Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(amber123 @ 2012 01 14, 20:28)
Gal panasu vaizda isgautu Guerlain nauji meteoritai presuoti Gardenia
user posted image
arba koks nors labai blizgus skysts shimeris.. net nzn atvirai pasakius  g.gif

ziurejau sios review video, tai nepasakyciau, kad ji tinkamas produktas tam slampiam svytejimui, man ji pasirode blizgi ir netgi atskiru blizguciu turinti.
Manau, kad slapiam efektui labiausiai tiktu skystos priemones

http://www.youtube.c...h?v=4WIE2JcBVfk

Atsakyti
Radau visai gražų atsiliepimą apie Collection 2000 firmos shimmerį. Kaip žinia ši firma iš pigesnių, bet gal kam nors bus aktualu. Man kaip šviesiaodei manau irgi visai patiktų.
Jei įdomu galite pasiskaityti nuorodoje:
shimmer'is

user posted image
Atsakyti
turiu tokia pudryte - shimeri visai patinka ax.gif
L'oreal Glam Bronze Trio
user posted image

cia radau foto internete ir realia atitinka

user posted image
Atsakyti
Jei kam aktualu, sužinojau tokią info. Mano draugė buvo Airijoj ir pirko Dior Shimmerį.
(šitą) ir jai pardavėja pasakė, kad juos išparduoda, nes daugiau nebebus. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2012 01 18, 12:06)
Jei kam aktualu, sužinojau tokią info. Mano draugė buvo Airijoj ir pirko Dior Shimmerį.
(šitą) ir jai pardavėja pasakė, kad juos išparduoda, nes daugiau nebebus. wink.gif

Bet gal tik tenai ar tik butent toj parduotuvej g.gif Nes pvz Chanel 'allure sensuelle' kvepaliuku be galo ieskojau, o parduotuvese nebera, pasirodo nebegamina ju ir nebent Chanel boutique'ai turi likusiu, bet drauge sake LT pardese dar yra (bent jau buvo pries koki pusmeti).
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2012 01 14, 23:03)
Kalbant apie toki "slapia" svytejima, kazkur skaiciau zurnaliniuose patarimuose, kad naudoja paprasciausia vazelina. Galima pabandyt, kam aktualu  biggrin.gif

pritariu, as irgi esu apie skaiciusi apie tai kazkuriame uzsieniniame zurnale
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 19 sausio 2012 - 16:02
QUOTE(Jazira @ 2012 01 19, 17:02)
pritariu, as irgi esu apie skaiciusi apie tai kazkuriame uzsieniniame zurnale

o nekemša kaži porų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2012 01 19, 14:28)
o nekemša kaži porų?  g.gif

Nepabandes nezinos biggrin.gif Mano sausa oda, tai vazelinas jos nekemsa, tik silikonas. Ir siaip dazniausiai skruostai sausesni buna, tai gal nieko.
As dabar YSL Touch Eclat naudoju svytejimui. Patogu tai, kad piestuku lengva padengti butent ten, kur nori
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2012 01 12, 18:27)
Atejau pagirti siu dveju dalykeliu Benefit
user posted imageuser posted image

Niu labai patiko,suteikia toki grazu svytejima be jokiu blizguciu,high beam sviesesnis ir intensyvesnis,o moon beam tamsesnis ir labiau prislopintas,man dienai idealus  wub.gif

as ir rinkausi tarp benefit high beam ir mac lustre drops, pink rebel spalvytes, tai pasiemiau mac pameginimui, pakuote patogesne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shopaholic: 24 sausio 2012 - 10:31
Aš labai norėčiau pagirti šitą produktą: no 7 skin illuminator

user posted image

vienintelis jo trūkumas- įmontuotas šepetukas, o visa kita- nuostabu, taupiai naudojasi, drėgnai švyti, be atskirų didesnių blizgučių. tikrai geras daiktas:)
Atsakyti
Gal kas bandete highliteri is TBS
Radiant Highlighter

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 02 08, 00:53)
Gal kas bandete highliteri is TBS
Radiant Highlighter

As ji turiu. Is pradziu pasirode per mazai svytejimo, bet pvz dienai pats tas, nes jis labai subtilus, be pavieniu blizguciu, ir as ieskojau kazko pan i Benefit 4u.gif man patinka
Atsakyti