aš turiu estee lauder spotlight iliuminateur,tai labai smagus,ir švyti ir oda tokia dregna atrodo.tepu ir viena ir su kremine pudra maišau
Gavus ir panaudojus Benefit HIGH BEAM ir MOON BEAM galiu pasakyti , kad neverti ma jie savo pinigeliu. Veidukas tikrai neatrodo kazkaip ypatingai kainos tikrai neverti Jei jau tikrai kazka tokio norisi geriau pirkti analogiskus produktus kaip pries tai minetas is TBS ar No7. Man zymiai graziau atrodo (jei reiki ausksinio svytejimo) Bobbi brown copper diamond ,bet cia tik mano kukli nuomone
QUOTE(Kvaki @ 2011 05 02, 09:06)
Sveikos, per googlą radau šią temą....
Sakykit gražuolės kas čia per daiktas
Nivea natural beauty radiance boosting moisturiser
Broliai lauktuvių parvežė, maniau kad kremas, o jis kažkos lyg blizgus, lyg su perlamutru būtų...
Net nežinau kam jį naudoti, ar tinka kaip kremas, ar čia kokia pudra, ar dar kas.... Labai jau nesigaudau kosmetikose
Sakykit gražuolės kas čia per daiktas
Nivea natural beauty radiance boosting moisturiser
Broliai lauktuvių parvežė, maniau kad kremas, o jis kažkos lyg blizgus, lyg su perlamutru būtų...
Net nežinau kam jį naudoti, ar tinka kaip kremas, ar čia kokia pudra, ar dar kas.... Labai jau nesigaudau kosmetikose
Turiu sita kremuka. Nemaskuoja, turi nemalonu kvapa, blizguciu kurie man nepatinka. Vakariniam makiazui gal ir tiknka. Daug pritepus atrodo slapesnis veidas, bet tik atrodo (is tolo, pvz blizga kakta), jis man sausina oda. Oda sausense nei iprastu kremu patepus. Naudoju ji lupoms ir vokams. Kelis kartus patepu, super! .
as turiu stai toki
vadinasi Revlon Bare it all lustrous lotion. Neblogas, bet ne stebuklas. pastebejau kad norint jog jis bent kiek matytusi reikia tepti po truputi ir kelis kartus. tada graziai svyti. bet turint omeny kad mokejau tik 2 svarus, tai visai gerai
vadinasi Revlon Bare it all lustrous lotion. Neblogas, bet ne stebuklas. pastebejau kad norint jog jis bent kiek matytusi reikia tepti po truputi ir kelis kartus. tada graziai svyti. bet turint omeny kad mokejau tik 2 svarus, tai visai gerai
Maskvoj konsultante sake nr.1 dbr yra yra Shiseido highlighter'is
QUOTE(Cherry_ @ 2012 02 25, 10:51)
Gavus ir panaudojus Benefit HIGH BEAM ir MOON BEAM galiu pasakyti , kad neverti ma jie savo pinigeliu.
turejau ir isbandziau high beam - nepatiko, as toki ir geresni efekta isgaunu is dior blossom arba dior rose diamond jau nekalbant apie pakuote, kuri labai labai nepatiko ir nzn, kaip reiketo krapstyti produkta, kai jis eitu i pabaiga ir isvis galiu pasakyti, kad bent jau man kreminiai visi highlighteriai nepasiteisino, sausi man zymiai labiau patinka.
Papildyta:
QUOTE(blackberry @ 2012 02 29, 20:55)
pati ji isbandei?
Gavau Nars Albatross highlighteri. Na, pripratusi prie Bobbi Brown shimmeriu, tikejausi didesnes dezutes, o si nediduke, ir pacio produkto maziau nei BB. Bet svytejimas labai grazus, lengvai pasikabina sepeteliu Skiriasi nuo Bobbi Brown, nes BB toks riebesnis atrodo, daugiau blizgus. Sis subtilesnis.
QUOTE(barboraite @ 2012 02 24, 23:48)
aš turiu estee lauder spotlight iliuminateur,tai labai smagus,ir švyti ir oda tokia dregna atrodo.tepu ir viena ir su kremine pudra maišau
man i sita labai nedaug bet panasus Lumene produktas radianc base ar kazkaip vadinas.. tas rozinis
http://agnesbeautyco...eauty-base.html
Dabar naudoju meteoritus Guerlain Perles de Nuit
Papildyta:
Labai daug gerų atsiliepimų apie šitą daiktą rašo ir ne tik Rusijoje jis numeris vienas
Papildyta:
QUOTE(blackberry @ 2012 02 29, 21:55)
Labai daug gerų atsiliepimų apie šitą daiktą rašo ir ne tik Rusijoje jis numeris vienas
QUOTE(Jicky @ 2012 03 07, 19:42)
Kažin, ar yra pas mus šitų Shiseido highlighter'ių? Norėtųsi išbandyt.
Yra Douglase tikrai, tikriausiai ir Kristianoj.
Man jis patiko, bet nesakyciau, kad geriausias.
QUOTE(Caridian @ 2012 03 08, 23:19)
Yra Douglase tikrai, tikriausiai ir Kristianoj.
o koks butu geresnis ? niekaip neissirenku highlighterio
gal yra bandziusiu ir galetu palyginti :nars albatross, bourjois balta plytele
Sveikos
Jau antra vakara skaitau apie shimerius ir t.t. labai uzsimaniau isigyti kazka tokio kas mano skruostikauliams suteiktu slapiai blizganti efekta beveik be spalvos...Turejau kaip ir visos egipto zeme, meteoritus (beja ju nebenaudoju ir galiu parduoti jei ka sudomins kreipkites )... taigi, gal galetumete man kanors patarti, uz prieinama kaina, nes menesinius pinigelius jau isleidau ant brangios kremines pudros nes eiti i parduotuve ir terliotis visus is eiles - 100 proc jog neissiriksiu gero
Is anksto labai didelis dekui
Jau antra vakara skaitau apie shimerius ir t.t. labai uzsimaniau isigyti kazka tokio kas mano skruostikauliams suteiktu slapiai blizganti efekta beveik be spalvos...Turejau kaip ir visos egipto zeme, meteoritus (beja ju nebenaudoju ir galiu parduoti jei ka sudomins kreipkites )... taigi, gal galetumete man kanors patarti, uz prieinama kaina, nes menesinius pinigelius jau isleidau ant brangios kremines pudros nes eiti i parduotuve ir terliotis visus is eiles - 100 proc jog neissiriksiu gero
Is anksto labai didelis dekui