Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(Etcetra @ 2012 03 15, 23:43)
Jau antra vakara skaitau apie shimerius ir t.t.smile.gif labai uzsimaniau isigyti kazka tokio kas mano skruostikauliams suteiktu slapiai blizganti efekta beveik be spalvos...Turejau kaip ir visos egipto zeme, meteoritus (beja ju nebenaudoju ir galiu parduoti jei ka sudomins kreipkites biggrin.gif )... taigi, gal galetumete man kanors patarti, uz prieinama kaina

Jei norit, kad visai nebutu spalvos, tai zinau, kad kai kurie makeup artist tokiam reikalui naudoja pvz Elizabeth Arden 8 hour kremuka 4u.gif jis kaip vazelinas pan.. gaunas slapias svytejimas be spalvos.. o jei norit subtilaus, vientiso svytejimo su spalva, rekomenduoju The body shop radiant highlighter smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 03 15, 22:57)
Jei norit, kad visai nebutu spalvos, tai zinau, kad kai kurie makeup artist tokiam reikalui naudoja pvz Elizabeth Arden 8 hour kremuka 4u.gif jis kaip vazelinas pan.. gaunas slapias svytejimas be spalvos.. o jei norit subtilaus, vientiso svytejimo su spalva, rekomenduoju The body shop radiant highlighter  smile.gif

Daba sudvejojau g.gif Toks kaip kremas tai man nelabai manau, gal tuomet geriau siektiek su spalvyte, bet kad nebutu toks kaip ruzas, o tik skruostikauliams suteiktu svytejimo, blizgejimo.... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Etcetra @ 2012 03 16, 09:39)
Daba sudvejojau g.gif Toks kaip kremas tai man nelabai manau, gal tuomet geriau siektiek su spalvyte, bet kad nebutu toks kaip ruzas, o tik skruostikauliams suteiktu svytejimo, blizgejimo.... mirksiukas.gif

Dar kaip tik paziurejau jusu siuloma TBS, kaip supratau yra keliu atspalviu i ruduma ir i ruzavuma..Bet ar jis matosi pakankamai ant veido? nes as planuoju ji naudoti daugiau vakarui, tai ar jis nebutu vos vos iziurimas? g.gif
Papildyta:
Ir dar norejau paklausti, kurie jusu manymu geriau, ar kreminiai ar sausi? Sausi gal tokio slapio efekto ir nesuteiks...? g.gif O bus kazkas panasaus i meteoritus ir t.t. g.gif Ar as klystu..?
Papildyta:
QUOTE(Etcetra @ 2012 03 16, 09:46)
Papildyta:
Dar kaip tik paziurejau jusu siuloma TBS, kaip supratau yra keliu atspalviu i ruduma ir i ruzavuma..Bet ar jis matosi pakankamai ant veido? nes as planuoju ji naudoti daugiau vakarui, tai ar jis nebutu vos vos iziurimas? g.gif
Papildyta:
Ir dar norejau paklausti, kurie jusu manymu geriau, ar kreminiai ar sausi? Sausi gal tokio slapio efekto ir nesuteiks...?  g.gif O bus kazkas panasaus i meteoritus ir t.t. g.gif Ar as klystu..?
Beja, amber uzmaciau jusu ankstesne zinute kad turite Elf, kuris suteikia stipresni svytejima..Jus siuntetes?
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2012 03 16, 10:46)
Papildyta:
Papildyta:
Ir dar norejau paklausti, kurie jusu manymu geriau, ar kreminiai ar sausi? Sausi gal tokio slapio efekto ir nesuteiks...?  g.gif O bus kazkas panasaus i meteoritus ir t.t. g.gif Ar as klystu..?

Kreminiai man kaip tik atrodo subtilesnis, kaip pvz Nars Multiple, man jis dienai labai wub.gif O jei norite vakarui tai nepakeiciamas shimmeris is Bobbi Brown thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 03 16, 10:49)
O jei norite vakarui tai nepakeiciamas shimmeris is Bobbi Brown  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Cia kuris? Nes ju ten daug yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2012 03 16, 10:53)
Skaiciau apie Bobbi Brown biggrin.gif Visoms jis toooks nerealus... bigsmile.gif Tik gaila kad ji tik siustis reikia...

Ar apie situos snekate?

http://www.bobbibrow...icks/index.tmpl

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2012 03 16, 10:49)
Beja, amber  uzmaciau jusu ankstesne zinute kad turite Elf, kuris suteikia stipresni svytejima..Jus siuntetes?

Tai TBS radiant highligter tokiu atveju tiktu manau.. pasizekit spalvyte pardei ar googlei smile.gif
Elf Gotta glow sausas, daugiau auksinis gal o tbs sidabrinis
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 03 16, 15:01)

Taip apie situos, tik konkreciai kuri spalvyte geriausia bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2012 03 16, 15:38)
Tai TBS radiant highligter tokiu atveju tiktu manau.. pasizekit spalvyte pardei ar googlei  smile.gif
Elf Gotta glow sausas, daugiau auksinis gal o tbs sidabrinis

Siandien nuleksiu butinai jo pabandyti..smile.gif O jus pati bobby brown nebandete?
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2012 03 16, 16:57)
Siandien nuleksiu butinai jo pabandyti..smile.gif O jus pati bobby brown nebandete?

BB turejau spalvyte Nectar, bet naudojau ja kaip skaistalus kelis kartus, veliau pardaviau, nes sausas svytejimas man isryskina poras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 03 16, 16:41)
nes sausas svytejimas man isryskina poras 4u.gif

o man kreminis "nuplaukia" ir kazkaip nepasiskirsto graziai, visada lopais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 16, 17:51)
o man kreminis "nuplaukia" ir kazkaip nepasiskirsto graziai, visada lopais rolleyes.gif

nu zinokit kiek kreminiu turejau niekad neturejau tokios problemos.. smile.gif gal daug dedat.. o koki naudojat? man kaip tik isitrina i oda ir trb paskutinis kas lieka is produktu visu ant veido biggrin.gif beto kremini galima uztvirtint sausu.. bus intenyvesnis svytejimas ir ilgiau laikys.. beja, pas jus gal riebi oda..? pas mane sausa, tdl viskas laikos vietose smile.gif
Atsakyti
tai cia pagrindinis skirtumas ir bus, nes mano oda misri, bet nera sausu vietu
Atsakyti
QUOTE(Marakesh @ 2012 03 16, 20:34)
tai cia pagrindinis skirtumas ir bus, nes mano oda misri, bet nera sausu vietu

drinks_cheers.gif pabandykit tada uztvirtint su sausu shimeriu tada ir tikrai laikys..
Atsakyti