Internete radau Givenchy Limited Edition Le Prisme Visage kelis swtch'us, labai gražiai atrodo...Dalinuosi:
QUOTE(blackberry @ 2012 02 29, 21:55)
O jis ydomu labai blizgus?
QUOTE(*moon* @ 2012 05 21, 14:45)
Kiek esu macius, tai nlb.. bet kiek zinau, tai jis butent Rusijoj nr 1, bet kitur ner toks populiarus
QUOTE(amber123 @ 2012 05 21, 16:46)
Kiek esu macius, tai nlb.. bet kiek zinau, tai jis butent Rusijoj nr 1, bet kitur ner toks populiarus
Hmmm kazi kodel tik rusijoj Gal galetumet palyginti su Nars Albatross?
Reik mirtinai highlighterio, bet nenoriu labai blizgaus ir "riebaus" kaip kad BB, nes ji jau turiu, tai dienai jis man per blizgus. Noreciau tokio subtilaus, be spalvos Kad suteiktu svytejimo ir butu be pavieniu blizguciu Rekomenduokit ka nors mergaites!!!!!
P.s tik nesiulykit meteoritu
QUOTE(*moon* @ 2012 05 21, 13:45)
Esu uzmetusi aki i ji parduotuvei, nepasirode labai blizgus
QUOTE(ViShy @ 2012 05 21, 16:56)
Esu uzmetusi aki i ji parduotuvei, nepasirode labai blizgus
O kaip ant veido kazi? Baltas perlamutras ar turi kazkoki atspalvi?
QUOTE(*moon* @ 2012 05 21, 15:57)
O kaip ant veido kazi? Baltas perlamutras ar turi kazkoki atspalvi?
Ant greiciu perbraukiau pirstu per ji, nera baltas grynai, labai tamsia oda gal ir pasviesis, sviesiai ir vidutinei odai manai pats tas
QUOTE(*moon* @ 2012 05 21, 16:56)
Hmmm kazi kodel tik rusijoj Gal galetumet palyginti su Nars Albatross?
Reik mirtinai highlighterio, bet nenoriu labai blizgaus ir "riebaus" kaip kad BB, nes ji jau turiu, tai dienai jis man per blizgus. Noreciau tokio subtilaus, be spalvos Kad suteiktu svytejimo ir butu be pavieniu blizguciu Rekomenduokit ka nors mergaites!!!!!
As negaliu teigti, kad kitose salyse jis ner toks populiarus, bet bent jau as nepastebejau, o Rusijoj zinau, kad labai populiarus
Nars as neturiu shimerio, del to palygint negaliu nelabai ka galiu ir pasiulyt, nes pati naudoju ne sausa, o kremini TBS radiant highlighteri.. o sausus tik meteoritus
Po sio atsiliepimo uzsimaniau jo
http://www.youtube.c...h?v=z4g0LX2Jxmw
http://www.youtube.c...h?v=z4g0LX2Jxmw
QUOTE(*moon* @ 2012 05 21, 16:15)
As panasu efekta isgaunu su Kanebo - Silky Highlighting Powder
QUOTE(*moon* @ 2012 05 21, 16:25)
O gal atkreipet demesi i kaina?
Deja, ne
QUOTE(ViShy @ 2012 05 21, 17:28)
As panasu efekta isgaunu su Kanebo - Silky Highlighting Powder
O ji neturiu tu pavieniu blizguciu? Kokia spalva suteikia?
QUOTE(*moon* @ 2012 05 21, 17:15)
Sita mergaite man labai patinka.. bet tas produktas turi daug spalvu.. yra balta, auksine ir t.t atrodo