Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

QUOTE(amber123 @ 2011 05 31, 14:48)
Ne cia juokais as 4u.gif  biggrin.gif aisku, ant veido tikiu, kad matos drinks_cheers.gif

viskas normaliai,nesusijautrinus as biggrin.gif

QUOTE(Juoko ašara @ 2011 05 31, 14:49)
lauksiu dior foto bigsmile.gif  nors ir pradejau labai abejoti ar man jo reikia unsure.gif pasimeciau doh.gif

va dior foto kartu ir bodyshop,cia gal kazkiek labiau eis palygint abu kartu biggrin.gif
user posted image
user posted image

QUOTE(amber123 @ 2011 05 31, 14:52)
Bet vel gi.. nuo poru priklauso, gal jum neryskintu labai... reiktu pasibandyt tiesiog..  4u.gif as pvz turiu daug poru.. bet turiu ir daaaaaaug shimeriu  biggrin.gif nu nieko negaliu padaryt, man grazu ir vsio.. tik stengiuos tept atsargiau, maziau ir t.t kad kuo maziau matytusi.. vienas is naujausiu pirktu tai butu ELF gotta glow shimeriukas is studio line. Daug kas ji lygina su Nars zymiuoju Albatros, bet man atrodo kad kokybe jis toli..

drinks_cheers.gif
man ir shimeriai patinka biggrin.gif nors ir poru turiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dvynuke85: 01 birželio 2011 - 22:39
Gal kas turite Too Faced Complexion Perfection Leopard Love Kit

user posted image
Nes labai graziai visos spalvytes atrodo , bet paskaiciau , kad per daug blizga , kad vos ne vienodai atrodo g.gif kainyte labai padori sio rinkinuko.
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2011 06 12, 23:23)
Gal kas turite Too Faced Complexion Perfection Leopard Love Kit

As parduotuvej ji bandinejau, nes masciau pirkt arba viena kazkuria spalvyte arba si rinkinuka - visgi pasirinkau 'pink leopard' viena spalvyte. 4u.gif Na visos sios spalvytes labai blizgios (galit swatch'u internete paziuret), isvis Too Faced man ivairus bronzatai ('sun bunny', 'snow bunny' ir pan) laabai blizgus, tik skruostams tinkami. 'Candy leopard' pasirode per rozine, o tiksliau retokai rozine dazua skruostus, turiu vienus tokius skaistalus ir ju man per akis, dazniau naudoju persikinius ar ursvus atspalvius. 'Pink leopard' man patiko, primena kazkiek Benefit '10' bronzata/highlighter'i, tik Too Faced labiau i ruzavuma atspalvis, Benefit labiau link rudumo, bet labai nezymus skirtumas. O vat 'Peach leopard' man pasirode per tamsus, per rudas (kaip baltaodei). Is esmes tai panasiai jie abu atrodo, tik 'Pink leopard' sviesesnis, tai tada pagalvojau geriau rinktis viena pakuote, o ir spalva tinkamesne, nereikes atsargiai tepti, kad nepadaugint.

Beje, tam rinkinuke suzymeti jie kaip bronzatas, skaistalai ir svytejimo priemone, t.y. tas 'Pink leopard' kaip svytejimo, skaistumo suteikianti priemone - nu nezinau, nes blizga, svyti, tai visos spalvos, o abi sonines spalvos su spalva ir pigmentuota spalva, tad tik kaip svytejimui nelabai jau jis tinkamas. Va cia yra daugiau foto realiu atspalviu:
FOTO
FOTO 2 (tik cia prie aprasymo nesutinku, kad ivardija 'Peach leopard' kaip gera bronzata sviesiaodems - man jis per ryskus skruostams vien, o visa veida su tokiu tamsiu ir blizganciu tikrai netepciau)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 13 birželio 2011 - 00:15
QUOTE(shopingas @ 2011 06 13, 01:07)

jeigu galima i amne TU 4u.gif 4u.gif

Kaip idomiai su tuo bronzantu,kai perziurejau swatch'u tai vienoms jis kaip normalus bronzantas, net foto jis padoriai , i kituose jis labai blizgus g.gif Jauciu reikes gyvai si rinkinuka ziuretis 4u.gif
Aciu labai uz issamu atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Man rodos geriausia gyvai ziurestis - ir paciai matyt kaip tinka/patinka tos spalvos bus, bet del blizgumo, tai gal fotoaparato triukai, nes visos tos spalvos vienodai blizgios yra. Too Faced normalus bronzatai vos keli yra (soleil kazkas pavadinime rodos, dar birus kakavinis yra, kuris tikrai be jokiu blizguciu, rudas).
Atsakyti
Pagaliau siandien atkeliavo siuntinukas su Hard Candy skaistaliukais, spalva 'pin up' - na naudosiu skruostams, bet atsiliepimu dalinuosi cia, nes sie skaistalai turi vientisa svytejima ir yra puiki priemone svytejimui wub.gif Spalvyte labai grazi persikine su svelniu rusvumu, tepasi lengvai, neturi pavieniu blizguciu. Domino mane keli siu skaistalu atspalviai, bet pradziai emiau vienus, nes gyvai nera kur apziuret, o atsiliepimu labai ivairiu skaiciau. Na is esmes atsiliepimai geri, bet raso, kad sunkiai tepasi, norint spalvyte isgaut reikia daugiau patept ir pan, tai su tuo nesutinku schmoll.gif Tepasi lengvai, spalva pakankamai pigmentuota ir tikrai nereikia n kartu bruzint. Likau labai patenkinta ir zvalgausi i dar kelias ju spalvytes 4u.gif
user posted image

Beje, parsisiunciau ir 'living doll' spalva (rozine), tai ja ant kokiu kitu skaistalu ar bronzato tepu, nes viena man per rozine (nezinau kodel pirkau, nes isvis rozines nenaudoju kaip skaistalu).
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 07 13, 21:03)
Kainavo $7. Siunciausi is walmart.com - JAV jie siuncia nemokamai perkant uz bet kokia suma, tai ir per tarpininkes nebaisu pirkt.  4u.gif

Beje, parsisiunciau ir 'living doll' spalva (rozine), tai ja ant kokiu kitu skaistalu ar bronzato tepu, nes viena man per rozine (nezinau kodel pirkau, nes isvis rozines nenaudoju kaip skaistalu).

Dar paklausinesiu smile.gif Man labai reikia, kad uztepus nebutu atskiru blizguciu,kad tiesiog diena, eidama i darba ar pan. galeciau pasitept ir veidui sviezumo, gaivumo suteikt, kaip supratau,tai butent tai ir daro sitie skaistaliukai? bigsmile.gif Nes turejau PUPA skaistalus, man jie buvo per blizgus, nenoriu kazko panasaus kartot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2011 07 14, 22:00)
Dar paklausinesiu smile.gif

Atskiru blizguciu nera, bet skaistaliukai turi vientisa svytejima, tai nezinau ar jums tas tiktu. Galit swatch'u internete paziuret - as is ju ir susigundziau, nes tas svytejimas man patiko.
Atsakyti
Ar bandet sviesios spalvos priemones? Tokias kaip NARS Albatros, YSL maciau turi kazka panasaus ir kt. Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Dabar skruostikauliams naudoju kanebo sensai silky highlighting powder. Esu labai ja patenkinta, svytejimas naturalus, nera pavieniu blizguciu, ,,neperdozuojama", lengvai tepasi, naudoju su pridetiniu sepeteliu.

user posted image
Atsakyti
sveikos, svytincio veiduko megejos! 4u.gif ax.gif ieskau panasaus i MAC Cream Color Base hightlighterio, gal kuri gali ka pasiulyti, vistiek manau esat bandziusios nemazai, as neseniai susigundziau smile.gif blush2.gif
Atsakyti
na mamytes, ar nei viena nenaudojat kreminio, sviesaus highlighterio? ax.gif g.gif noreciau, kas nudojat, kad pasiulytumet smile.gif
Atsakyti