QUOTE(Cherry_ @ 2011 06 12, 23:23)
Gal kas turite
Too Faced Complexion Perfection Leopard Love Kit
As parduotuvej ji bandinejau, nes masciau pirkt arba viena kazkuria spalvyte arba si rinkinuka - visgi pasirinkau 'pink leopard' viena spalvyte.

Na visos sios spalvytes labai blizgios (galit swatch'u internete paziuret), isvis Too Faced man ivairus bronzatai ('sun bunny', 'snow bunny' ir pan) laabai blizgus, tik skruostams tinkami. 'Candy leopard' pasirode per rozine, o tiksliau retokai rozine dazua skruostus, turiu vienus tokius skaistalus ir ju man per akis, dazniau naudoju persikinius ar ursvus atspalvius. 'Pink leopard' man patiko, primena kazkiek Benefit '10' bronzata/highlighter'i, tik Too Faced labiau i ruzavuma atspalvis, Benefit labiau link rudumo, bet labai nezymus skirtumas. O vat 'Peach leopard' man pasirode per tamsus, per rudas (kaip baltaodei). Is esmes tai panasiai jie abu atrodo, tik 'Pink leopard' sviesesnis, tai tada pagalvojau geriau rinktis viena pakuote, o ir spalva tinkamesne, nereikes atsargiai tepti, kad nepadaugint.
Beje, tam rinkinuke suzymeti jie kaip bronzatas, skaistalai ir svytejimo priemone, t.y. tas 'Pink leopard' kaip svytejimo, skaistumo suteikianti priemone - nu nezinau, nes blizga, svyti, tai visos spalvos, o abi sonines spalvos su spalva ir pigmentuota spalva, tad tik kaip svytejimui nelabai jau jis tinkamas. Va cia yra daugiau foto realiu atspalviu:
FOTO
FOTO 2 (tik cia prie aprasymo nesutinku, kad ivardija 'Peach leopard' kaip gera bronzata sviesiaodems - man jis per ryskus skruostams vien, o visa veida su tokiu tamsiu ir blizganciu tikrai netepciau)