Man labai graziai svyti oda pasitepus siais rausvais TBS skaistalais, o manau ir tais rusvais gerai atrodo, kaip highligteris, nors rusvu nebandziau, bet rausvi super spindi ir nera dideliu blizguciu.
QUOTE(Roxetė @ 2012 02 08, 21:37)
Man labai graziai svyti oda pasitepus siais rausvais TBS skaistalais, o manau ir tais rusvais gerai atrodo, kaip highligteris, nors rusvu nebandziau, bet rausvi super spindi ir nera dideliu blizguciu.
turiu tuos persikinius, tai zinok kaip highlighteris netinka, nes jie gan pigmentuoti.. bet kaip skaistalai nuostabus nereali spalvyte.. man ta sviesiausia labiausia patinka, bet ir visus sumakalavus graziai atrodo
QUOTE(Cherry_ @ 2012 02 07, 23:53)
irgi turiu man taip pat patinka
O kaip ji tepate (TBS) ant pudrytes ar po ja ? Ar nenusitrina pudra ?
gal kas galite atsakyti? ar Benefit high beam ir moon beam neturi pavieniu blizguciu?
QUOTE(amber123 @ 2012 02 08, 22:53)
turiu tuos persikinius, tai zinok kaip highlighteris netinka, nes jie gan pigmentuoti.. bet kaip skaistalai nuostabus nereali spalvyte.. man ta sviesiausia labiausia patinka, bet ir visus sumakalavus graziai atrodo
O man tie rausvi labiau kaip highliteris, rusvu-persikiniu nebandziau.
QUOTE(Roxetė @ 2012 02 09, 11:25)
O man tie rausvi labiau kaip highliteris, rusvu-persikiniu nebandziau.
Tikiu, jie salto tono tokie daugiau, o tie persikiniai, per daug persikiniai man.. gal juodaodei butu kaip highligteris, bet man per daug pigmentuoti
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2012 02 09, 01:31)
As tai ant pudros tepu.. niekad nebandziau po, bet zn kad tepa.. galima ir su pudra trb imaisyt biski
QUOTE(safaryyy @ 2012 02 09, 00:57)
gal kas galite atsakyti? ar Benefit high beam ir moon beam neturi pavieniu blizguciu?
QUOTE(shopingas @ 2009 10 07, 00:52)
Yra du Benefit highlighter'iai: 'moon beam' (auksinis svytejimas) ir 'high beam' (svelniai rozinis sidabrinis svytejimas) - man nuolat maisosi kuris kuris, bet dabar paziurejau internete:
(vidurinis)
QUOTE(Cherry_ @ 2012 02 09, 00:31)
as tai kaip kada, jeigu noriu ryskesnio makiazo, tai tepu biski pries dedant pudra, ir paskiau dar biski po ja. Bet kasdien highlighteriu nesitepu, kazkaip prie progos tik
Sveikos, mergaites,
perskaiciau visas 3 temas ir pasimeciau
Visgi ka rekomenduotumete is lengva svytejima suteikianciu priemoniu sviesiai odai? Tinkamo naudoti diena, be ryskiai matomu blizguciu. Is ne itin brangiu.
perskaiciau visas 3 temas ir pasimeciau
Visgi ka rekomenduotumete is lengva svytejima suteikianciu priemoniu sviesiai odai? Tinkamo naudoti diena, be ryskiai matomu blizguciu. Is ne itin brangiu.
QUOTE(rencia1 @ 2012 02 23, 15:46)
Sveikos, mergaites,
is kreminiu siulyciau pasibandyt The body shop radiant highlighter (pati ji naudoju), o is sausu TBS tai siulyciau ne pardei pirkt, jei norit sutaupyt
Papildyta:
QUOTE(Sulima_ma @ 2012 02 09, 16:28)
as tai kaip kada, jeigu noriu ryskesnio makiazo, tai tepu biski pries dedant pudra, ir paskiau dar biski po ja. Bet kasdien highlighteriu nesitepu, kazkaip prie progos tik
o man kaip tik grazu diena kai norisi tokio fresh veiduko.. gaivaus, siek tiek svytincio.. bet pas mane kai sausa oda, tai to ir reik.. o jei rieboka, tai to svytejimo aisku gali but ir per daug
QUOTE(amber123 @ 2012 02 23, 14:55)
Papildyta:
o man kaip tik grazu diena kai norisi tokio fresh veiduko.. gaivaus, siek tiek svytincio.. bet pas mane kai sausa oda, tai to ir reik.. o jei rieboka, tai to svytejimo aisku gali but ir per daug
joa, pas mane misri, tepu ne ant viso veido, o tik isryskinu tam tikras vietas