu tai buvo matyt tas baltumas kazkiek, o to Kanebo kazkaip is viso ant veido nesimate, jis man rodos tokios pat paskirties kaip meteoritai  smile.gif

siuo metu mano must have''as wub.gif meteoritai ilsisi biggrin.gif , baltas tai taip, bet labai teisingai parasete, reikia saikingai. beje, labai geras shisheido sepetukas mirksiukas.gif minkstas, labai gerai ''paima'' produkta, svelnus, patogus... ji ir naudoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Genute: 14 birželio 2012 - 14:10
QUOTE(_sala_ @ 2012 06 14, 10:40)
Internete užmačiau Revlon Mineral Color stay kompaktinę pudrą, pasirodė, kad visai gražų švytėjimą veidui suteikia, gal esat mačiusios/bandžiusios?

Esu senokai bandzius - tikrai labai patiko thumbup.gif Kaina gera, kiekis nemazas.

QUOTE(žvarba @ 2012 06 14, 11:48)

Blizgi, jau is foto matosi - na vientisas svytejimas, bet gi visas tokias priemones saikingiau naudojant puikiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Genute @ 2012 06 14, 15:05)
siuo metu mano must have''as wub.gif meteoritai ilsisi  biggrin.gif  , baltas tai taip, bet labai teisingai parasete, reikia saikingai. beje, labai geras shisheido sepetukas  mirksiukas.gif  minkstas, labai gerai ''paima'' produkta, svelnus, patogus... ji ir naudoju 4u.gif

Beje, ir kaip jums efektas diena? Labai matosi tas baltumas?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 06 15, 09:54)
Beje, ir kaip jums efektas diena? Labai matosi tas baltumas?

man asmeniskai labai patinka, naturalus, subtilus, ''vidinis'' svytejimas, nera jokiu blizguciu. nezinau, net kaip papasakoti apie efekta smile.gif tikrai ne highlighter''is, kuris suteikia intensyvu, matoma svytejima, tiesiog atspindi sviesa. to baltumo nesimatys, jei saikingai tepsite (uztenka 1-2 k. sepeteliu perbraukti). siuo metu pakankamai idegusi, nesimato, kad as buciau kazkuo prisitepusi balto smile.gif pabandykite pries perkant, pasitepti ant rankos ir pasiziureti dienos sviesoje mirksiukas.gif . dabar labai noriu to auksinio, man atrodo turetu graziai atrodyti ant idegusios odos. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Genute: 15 birželio 2012 - 11:41