QUOTE(amber123 @ 2012 03 15, 22:57)
Jei norit, kad visai nebutu spalvos, tai zinau, kad kai kurie makeup artist tokiam reikalui naudoja pvz Elizabeth Arden 8 hour kremuka
jis kaip vazelinas pan.. gaunas slapias svytejimas be spalvos.. o jei norit subtilaus, vientiso svytejimo su spalva, rekomenduoju The body shop radiant highlighter
Daba sudvejojau
Toks kaip kremas tai man nelabai manau, gal tuomet geriau siektiek su spalvyte, bet kad nebutu toks kaip ruzas, o tik skruostikauliams suteiktu svytejimo, blizgejimo....
Papildyta:
QUOTE(Etcetra @ 2012 03 16, 09:39)
Daba sudvejojau
Toks kaip kremas tai man nelabai manau, gal tuomet geriau siektiek su spalvyte, bet kad nebutu toks kaip ruzas, o tik skruostikauliams suteiktu svytejimo, blizgejimo....
Dar kaip tik paziurejau jusu siuloma TBS, kaip supratau yra keliu atspalviu i ruduma ir i ruzavuma..Bet ar jis matosi pakankamai ant veido? nes as planuoju ji naudoti daugiau vakarui, tai ar jis nebutu vos vos iziurimas?
Papildyta:
Ir dar norejau paklausti, kurie jusu manymu geriau, ar kreminiai ar sausi? Sausi gal tokio slapio efekto ir nesuteiks...?
O bus kazkas panasaus i meteoritus ir t.t.
Ar as klystu..?
Papildyta:
QUOTE(Etcetra @ 2012 03 16, 09:46)
Daba sudvejojau
Papildyta:
Dar kaip tik paziurejau jusu siuloma TBS, kaip supratau yra keliu atspalviu i ruduma ir i ruzavuma..Bet ar jis matosi pakankamai ant veido? nes as planuoju ji naudoti daugiau vakarui, tai ar jis nebutu vos vos iziurimas?
Papildyta:
Ir dar norejau paklausti, kurie jusu manymu geriau, ar kreminiai ar sausi? Sausi gal tokio slapio efekto ir nesuteiks...?
O bus kazkas panasaus i meteoritus ir t.t.
Ar as klystu..?
Beja, amber uzmaciau jusu ankstesne zinute kad turite Elf, kuris suteikia stipresni svytejima..Jus siuntetes?