Kokie atsiliepimai apie Laura Mercier Shimmer Bloc?
http://www.sephora.c...categoryId=5809
QUOTE(amber123 @ 2011 12 04, 11:42)
Dar vienas analogas, t.y produktas, galintis atstoti Benefit High beam yra No7 produktas vadinas Highlights Illuminating Lotion(30 ml),
Dabar pasikeitusi pakuote ir vadinasi Skin Illuminator. Kiek skaiciau atsiliepimus, tai geri - isskyrus butent naujaja pakuote kurios sepetelis be rysio. Kaina gera - ypac, jei kas gyvena UK ir pasinaudoja £5 Boots voucheriu. Eisiu pasibandyt, nors gundziausi Benefit
No7 Skin Illuminator
Siaip as ne didele No7 gerbeja, isskyrus Protect and Perfect linija, kuri tiesiog puiki. Makiazo priemones, bandytos is N7 tikra vargo vakariene. Nepirkciau siaip, bet su tuo £5 voucheriu vos ne uz dyka iseina, tai taip is voliojasi visokie lupdaziai, tusai ir seseliai. Piestuku tai tikrai niekam nei uz ka nerekomenduociau
Papildyta:
QUOTE(Sulima_ma @ 2011 11 27, 21:48)
man body shop'o labiau patinka negu benefit'o
Benefit toks subtilesnis svytejimas, TBS tai beveik kaledinis. Kai uztepe konsultante, tai nepatogu i gatve buvo iseit vidury dienos, nu jau labai ryskiai blizgantis
QUOTE(svete @ 2012 01 13, 18:10)
Siaip as ne didele No7 gerbeja, isskyrus Protect and Perfect linija, kuri tiesiog puiki.
biski ne i tema, kokiai odai sita linija?
QUOTE(svete @ 2012 01 13, 19:10)
Benefit toks subtilesnis svytejimas, TBS tai beveik kaledinis. Kai uztepe konsultante, tai nepatogu i gatve buvo iseit vidury dienos, nu jau labai ryskiai blizgantis
apie kuri jus snekat, nes kur as turiu, tai is vis labai subtilius svytejimas.. TBS ne viena shimeri turi.. as turiu butent kremini ir ten JOKIU blizgalu nera
kucci ne į temą labai labai:
šiaip šita linija anti-aging
Papildyta:
Laura Mercier
šiaip šita linija anti-aging
QUOTE(svete @ 2011 11 06, 00:35)
No 7 Protect and Perfect - angliski kremai (dieninis, naktinis, paakiu ir serumas) - fantastiski kremai, kurie tikrai didziuli skirtuma padare mano odai (misri, kapiliarine, sausi skruostai). Keleta metu is eiles daugelyje zurnalu buvo skaitytoju isrinkti kaip geriausi metu kremai ir tikrai tam pritariu. Prie ju perejau nuo naturalios kosmetikos, kuria naudojau 4 metus ir taip akivaizdziai skirtumas pasimate. Visada galiu pasakyti, kai MB vagia mano krema, nes labai is karto paskaisteja oda
Puikus kainos ir rezultato santykis, jau sunaudojau keleta indeliu ir pirksiu dar
Puikus kainos ir rezultato santykis, jau sunaudojau keleta indeliu ir pirksiu dar
Papildyta:
Laura Mercier
QUOTE(shopingas @ 2009 04 27, 00:48)
<...>
Laura Mercier 'Shimmer Bloc' - labai patiko, bet labai artimo atspalvio priemoniu turiu, tai dar mastau del ju. Blizgejimas vientisas. Spalvyte 'pink mosaic' efektu panasi i Dior shimeri (01 numeriuka) tik vos vos ryskesne. "Orchid mosaic" rozine kiek daugiau i alyvine, bet taip apt labai graziai atrodo. "Mosaic' pasirode labai panasi i Dior shimeri taip pat (02 numeriuka) tik irgi vos vos ryskesne. "Peach mosaic" kiek pamenu man ant rankos pasirode kaip lengvas bronzatas, o 'golden mosaic' man nepatiko, nes per daug varine auksine spalvyte.
<...>
Laura Mercier 'Shimmer Bloc' - labai patiko, bet labai artimo atspalvio priemoniu turiu, tai dar mastau del ju. Blizgejimas vientisas. Spalvyte 'pink mosaic' efektu panasi i Dior shimeri (01 numeriuka) tik vos vos ryskesne. "Orchid mosaic" rozine kiek daugiau i alyvine, bet taip apt labai graziai atrodo. "Mosaic' pasirode labai panasi i Dior shimeri taip pat (02 numeriuka) tik irgi vos vos ryskesne. "Peach mosaic" kiek pamenu man ant rankos pasirode kaip lengvas bronzatas, o 'golden mosaic' man nepatiko, nes per daug varine auksine spalvyte.
<...>
QUOTE(Zukauskaite @ 2009 09 25, 15:46)
<...> As kazkur skaiciau atsiliepima, kad toms, kurios patinka BB, Laura Mercier turetudar labiau patikt.
QUOTE(shopingas @ 2011 01 27, 01:12)
<...>
Beje, dar glaiu rekomenduot Laura Mercier shimmer'ius - labai puikus, labai panasus i Dior (minimaliai spalvytes skiriasi), pasirinkimas didelis spalvu. Nepamenu kainos - atrodo pigiau uz Dior.
Beje, dar glaiu rekomenduot Laura Mercier shimmer'ius - labai puikus, labai panasus i Dior (minimaliai spalvytes skiriasi), pasirinkimas didelis spalvu. Nepamenu kainos - atrodo pigiau uz Dior.
QUOTE(ESLAUDA @ 2011 02 21, 13:38)
Man ir kiek bande mano rato draugiu, visoms BB ryskina poras. Jei poros didesnes, geriau rinktis Laura Mercier.
QUOTE(.code. @ 2012 01 12, 17:35)
Sveiki, padekit, gal kas zinote kas suteikia toki svytejima dregna
Gal panasu vaizda isgautu Guerlain nauji meteoritai presuoti Gardenia
arba koks nors labai blizgus skysts shimeris.. net nzn atvirai pasakius
QUOTE(amber123 @ 2012 01 14, 21:28)
Gal panasu vaizda isgautu Guerlain nauji meteoritai presuoti Gardenia
Arba dar toks LM:
http://www.temptalia...photos-swatches
QUOTE(Linutelia @ 2012 01 14, 20:32)
Arba dar toks LM:
Joa, jie is vis vienas kito vos ne analogai.. beveik vienu metu isejo ir labai pan
QUOTE(amber123 @ 2012 01 13, 16:31)
apie kuri jus snekat, nes kur as turiu, tai is vis labai subtilius svytejimas.. TBS ne viena shimeri turi.. as turiu butent kremini ir ten JOKIU blizgalu nera
Cia apie TBS bangeles kazkas klause, tai bent man jos blizga kaip reikiant
Kalbant apie toki "slapia" svytejima, kazkur skaiciau zurnaliniuose patarimuose, kad naudoja paprasciausia vazelina. Galima pabandyt, kam aktualu
QUOTE(svete @ 2012 01 15, 00:03)
Kalbant apie toki "slapia" svytejima, kazkur skaiciau zurnaliniuose patarimuose, kad naudoja paprasciausia vazelina. Galima pabandyt, kam aktualu
Aaa... supratau bangu neturiu.. o tas kreminis, tai be pavieniu ir lb subtilus svytejimas
Bet vazelino bus permatomas svytejimas.. naudoja ir Elizabeth arden 8 hours ta kremuka, bet jis be spalvos, o toj foto toks sidabrinis sakyciau
Papildyta:
QUOTE(CherLoyd @ 2012 01 14, 23:19)
ziauriai gera temele;] man patinka kai blizga naturaliai veidas
Kaip naturaliai? suprakaitavus?
QUOTE(svete @ 2012 01 14, 23:03)
bet vazelinas limpa ir yra glitus...
nemanau, kad patogu issitepti veida vazelinu ..
QUOTE(CherLoyd @ 2012 01 15, 00:10)
bet vazelinas limpa ir yra glitus...
tai kas jum sako visa veida tept... tept ji tik siek tiek, virs skruostikaulio.. ne pacios mes gi cia taip sugalvojom, si triuka naudoja zinomiausi pasaulio visazistai..