Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

Internete radau Givenchy Limited Edition Le Prisme Visage kelis swtch'us, labai gražiai atrodo...Dalinuosi:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2012 02 29, 21:55)
Maskvoj konsultante sake nr.1 dbr yra yra Shiseido highlighter'is

user posted image

O jis ydomu labai blizgus?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 05 21, 14:45)

Kiek esu macius, tai nlb.. bet kiek zinau, tai jis butent Rusijoj nr 1, bet kitur ner toks populiarus biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 21, 16:46)
Kiek esu macius, tai nlb.. bet kiek zinau, tai jis butent Rusijoj nr 1, bet kitur ner toks populiarus biggrin.gif  4u.gif

Hmmm kazi kodel tik rusijoj biggrin.gif g.gif Gal galetumet palyginti su Nars Albatross?
Reik mirtinai highlighterio, bet nenoriu labai blizgaus ir "riebaus" kaip kad BB, nes ji jau turiu, tai dienai jis man per blizgus. Noreciau tokio subtilaus, be spalvos 4u.gif Kad suteiktu svytejimo ir butu be pavieniu blizguciu bigsmile.gif Rekomenduokit ka nors mergaites!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
P.s tik nesiulykit meteoritu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 05 21, 13:45)

Esu uzmetusi aki i ji parduotuvei, nepasirode labai blizgus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 05 21, 16:56)
Esu uzmetusi aki i ji parduotuvei, nepasirode labai blizgus  smile.gif

O kaip ant veido kazi? Baltas perlamutras ar turi kazkoki atspalvi?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 05 21, 15:57)
O kaip ant veido kazi? Baltas perlamutras ar turi kazkoki atspalvi?

Ant greiciu perbraukiau pirstu per ji, nera baltas grynai, labai tamsia oda gal ir pasviesis, sviesiai ir vidutinei odai manai pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 05 21, 16:56)
Hmmm kazi kodel tik rusijoj  biggrin.gif  g.gif Gal galetumet palyginti su Nars Albatross?
Reik mirtinai highlighterio, bet nenoriu labai blizgaus ir "riebaus" kaip kad BB, nes ji jau turiu, tai dienai jis man per blizgus. Noreciau tokio subtilaus, be spalvos 4u.gif Kad suteiktu svytejimo ir butu be pavieniu blizguciu  bigsmile.gif Rekomenduokit ka nors mergaites!!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
P.s tik nesiulykit meteoritu  biggrin.gif

As negaliu teigti, kad kitose salyse jis ner toks populiarus, bet bent jau as nepastebejau, o Rusijoj zinau, kad labai populiarus biggrin.gif
Nars as neturiu shimerio, del to palygint negaliu smile.gif nelabai ka galiu ir pasiulyt, nes pati naudoju ne sausa, o kremini TBS radiant highlighteri.. o sausus tik meteoritus smile.gif
Atsakyti
Po sio atsiliepimo uzsimaniau jo wub.gif wub.gif wub.gif
http://www.youtube.c...h?v=z4g0LX2Jxmw
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 05 21, 16:15)
Po sio atsiliepimo uzsimaniau jo  wub.gif  wub.gif  wub.gif

As panasu efekta isgaunu su Kanebo - Silky Highlighting Powder wub.gif

QUOTE(*moon* @ 2012 05 21, 16:25)
O gal atkreipet demesi i kaina?  g.gif

Deja, ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 05 21, 17:28)
As panasu efekta isgaunu su Kanebo - Silky Highlighting Powder wub.gif

O ji neturiu tu pavieniu blizguciu? Kokia spalva suteikia?
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 05 21, 17:15)
Po sio atsiliepimo uzsimaniau jo  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sita mergaite man labai patinka.. biggrin.gif bet tas produktas turi daug spalvu.. yra balta, auksine ir t.t g.gif atrodo
Atsakyti