Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(*moon* @ 2012 05 28, 17:08)
Dar ydomu kaip sie Nars Iluminator, bet su skystais as nemoku elgtis  doh.gif

As gavau dovanu nemazus miniukus po 7ml vidurini copacobana ir kairei orgasm.. labai patinka wub.gif ypac sviesusis wub.gif nors kazkuom pirmena mano TBS radiant highligter, tik daug skystesnis ir greiciau pasiskirsto wub.gif labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 05 28, 17:08)
Turiu BB,bet man jis per riebus dienai, o vakarui tikrai nepakeiciamas  wub.gif  wub.gif Va ir as noriu bespalvio  g.gif Dar laukiu Sleek konturavimo paletes. |Dar ydomu kaip sie Nars Iluminator, bet su skystais as nemoku elgtis  doh.gif
user posted image

Na dienai BB reikia nepadauginti smile.gif
Turejau Sleek palete, sviesiausia nr. visai nieko buvo, bet shimeris irgi i siltuma, tai nepasilikau... Dabar konturuoju veiduka su Chanel slapiu bronzantu, uz tai susigundziau Nars Copacabana. Be to, turiu puikius slapius skaistalus is By Terry. Viskas slapia, tai nesirutulios...
O tu Nars tiutelese as irgi pabijojau, nes atrodo stickas patogesnis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2012 05 28, 17:25)
As gavau dovanu nemazus miniukus po 7ml vidurini copacobana ir kairei orgasm.. labai patinka wub.gif ypac sviesusis wub.gif nors kazkuom pirmena mano TBS radiant highligter, tik daug skystesnis ir greiciau pasiskirsto wub.gif labai patinka wub.gif

Dabar dar labiau noriu wub.gif
As laukiu irgi miniuko, bet uz ta miniuka 60Lt. mokejau unsure.gif
Atsakyti
ESLAUDA, gal galetumet palyginti Kanebo su Nars Albatross? Jie abu atrodo turi gelsva atspalvi g.gif
Atsakyti
myglle,

QUOTE(ESLAUDA @ 2012 05 28, 16:48)
  Turejau ir Nars Albatros, tai jis kazkuo panasus i Kanebo, man nepatinka tas gelsvas atspalvis juose, jie turi toki geltona svytejima...

Atsakyti
mamkos kur geriausiai nusipirkti kanebo sensai silky highlighting powder? kažin kiek mūsuose kainuoja, nes siųstis iš kur nerandu kažkaip doh.gif doh.gif
QUOTE(ESLAUDA @ 2012 05 28, 15:48)
Turejau ir Nars Albatros, tai jis kazkuo panasus i Kanebo, man nepatinka tas gelsvas atspalvis juose, jie turi toki geltona svytejima...

kanebo irgi gelsvas?? g.gif Pasimečiau jau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2012 05 21, 16:28)
As panasu efekta isgaunu su Kanebo - Silky Highlighting Powder wub.gif
Deja, ne  4u.gif

prašom plačiau blush2.gif Jūs kiek pamenu baltaodė, ar tas gelsvumas matosi ant odos ar tik švytėjimas matyti?? Nusipirkau Nars Albatros, bet ant mano baltos odos jis toks gelsvas g.gif dar vasarai gal būtų nieko, bet žiemai nžn g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 12 birželio 2012 - 08:32
QUOTE(žvarba @ 2012 06 12, 09:36)
mamkos kur geriausiai nusipirkti kanebo sensai silky highlighting powder? kažin kiek mūsuose kainuoja, nes siųstis iš kur nerandu kažkaip doh.gif  doh.gif

Maciau Sarmoj 150lt bandziau ant veido, bet manes jis nesuzavejo g.gif Be to turi to gelsvumo, kas man nepatinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 06 12, 09:06)
Maciau Sarmoj 150lt bandziau ant veido, bet manes jis nesuzavejo  g.gif Be to turi to gelsvumo, kas man nepatinka  unsure.gif

ačiū 4u.gif ir man tas geltonumas nelabai doh.gif įsivaizduoju, kad įdegusiai odai jis labiau wub.gif tai ir nebežinau kur link pasiduoti hihihi.gif kreminių tekstūrų nenoriu, norisi presuotos priemonės blush2.gif O ką Jūs naudojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 06 12, 10:22)
ačiū 4u.gif ir man tas geltonumas nelabai doh.gif įsivaizduoju, kad įdegusiai odai jis labiau wub.gif tai ir nebežinau kur link pasiduoti hihihi.gif kreminių tekstūrų nenoriu, norisi presuotos priemonės blush2.gif O ką Jūs naudojat? g.gif

Pati labai ilgai meciausi tarp tu highlighteriu doh.gif Siuo metu turiu pasilikus Bobbi Brown shimmeri, bene jis vienas man labiausiai ir patinka is visu bandytu, bet tik vakarui, diena man jis kazkaip per riebus biggrin.gif Siaip visai patinka Sleek konturavimo palete, o ir kaina nekanda thumbup.gif dar laukiu parkeliaujant Dior Nude kompaktines pudros, tiesa, pirkau kaip kompakt pudra, bet ten virsuj yra siaura juostele, kuria galima naudot atskirai kaip highlighteri, tai bus matyt kaip patiks:
user posted image
Buvau labai uzsidehus su nuo Nars Albatross, bet kai pasiskaiciau atsiliepimus, kad jis turi to gelsvumo, tai "perdegiau" biggrin.gif
Siaip jei norit visiskai be spalvos, tai kiek domejaus, tas Shiseido yra grynai baltas perlamutras, be to labai subtilus ant veido wub.gif Bet dar ir naudotis reikia juo moketi, nes kaip konsultante pasakojo, kad jis yra kaip korektorius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 12 birželio 2012 - 09:51
merginos gal teko kuriai turėti panšaus tipo highlighterį, kaip organic wear face sculpting trio??? Man jis labai patiko, tik tiek, kad nei pudros nei to bronzanto nenaudojau, tai pirkti visą trio tik dėl highlighterio neapsimoka visai doh.gif
Atsakyti
Internete užmačiau Revlon Mineral Color stay kompaktinę pudrą, pasirodė, kad visai gražų švytėjimą veidui suteikia, gal esat mačiusios/bandžiusios?

user posted image
user posted image

Kaip atrodo ant veido - Revlon
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 06 14, 09:40)
Internete užmačiau Revlon Mineral Color stay kompaktinę pudrą, pasirodė, kad visai gražų švytėjimą veidui suteikia, gal esat mačiusios/bandžiusios?

man kažkaip per daug blizgesio atrodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 14 birželio 2012 - 09:53
QUOTE(žvarba @ 2012 06 14, 10:51)
man kažkaip per daug blizgesio atrodo unsure.gif

Gal per daug patepus unsure.gif man tai visai gražiai, o dar spėju ir nebrangi smile.gif
Atsakyti