Įkraunama...
Įkraunama...

Veido švytėjimas

Įdedu viename bloge rastą visai smagią foto su įvairiais highliter'iais smile.gif
user posted image
1 - Dior Amber Diamond
2 - MAC Beauty Powder in Shell Pearl
3 - MAC MSF in Blonde
4 - Laura Mercier Shimmer Bloc in Mosaic
5 - MAC MSF in Perfect Topping
6 - MAC MSF in By Candlelight
7 - Kanebo Transparent Loose Powder
8 - Chanel Poudre Libre Universelle in 50 Peche
9 - Guerlain Météorites Pressée in 01 Mythic Parfait
10 - Guerlain Météorites Pearls in 01 Teint Rosé
11 - Guerlain Météorites Pearls in 03 Teint Doré
12 - NARS Albatross
13 - MAC Beauty Powder in Too Chic
14 - Lorac Perfectly Lit highlighter in Spotlight
15 - Shiseido blush in BE206 Soft Beam Gold
16 - Essence eyeshadow in Mystic Lemon
17 - Manhattan highlighter from a LE
18 - Rival de Loop young highlighter pearls
19 - FAKE benefit high beam
20 - The Body Shop Tinted Glow Enhancer in 02
21 - real Benefit High Beam (to go version)
22 - Becca Shimmering Skin Perfector in Pearl
23 - Rouge Bunny Rouge Seas of Illumination Liquid Highlighter in Sea of Showers
24 - Guerlain Perles D'Or Highlighting Pearls
25 - Guerlain Terra Inca
26 - MAC Magically Cool Liquid Powder in Truth & Light
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2011 05 24, 12:31)
Tai va del to jis ir sudomino mane,noriu kokio nors tepamo highlighter'io  g.gif

as turiu body shop toki RADIANT HIGHLIGHTER
http://www.thebodysh...ighlighter.aspx
tikrai nieko ir labai neblogai isimaiso su krempudra tai jo visai nematyti,siuo momentu noriu kazko i rusvuma,jauciu griebsiu dior toki kaip tuoj nuotraukoj kur imete numeris vienas ax.gif
Atsakyti
Sveikos, ką rekomenduotumėte šviesiai veido odai, dieniniam makiažui, kad veidelis atrodytų natūralus, bet gyvesnis?
Atsakyti
QUOTE(konkreciai @ 2011 05 28, 22:20)
Sveikos, ką rekomenduotumėte šviesiai veido odai, dieniniam makiažui, kad veidelis atrodytų natūralus, bet gyvesnis?

Mytic meteoritus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushacka @ 2011 05 20, 23:29)
user posted image
Cia yra, o kuo tokia gera?

Jis skystos konsistencijos. Lengvai tepasi, jokio lipnumo nesijaucia. O svytejima suteikia be jokiu matomu pavieniu blizguciu (kaip kitose mano turimuose highlighter'iuose) smile.gif

QUOTE(dvynuke85 @ 2011 05 26, 19:46)
as turiu body shop toki RADIANT HIGHLIGHTER
http://www.thebodysh...ighlighter.aspx
tikrai nieko ir labai neblogai isimaiso su krempudra tai jo visai nematyti,siuo momentu noriu kazko i rusvuma,jauciu griebsiu dior toki kaip tuoj nuotraukoj kur imete numeris vienas ax.gif

Tikrai nesimato pavieniu blizguciu? Nes buvau jau toki nusiziurejusi ir per Jamam dienas Akropolyje lekiau pirkti su 20 proc. nuolaida, bet vietoje apziurejus ir isbandziusi nusprendziau jo neimti, nes pasirode, kad labai akivaizdziai matosi pavieniai blizguciai... g.gif

QUOTE(Malena @ 2011 05 29, 11:33)
Mytic meteoritus tongue.gif

Nezinau, gal nesusidraugavau dar su Mythic meteoritais arba naudotis nemoku, bet ant mano sviesios odos jie kazkokio stebuklo nepadaro. Nesimato ir viskas. bruzink nebruzines. Gal jie pritaikyti saltesniam odos atspalviui g.gif Nes manoji labai sviesi, bet atspalvis siltesnis. Imeciau truputi burbuliuku is Pink Fresh, tai efektas sustiprejo, greiciau isgaunu ta svytejima... Manau pries perkant reiketu isbandyti keleta ju ax.gif
Atsakyti
skaiciau kad daugumai merginu Bobbi Brown shimeris isryskina poras, sakykit, merginos, o kaip Dior? g.gif noriu pirkti, bet suabejojau del tu poru isryskinimo unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Virbalė @ 2011 05 30, 11:25)
Tikrai nesimato pavieniu blizguciu? Nes buvau jau toki nusiziurejusi ir per Jamam dienas Akropolyje lekiau pirkti su 20 proc. nuolaida, bet vietoje apziurejus ir isbandziusi nusprendziau jo neimti, nes pasirode, kad labai akivaizdziai matosi pavieniai blizguciai...  g.gif

as tau padarysiu swatch'a ir nufotkinsiu 4u.gif as pirkau ne LT gal kokybe kitokia 4u.gif

QUOTE(Juoko ašara @ 2011 05 30, 18:27)
skaiciau kad daugumai merginu Bobbi Brown shimeris isryskina poras, sakykit, merginos, o kaip Dior? g.gif noriu pirkti, bet suabejojau del tu poru isryskinimo unsure.gif
user posted image

rytoj galesiu pasakyt,tureciau ryt gauti biggrin.gif
Papildyta:
prasau,istepta iki vidurinio pirsto,tikrai nepasakytum,kad kazkas yra 4u.gif jis toki tarsi dregnuma suteikia 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
koks cia saimeris? nu as tai isvis nieko nematau g.gif tas pats kas nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 05 31, 08:57)
koks cia saimeris? nu as tai isvis nieko nematau g.gif tas pats kas nieko  blush2.gif

aš irgi visiškai nieko nematau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 05 30, 18:27)

Turiu abu, ir abu isryskina bent man.. aplamai, jei yra poros BET KOKS shimerris jas maziau ar daugiau isryskins 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dvynuke85 @ 2011 05 30, 20:17)
prasau,istepta iki vidurinio pirsto,tikrai nepasakytum,kad kazkas yra 4u.gif

Tikrai nieko nesimato.. aplamai nieko nesimato, kad kazkas tepta biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
nu suvaret mane cia biggrin.gif
jisai tikrai nepalieka nieko po saves,tik labai lengva svytejima oda toia pasidaro ''juicy''reikejo gal ant saules ranka fotkint,nu siandien dar karta pabandysiu ant saules bodyshop'o pafotkint,kartu ir dior,nes ka tik gavau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2011 05 31, 14:47)
aciuka, amber 4u.gif  tada verta pagalvoti, ar man tikrai jo reikia g.gif

Bet vel gi.. nuo poru priklauso, gal jum neryskintu labai... reiktu pasibandyt tiesiog.. 4u.gif as pvz turiu daug poru.. bet turiu ir daaaaaaug shimeriu biggrin.gif nu nieko negaliu padaryt, man grazu ir vsio.. tik stengiuos tept atsargiau, maziau ir t.t kad kuo maziau matytusi.. vienas is naujausiu pirktu tai butu ELF gotta glow shimeriukas is studio line. Daug kas ji lygina su Nars zymiuoju Albatros, bet man atrodo kad kokybe jis toli..
Atsakyti