Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(_sala_ @ 2011 11 27, 13:29)
Taip, galima paryškinti vietas kurias norisi iškelti arba tiesiog skruostus. Aš pirmiau naudoju skaistalus arba bronzantą, o tada iskruosto škiliausią vietą švelniai perbraukiu higliteriu smile.gif

Mane suglumino jo šaltumas (perbraukus per visas spalvas), metališkumo įspūdis. Žodžiu, naudojamas kaip visi kiti highliteriai, maniau turi būti neutralesnės spalvos. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau ilgai issvajotuosius guerlain meteoritus. dar ant veido nebandziau, bet matau juose pavieniu dideliu blizguciu - tai tas laaabai nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 11 28, 00:23)
O kodėl high beam nenorit? smile.gif

Todel, kad noriu pigesnio varijanto.. ir taip jau mln priemoniu turiu.. smile.gif Benefit mazas kiekis ir didele kaina, intike yra mln swatchu su analogais jam, ir kur gali dviguba kieki gaut uz ta pati efekta.. tai kam moket dvigubai? smile.gif

Papildyta:
Dar vienas analogas, t.y produktas, galintis atstoti Benefit High beam yra No7 produktas vadinas Highlights Illuminating Lotion(30 ml), va cia lygina
http://www.google.lt...=1t:429,r:2,s:0
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 04 gruodžio 2011 - 13:43
koki nebrangu highligteri patartumet? pirma karta naudosiu nenoriu super brangaus smile.gif
Atsakyti
aš irgi nesu turėjus highliter'io, bet internete pažiūrėjus swatchus Bourjois visai smagus atrodo. Gal yra galinčių jį pakomentuot?
Atsakyti
ieskau priemones, kuri suteiktu svytejima visam veidui, o ne tik skruostam. ilga laika naudojau Guerlain meteoritus, tiko, patiko, bet kai prisiglaudziu kur nors viskas blizga, netgi prie vaiko baisu veida glausti, nes visas blizgantis lieka doh.gif todel dabar ieskau kokios kitos svytejimo suteikiancios priemones. viena mergina labai gyre sia baze, gal kuri bandete ir galetumete pakomentuoti kaip ji?
Chanel sheer illuminating base
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aikštingoji @ 2012 01 06, 21:03)
ieskau priemones, kuri suteiktu svytejima visam veidui, o ne tik skruostam. ilga laika naudojau Guerlain meteoritus,  tiko, patiko, bet kai prisiglaudziu kur nors viskas blizga, netgi prie vaiko baisu veida glausti, nes visas blizgantis lieka doh.gif todel dabar ieskau kokios kitos svytejimo suteikiancios priemones. viena mergina labai gyre sia baze, gal kuri bandete ir galetumete pakomentuoti kaip ji?

user posted image

Turejau sunaudojau visa iki paskutinio laso, bet mano oda be trukumu, tai naudojau ant kremo be jokios pudros, pradzioje veidas atrodo baltas, bet jai isigerus atsiranda sveikas, naturalus, tikras veido svytejimas, gal ne tai, kad svytejimas, bet naturaliai grazi oda.
Atsakyti
QUOTE(Indrushacka @ 2012 01 07, 13:16)

tikrai veido nei kiek neisbalina? itariu, kad uztepus ant virsaus krempudros tas svytejimas turetu dingti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushacka @ 2012 01 07, 14:16)
Turejau sunaudojau visa iki paskutinio laso, bet mano oda be trukumu, tai naudojau ant kremo be jokios pudros, pradzioje veidas atrodo baltas, bet jai isigerus atsiranda sveikas, naturalus, tikras veido svytejimas, gal ne tai, kad svytejimas, bet naturaliai grazi oda.

o gal pamenat kiek mokejot? blush2.gif daug jo reikia tepti ar taupiai naudojasi?

QUOTE(andorinha @ 2012 01 07, 15:20)
tikrai veido nei kiek neisbalina? itariu, kad uztepus ant virsaus krempudros tas svytejimas turetu dingti  g.gif

mergina rase, kad naudoja ja ir viena, ir po pudra . ir netgi vietoj shimerio ant skruostuku bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2012 01 07, 13:20)
tikrai veido nei kiek neisbalina? itariu, kad uztepus ant virsaus krempudros tas svytejimas turetu dingti  g.gif

As ir taip baltaode, tai man nebalino, kaip tamsesnio gymio atrodytu, nezinau.

QUOTE(Aikštingoji @ 2012 01 07, 15:32)
o gal pamenat kiek mokejot? blush2.gif  daug jo reikia tepti ar taupiai naudojasi?
mergina rase, kad naudoja ja ir viena, ir po pudra . ir netgi vietoj shimerio ant skruostuku bigsmile.gif

As negailedavau, tepdavau taip kaip krema veidui, bet ilgokai uzteko, ne LT pirkau, tai kainos ir nepamenu.
Atsakyti
Sveiki, padekit, gal kas zinote kas suteikia toki svytejima dregna 4u.gif
As turiu kazka panasaus, bet jis ne toks dregnai atrodantis

user posted image
Atsakyti
Atejau pagirti siu dveju dalykeliu Benefit
user posted imageuser posted image

Niu labai patiko,suteikia toki grazu svytejima be jokiu blizguciu,high beam sviesesnis ir intensyvesnis,o moon beam tamsesnis ir labiau prislopintas,man dienai idealus wub.gif
Atsakyti