Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Feline @ 2012 03 10, 16:41)
o koks butu geresnis ? niekaip neissirenku highlighterio  biggrin.gif

gal yra bandziusiu ir galetu palyginti :nars albatross, bourjois balta plytele

Zymiai labiau patiko Physician's Formula sculpting trio ta shimmerine dalis wub.gif
Su kanebo man buvo problema,kad isryskindavo poras (ko su jokiais kitais nebuvo) ir auksinis atspalvis nelabai tiko prie kompleksijos.
Atsakyti
Turiu šitą Shiseido "The Makeup" Accentuating Color Stick
user posted image

Atsiliepimai būtų tokie:
pliusai:
1.patogi pakuotė, išsisuka norimas kiekis.
2. labai natūralus švytėjimas, neperspausta, tinkamas prie dieninio makiažo mano nuomone.
3. ant odos pasidažius atrodo tikrai gražiai, natūraliai, bet reikalauja dienos bėgyje atnaujinimo, tai čia gal labiau minusas.

Minusai:
1. vakariniam makiažui "per skystas".
2. užtepus didesnį kiekį, po kurio laiko lyg ir pradeda plėmuotis doh.gif tad reik atsargiai žiūrėt, kad neperdozuot.
3. šiek tiek nepatopgi konsistencija, nes padengt odą nepatogu. Skystesnis mano manymu būtų žymiai patogiau g.gif
4. kaina neatitinka gaminio kokybės.

Reziume: nerekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 03 25, 17:08)
orai geryn, tai ir makiaza galima truputi paspindinti labiau , ta proga i arsenala itraukiu ir dior amber shimeri

Patinka man sis shimeris, turiu toki Dior'a tik kitokiu spalvu. Kartais naudoju ir vietoj seseliu thumbup.gif
Atsakyti

i 
Žinutės apie meteoritus, perkeltos į temą Rutulinės pudros
Atsakyti
Išbandžiau kelias švytėjimo suteikiančias priemones ir galiu palikti atsiliepimus.
Turiu Giorgio Armani priemonės švytėjimui suteikti mėginuką - fluid sheer nr. 2. Taip pat išbandžiau Benefit high beam ir moon beam (mini pakuotes iš rinkinuko, kurių manau ilgam pakaks).
Visos priemonės suteikia labai panašų efektą, tik high beam pats intensyviausias ir balčiausias arba sidabrinis. GA truputi geltonesnis, ne toks intensyvus ir suteikia kiek natūralesnį efektą. moon beam ne tiek žėrintis, bet labiau šlapio efekto ir turi rausvą atspalvį, labiau tinka dienai.
Likau labai patenkinta ir ielai naudoju pakaitomis visus - aukščiausioje skruosto vietoje link smilkiniu ir po antakiu. Ant skruostų vidurio netepu, nes jie linkę pasiriebaluoti ir nenoriu, kas išsiryškintų poros. Įdedu ir kelias nuotraukas iš interneto.
Nr. 1 - labai gerai matosi palyginimui GA ir high beam
high beam - man panašiai išeina, tik naudoju kiek mažiau
user posted image
Atsakyti
Gal turite atsiliepimu? Radau uz gera kaina ir gundausi.
user posted image

Estee Lauder Chic To Cheek Tone Correcting Powder
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 05 03, 02:25)
Gal turite atsiliepimu? Radau uz gera kaina ir gundausi.
user posted image

Estee Lauder Chic To Cheek Tone Correcting Powder

nieko gero mergyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 03 30, 03:48)
Patinka man sis shimeris, turiu toki Dior'a tik kitokiu spalvu. Kartais naudoju ir vietoj seseliu  thumbup.gif

ar sitas dior shimeris is atskiru blizguciu ar su perlamutru? Nezinau ar suprantamai paklasiau:)
Atsakyti
QUOTE(Alara @ 2012 05 08, 08:45)
ar sitas dior shimeris is atskiru blizguciu ar su perlamutru? Nezinau ar suprantamai paklasiau:)

Mano draugė tokį visada naudoja, tai galiu pakomentuoti iš šalies smile.gif Jis toks perlamutrinio švytėjimo, atskirų blizgučių neturį, o jei ir turi, tai jų kaip atskirų dalelių nesimato.
Atsakyti
QUOTE(Alara @ 2012 05 08, 07:45)

_sala_, jau kaip ir atsake, taip Dior vientiso svytejimo bigsmile.gif

Man dar labai patinka sis, taip pat vietisas svytejimas gaunasi, labai grazu wub.gif
Smashbox baked fusion soft lights illusion
user posted image
Atsakyti
Gal kas naudojo šį, yra 4 atspalviai, labai domintu atsiliepimai
user posted image
Shiseido Luminizing Color Powder
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 05 08, 17:13)
_sala_, jau kaip ir atsake, taip Dior vientiso svytejimo  bigsmile.gif

Man dar labai patinka sis, taip pat vietisas svytejimas gaunasi, labai grazu  wub.gif
Smashbox baked fusion soft lights illusion

Aš tai negaliu atsidžiaugti MAC Mineralize Skinfinish smooth merge. Naudoju kaip skaistalus, bet net jokio highliterio papildomai nereikia, nes jie turi gana intensyvų švytėjimą be jokių blizgučių.

user posted image
Atsakyti