Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(*moon* @ 2012 05 21, 16:30)
O ji neturiu tu pavieniu blizguciu? Kokia spalva suteikia?

Ne, neturi, atspavis jos i gelsvuma siek tiek, spalvos ji nesuteikia, o taip pat paskaistina veida, svytejimas toks subtilus gaunasi wub.gif
Atsakyti
O as sau nauja atradima pamaciau , ir taip uzsinorejau, bet palauksiu savaitele , jei dar noresiu leksiu pirkti 4u.gif
Pristatau MAC Lightscapade Mineralize Skinfinish
Nu tokio gerumo jis man wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Gal kas turite toki ?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 21, 17:32)
Sita mergaite  man labai patinka..  biggrin.gif bet tas produktas turi daug spalvu.. yra balta, auksine ir t.t  g.gif atrodo

Tai taip taip, bet cia butent atsiliepia apie High Beam White wub.gif As ir nenoriu kad butu su spalva, ieskau butent permatomo, perlamutro dienai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 21, 17:02)
nelabai ka galiu ir pasiulyt, nes pati naudoju ne sausa, o kremini TBS radiant highlighteri.. o sausus tik meteoritus smile.gif

amber, kaip tik tave jau zadejau kalbint del sio tbs highlighterio. Kaip jis tau patinka? nete paziurejau swatchu, tai toks geris atrodo wub.gif toks vientisas svytejimas su juo gaunas, ane ax.gif
o kas tau paciai geriau, tbs bangeles ar sis radiant?
Atsakyti
Ne manes klausete , bet galiu palyginti bangeles ir skysta highliteri 4u.gif Tai tiesa sakant nera ka lyginti, cia 2 skirtingi galykai. Nes bangeles duoda spalvos o skystas grazu vientisa perlamutrini svytejima 4u.gif Bent jau man taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2012 05 21, 18:29)
amber, kaip tik tave jau zadejau kalbint del sio tbs highlighterio. Kaip jis tau patinka? nete paziurejau swatchu, tai toks geris atrodo wub.gif toks vientisas svytejimas su juo gaunas, ane ax.gif
o kas tau paciai geriau, tbs bangeles ar sis radiant?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as atidziau zesiu ka rasau, nes jau ne pirma mergaite uzklausia apie ta produkta, kurio neturiu biggrin.gif 4u.gif neturiu as TBS bangeliu.. smile.gif o tas highlighteris, tai mano mylimiausias.. naudoju ji kasdien jei kazkur einu smile.gif taip, vientisas svytejimas, jokiu pavieniu blizguciu.. spalva tokia kriaukles sakyciau, perlamutras.. jei isivaizduojat. Na aisku swatchai gi google yra biggrin.gif man jis labai labai labai patinka.. pirkciau trb ir uz pilna kaina.. bet savaji pirkau is mergaite, kuri parduoda tbs pigiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2012 05 21, 18:33)
Ne manes klausete , bet galiu palyginti bangeles ir skysta highliteri  4u.gif  Tai tiesa sakant nera ka lyginti, cia 2 skirtingi galykai. Nes bangeles duoda spalvos o  skystas grazu vientisa perlamutrini svytejima  4u.gif  Bent jau man taip atrodo  4u.gif

Bet trb ziurint kurios.. nes ne visos jos turi spalva g.gif ta prasme pvz ta Blush lyg tai spalvyte panasiausia trb i kreminio to suteikiama efekta g.gif gal biggrin.gif
Atsakyti
As lyginu ir su Blush ir su Bronze 4u.gif Bronze pati naudoju o Blush kaiminka kaip skaistalus dedasi 4u.gif Bet kaip as su skystu uzsiparinau, dariau uzsakyma is TBS ir pamirsau ji prigriebti ( nes 40 proc. nuolaida gavau doh.gif )
Atsakyti
Isbandziau parduotuvje tiek Kanebo tiek Shiseido highlighterius ant veido, abu pasirode labai subtilus ir tikrai tinkami dienai thumbup.gif Tas Shiseido gal patiko labiau, nes yra toks matinis perlamutras, net nemoku paaiskinti, bet kaip ir kalbama tame video, pasitepus atrodo, kaip nupoliruota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 05 28, 16:23)
Isbandziau parduotuvje tiek Kanebo tiek Shiseido highlighterius ant veido, abu pasirode labai subtilus ir tikrai tinkami dienai  thumbup.gif Tas Shiseido gal patiko labiau, nes yra toks matinis perlamutras, net nemoku paaiskinti, bet kaip ir kalbama tame video, pasitepus atrodo, kaip nupoliruota  biggrin.gif

As ji turejau, tiksliau abu turejau bigsmile.gif Shiseido nesuzavejo, nes dienos sviesoj, lauke, matesi baltumas, tokie kaip miltai... Kanebo visai nieko, bet man vistiek jame kazko truksta...
Dabar Laukiu parkeliaujant Nars Copacabana.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2012 05 28, 16:29)
As ji turejau, tiksliau abu turejau  bigsmile.gif  Shiseido nesuzavejo, nes dienos sviesoj, lauke, matesi baltumas, tokie kaip miltai... Kanebo visai nieko, bet man vistiek jame kazko truksta...
Dabar Laukiu parkeliaujant Nars Copacabana.
user posted image

As NARS turejau tik Orgasm spalvyte, po to parasykit kaip jums tas patiko? Na is ties manes irgi jie abu ne itin suzavejo, tikejaus kazko daugiau g.gif Bet dabar dar labai knieti isbandyti Nars Albatross, tik gaila pas mus nera kaip apziureti realiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 05 28, 16:37)
As NARS turejau tik Orgasm spalvyte, po to parasykit kaip jums tas patiko? Na is ties manes irgi jie abu ne itin suzavejo, tikejaus kazko daugiau  g.gif Bet dabar dar labai knieti isbandyti Nars Albatross, tik gaila pas mus nera kaip apziureti realiai  doh.gif

Maciau kad Nars Orgasm turejot biggrin.gif Bet Orgasm tai ne highlighteris, jis labiau kaip skaistalai. Turejau ir Nars Albatros, tai jis kazkuo panasus i Kanebo, man nepatinka tas gelsvas atspalvis juose, jie turi toki geltona svytejima... O man labiau tinka saltas svytejimas, todel labai tikiuosi, kad patiks Copacabana. Paskaiciau, kad jis vienas is tinkamiausiu sviesiai odai, nes daug shimeriu nesimato ant sviesios odos... Man nepatiko nei vienas is MAC... Labiausiai mylimas mano yra Laura Mercier wub.gif Dar patinka BB, nors sie labiau isryskina poras.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2012 05 28, 16:48)
Maciau kad Nars Orgasm turejot  biggrin.gif  Bet Orgasm tai ne highlighteris, jis labiau kaip skaistalai.  Turejau ir Nars Albatros, tai jis kazkuo panasus i Kanebo, man nepatinka tas gelsvas atspalvis juose, jie turi toki geltona svytejima... O man labiau tinka saltas svytejimas, todel labai tikiuosi, kad patiks Copacabana. Paskaiciau, kad jis vienas is tinkamiausiu sviesiai odai, nes daug shimeriu nesimato ant sviesios odos... Man nepatiko nei vienas is MAC... Labiausiai mylimas mano yra Laura Mercier  wub.gif  Dar patinka BB, nors sie labiau isryskina poras.
user posted image

Turiu BB,bet man jis per riebus dienai, o vakarui tikrai nepakeiciamas wub.gif wub.gif Va ir as noriu bespalvio g.gif Dar laukiu Sleek konturavimo paletes. |Dar ydomu kaip sie Nars Iluminator, bet su skystais as nemoku elgtis doh.gif
user posted image
Atsakyti