sveikos,
perskaiciau jusu tema, visos cia skirtingus shimerius naudoja. kiekvienai skirtingi geriausi, todel sunku issirinkti. drauge rekomendavo dior powder shimmer. ar jis labai isryskina poras? kokia spalvyte labiau tiktu tipinei lietuvaitei? nesu visai balta, bet sviesi?
buciau dekinga uz atsakyma
QUOTE(booonbon @ 2011 11 05, 19:43)
na mamytes, ar nei viena nenaudojat kreminio, sviesaus highlighterio? noreciau, kas nudojat, kad pasiulytumet
as turiu is the body shop'o highlighter'i na man patinka, tepu aplink skruostus, kartais ant virsaus patepiu skaistalais
QUOTE(Fleur de force @ 2011 07 19, 15:39)
Dabar skruostikauliams naudoju kanebo sensai silky highlighting powder. Esu labai ja patenkinta, svytejimas naturalus, nera pavieniu blizguciu, ,,neperdozuojama", lengvai tepasi, naudoju su pridetiniu sepeteliu.
Naudoju ir as sia, ji man nereali
QUOTE(Sulima_ma @ 2011 11 26, 15:41)
as turiu is the body shop'o highlighter'i na man patinka, tepu aplink skruostus, kartais ant virsaus patepiu skaistalais
šitą ir aš turiu, peach berods. Man jis irgi patinka
QUOTE(Ereba @ 2011 11 27, 01:03)
turiu ARTDECO highliterį (?)
Tai šitokio paskirtis naudoti tuose taškuose-virš kauliuko, po nosim ir t.t.? Ar visą veidą perbraukti? Ar vietoje skaistalų?
Tai šitokio paskirtis naudoti tuose taškuose-virš kauliuko, po nosim ir t.t.? Ar visą veidą perbraukti? Ar vietoje skaistalų?
Taip, galima paryškinti vietas kurias norisi iškelti arba tiesiog skruostus. Aš pirmiau naudoju skaistalus arba bronzantą, o tada iskruosto škiliausią vietą švelniai perbraukiu higliteriu
QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 11 26, 21:57)
šitą ir aš turiu, peach berods. Man jis irgi patinka
peach?? pas mane ta tubelese, ji bespalve, priduoda tik svytejima
QUOTE(Sulima_ma @ 2011 11 27, 15:16)
peach?? pas mane ta tubelese, ji bespalve, priduoda tik svytejima
As ji galvoju pirkt.. labai norejau kazko panasaus i benefit high beam, tai primeciau, kad cia butu panasiausias varijantas.. gal
o mergaite turbut turejo galvoj bangeles TBS peach spalvyte
QUOTE(amber123 @ 2011 11 27, 15:07)
o mergaite turbut turejo galvoj bangeles TBS peach spalvyte
taip, bangeles
QUOTE(amber123 @ 2011 11 27, 16:07)
As ji galvoju pirkt.. labai norejau kazko panasaus i benefit high beam, tai primeciau, kad cia butu panasiausias varijantas.. gal
O kodėl high beam nenorit?
QUOTE(amber123 @ 2011 11 27, 15:07)
man body shop'o labiau patinka negu benefit'o