Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

merginos, kurios turit TBS kremini ta daikta, kiek jo naudojat ir ar tepat visa veida? as ji turiu, bet kazkokio special svytejimo pasitepusi neizvelgiu, gal kazka ne taip darau, gal per mazai tepu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2012 05 10, 15:21)
merginos, kurios turit TBS kremini ta daikta, kiek jo naudojat ir ar tepat visa veida? as ji turiu, bet kazkokio special svytejimo pasitepusi neizvelgiu, gal kazka ne taip darau, gal per mazai tepu?  g.gif

Ziurint apie kuri kalbat.. as turiu TBS Radiant highlighter, tai as jo tepu nu ka as zn, uzsimetu ant rankos ir su pirstu tepu... and skruostikaulio, ciut kaktos, po antakiu.. vakarui daugiau uzdedu.,. man tai jis labai graziai svyti wub.gif viso veido tikrai netepu, nes nemanau, kad tinka jis tam 4u.gif man jis is pradziu gal per mazai svytejo, truko intensyvumo, bet uzdedu daugiau ir pats tas..dienai uztenka aisku ir maziau
http://thewayofbeaut...ighlighter.html
Atsakyti
O as pagaliau isigyjau bobbi brown shimeri, Beige spalva wub.gif tai tikru tikriausiai nerealus dalykelis wub.gif vakarui uztepus ant kremines pudros siektiek daugiau isviso nerealiai graziai atrodo smile.gif dienai vos vos pablizginu. wub.gif o svarbiausia kad nera ruzavo atspalvio..
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2012 05 10, 18:10)
o svarbiausia kad nera ruzavo atspalvio..

man kaip tik del to ir nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 05 10, 18:14)
man kaip tik del to ir nepatinka schmoll.gif

Yra labai daug ivairiausiu atspalviu, kuriuose yra ruzavas svytejimas, as specialiai rinkausi kad jo nebutu, nes oda i ruzavuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 05 10, 17:48)
man tai jis labai graziai svyti  wub.gif viso veido tikrai netepu, nes nemanau, kad tinka jis tam 4u.gif man jis is pradziu gal per mazai svytejo, truko intensyvumo, bet uzdedu daugiau ir pats tas..dienai uztenka aisku ir maziau

tas pats manau, tiubeleje sviesus kremukas blizgantis. Man ant rankos jis irgi svyti, bet jei dedu po pudra, tai nieko ir nebesimato g.gif ar jis veliau "islenda"? siandien apskritai i krempudra imaisiau siek tiek, tai efekto irgi nemaciau iskart, nebent dbr pasimate.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2012 05 11, 08:45)
tas pats manau, tiubeleje sviesus kremukas blizgantis. Man ant rankos jis irgi svyti, bet jei dedu po pudra, tai nieko ir nebesimato  g.gif  ar jis veliau "islenda"? siandien apskritai i krempudra imaisiau siek tiek, tai efekto irgi nemaciau iskart, nebent dbr pasimate.

Tai nedekit po pudra, o ant jos, pačioje pabaigoje, nes pudra matyt uzmaskuoja visa svytejima ir jo nelieka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2012 05 11, 07:45)
tas pats manau, tiubeleje sviesus kremukas blizgantis. Man ant rankos jis irgi svyti, bet jei dedu po pudra, tai nieko ir nebesimato  g.gif  ar jis veliau "islenda"? siandien apskritai i krempudra imaisiau siek tiek, tai efekto irgi nemaciau iskart, nebent dbr pasimate.

Tai juk jis dedasi ant pudros, o ne po, todel jums ir nesimato biggrin.gif As turiu DR.Hauscha toki dalykeli, tai tepu jau ant krempudros ir viso makiazo, skruostikaulius..
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2012 05 11, 10:00)
Tai juk jis dedasi ant pudros, o ne po, todel jums ir nesimato biggrin.gif As turiu DR.Hauscha toki dalykeli, tai tepu jau ant krempudros ir viso makiazo, skruostikaulius..

man pardej uztikrino, kad po pudra unsure.gif doh.gif dar minejo, kad i pudra maiso arba isvis visa veida tepa, o ant jo krempudra unsure.gif tai kaip cia yra idomu..nu pabandysiu ant pudros si karta.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2012 05 12, 10:02)
man pardej uztikrino, kad po pudra  unsure.gif  doh.gif  dar minejo, kad i pudra maiso arba isvis visa veida tepa, o ant jo krempudra  unsure.gif  tai kaip cia yra idomu..nu pabandysiu ant pudros si karta.

tai čia nuo konsultatntės "sąmojingumo" priklauso - po pudra ar ne po pudros tepti. Man va vienoje Klaipėdos Kristianoje konsultantė paaiškino, kad Guerlain meteorites perles (kuris, beje, yra makiažo pagrindas ir ant dėžutės bei pačio buteliuko yra aiškiai parašyta) reikia tepti ant veido vasarą, jei nori, kad veidas blizgėtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 12, 11:33)
tai čia nuo konsultatntės "sąmojingumo" priklauso - po pudra ar ne po pudros tepti. Man va vienoje Klaipėdos Kristianoje konsultantė paaiškino, kad Guerlain meteorites perles (kuris, beje, yra makiažo pagrindas ir ant dėžutės bei pačio buteliuko yra aiškiai parašyta) reikia tepti ant veido vasarą, jei nori, kad veidas blizgėtų  doh.gif

nu ne taip ir nusisnekejo ta konsultante mano, stai ka raso TBS puslapyje:
how to use this product Back to top

Apply underneath or on top of foundation, paying particular attention to the cheek area, for glowing accents and enhanced skin radiance.

Vadinasi, alima ir taip ir taip.
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2012 05 13, 11:54)

Taip, cia pan kaip mac strobe cream pvz smile.gif galima maisyt i pudra, po pudra, bet man geriausia ant pudros biggrin.gif
Atsakyti