Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(kasos uždegimas)

Sveikutes!DEM uzjauciu del tokios situacijos darbe, bet manau iseitis viena kad sveikata brangesne, O gal galima kokia pazyma is gyd atnesti darban kad leistu savo maista nestis. Gal pavyktu? Jammin, o tau nesake kodel tau naktimis tie skausmai uzeina? Vistiek turi buti kazkokia priezastis. g.gif Hemoglobinas gal ir nelabai didelis bet manau pakelti galima. O kaip del burokeliu?
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2011 03 16, 20:25)
Jammin, o tau nesake kodel tau naktimis tie skausmai uzeina? Vistiek turi buti kazkokia priezastis. g.gif  Hemoglobinas gal ir nelabai didelis bet manau pakelti galima. O kaip del burokeliu?

Man vėl tą tardyferoną liepė gerti ir liepė dvigubą dozę, tai kolkas nespaudžiau burokėlių blush2.gif Beto truputį bijau sudirginti savo tą vargšą virškinamąjį traktą ax.gif Bet organizmas pats tų burokėlių reikalauja- visą savaitę, kasdien po porą dubenėlių burokų sriubos suvalgau biggrin.gif Žiauriai skanu ir žiauriai man tos sriubos norisi smile.gif)
Na, o naktim man skauda dėl tulžies gamybos. Žodžiu skrandis ištuštėja, o tulžis gaminasi ir graužia visą vidų, tarsi virškina vidaus organus. Todėl man to raniberlo išrašė, turėtų mažiau tulžies naktim pasigaminti smile.gif

Ikiukas, bėgu miegelio, anksti ryt į darbą karsta.gif
Atsakyti
Labas merginos.
Dem o tu nebandei su savo darbdaviu zmoniskai pasikalbeti ir pasiprasyti,kad leistu tau darbo metu uzkasti?Juk visada yra isimciu ir jie manau zmones,tave suprastu g.gif
Anavjera o i koki miesta lietuvoje vaziuoji,kur zadi tyrimus darytis?O jai ir tau akmenuku ras,ar operacija lietuvoje darysies,ar airijoje?
Jammin,tu ziuriu stipruole po tokiu skausmu ir i darba isbegi,kad visoms mums tos stiprybes is taves pasisemti.O burokeliu sriuba ne tas pats kas spaustos burokeliu sultys,nemaisyk to ax.gif
O kas liecia mano operacija tai as net nezinau kokiu budu man atliks,per ta skylutes,ar kazkaip kitaip,nes jie cia nesneka.Vizitas trunka pora minuciu,trumpai ir aiskiai pasake reikia operacijos,skiriam data ir viskas.Tai mane tas nezinojimas ir varo i nevilti.Paeme krauja,bet nepasake ar tyrimai geri ar ne nu zodziu....
Tai tik po visko galesiu pasakyti kas kaip ir ka padare.
Atsakyti
Sveikos! Dienele siandiena ne kokia verysad.gif Vakar isgeriau vaistu nuo skausmo tai vaikstau kaip apspangusi ir silpna kazkaip verysad.gif Vyras tempia prasivaikscioti, jauciu reikes priimti pasiulyma smile.gif Armon, visu pirma noriu suzinoti kas yra gal jokios operacijos niekas nedarys. Prisiskaiciau nete kad ilgalaikiai skausmai vercia susimastyti del rimtos baisios ligos. Nublusiu turbut! Sorry kad parasiau bet is tikro baigiu nukvakti. verysad.gif Rodos greiciau praeitu laikas ikiLietuvos bet tuo paciu ir bijau isgirsti savo nuogastavimu patvirtinima. O tau Jammin tulzis i skrandi tiesiai patenka? Ir dar idomu kaip pienelis Gaviskon sitam reikalui tiktu? Ziurekimes sveikatos ir teapsaugo mus Dievulis! smile.gif
Atsakyti
Labutis mergytės 4u.gif
Kaip laikotės, kaip savijautos?

Užpraeitą naktį ir vakar visą dieną man taip negera buvo, kad galvojau galus atiduosiu doh.gif Tik kažką įsidedi į burna, po kokių 15minučių toookie skausmai, o jei nieko nevalgai, tai ištuštėja skrandis ir vėl-skausmai...

Vakare susiradau pačią didžiausią pagalvę kokia yra namuose(esu skaičiusi kad tuomet ta tulžis netaip į skrandį patenka) ir miegojau persikreipus biggrin.gif Ir visą naktį kuo ramiausiai išmiegojau bigsmile.gif Ryte atsikėlus apturėjau skausmo priepuolį, bet čia jau per savo kvailą galvą, kad laiku nepavalgiau smile.gif

Anavjera, manau kad patenka į skrandį, nes kai per skausmus pykina, dažnai jaučiu tulžies šlykštų kartumą burnoje smile.gif
O kas čia per pienelis? Nieko apie tokį negirdėjau ax.gif
Kaip šiandien sveikatėlė, ar atsigavai kažkiek?

Armon, kad beveik visos čia plepančios dirba su skausmais, ne viena aš tokia smile.gif Reikia ir eini, kitaip net vaistų nebūtų už ką nusipirkt smile.gif
Dėl burokėlių tai sutinku, šiandien galų gale prisiverčiau išsispausti sultikių smile.gif
Dėl operacijos stenkis nesinervuoti, jei tyrimai būtų blogi-atidėtų datą, nes čia ne taip vadinamas extrinis variantas smile.gif Tik aišku galėtų pasakyti kokiu būdu operuos. Kai žinai kas bus daroma-ramiau, o ta nežinia visad rauna stogą... Bet pamatysi- viskas bus gerai smile.gif

Kadangi ryt iš ryto išvažiuoju į kitą miestą, ilsėtis su savo mylimiausiuoju, tai būsiu be interneto iki antradienio vakaro. Todėl iš anksto tau Armon linkiu sėkmingos operacijos, mažiau jaudulio ir kuo greitesnio sveikimo po visko 4u.gif Laikykis mergyt, jau netrukus turėtum pasijusti geriau 4u.gif Pirmai progai pasitaikius-rašyk mums kaip tau sekasi, labai lauksim žinių smile.gif

O tau Anavjera- geros kelionės į LT, linkiu kad kuo greičiau patektum pas gerus gydytojus ir išsiaiškintum negalavimų priežastį. Ir be abejonės linkiu, kad tavo bloga nuojauta nepasitvirtintų. Iš tavęs taip pat labai lauksiu žinių, kai bus galimybė-rašyk smile.gif Geros savijautos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 19 kovo 2011 - 15:29
Sveikos.
Pirmiausia aciu Jammin uz padrasinimus ir grazius zodzius.O tu saunuole,kad vis randi budu,kaip su savo skausmu susidoroti.Gerai,kad yra jegu isvaziuoti pailseti,bet aiksu kai su mylimu zmogumi ir skausmas mazesnis ax.gif
Anavjera,tikiuosi lagaminai sukrauti ir esi pasiruosusi tevyne aplankyti ir medicinos istaigas paremti biggrin.gif O jai rimtai,tai issitirk viska iki smulkmenu kas tik imanoma,kad apsiramintum ir rastum priezasti savo ligu.
O as siandiena jauciuosi gan gerai,nors vakar jau buvo pradeje skausmai atsirasti,bet iskarto atsisakiau maisto,geriau vien arbata ir atrodo iveikiau dar viena priepuoli biggrin.gif
Tai iki sekancios ispazinties!
Atsakyti
Jammin1,kad žemas hemoglobinas gali trūkti vitamino C,nes jis padeda įsisavint geležį.Bandyk kokiu šaldytu braškiu ar kiviu,nes nuo tu cheminiu vaisu kasai tik blogiau,paumėjimai ką bevalgytum,sprendžiu pagal sąvają. Gal mėsiškas sriubas valgai?Jos didina tulžies ir skrandžio sekrecija.Kažkur skaičiau,kad šviežiai išspaustu burokėliu gerti negalima ,reik para šaldytuve palaikyti,kaip iš tikro nežinau.O žaizdelemis gydyti yra efektyvesnių vaistu už Raniberl - Nexium,Pantoprazolis.g.gif Stiprybės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo2: 19 kovo 2011 - 21:23
Laba Visoms! Na, va, lagaminai sukrauti, pilnai pasiruosusi kaip Armon sakai paremti Lietuvos sveikatos istaigas. Laikau kumscius kad viskas butu gerai. biggrin.gif Tau, Armon, kuo geriausios kloties operacijos ir pooperacijos metu. Tikrai turetu padetis pasitaisyti nes akmenukai nebedirgins kasos. Jammin, gero tau poilsio ir kad nebebutu skausmu. Del Gaviscon pienelio tai cia Airijoje tokie yra, kaip del Lietuvos nezinau. Tai toks tirstas baltas skystis. Kas liecia sintetinius vitaminus tai man jie irgi netinka, iskarta pykinti pradeda blink.gif Na, ka, sekmes visoms ir man taip pat. Lekiu. Iki pasimatymo uz savaites!
Atsakyti
Labas visoms.Ka as vel vakar apturejau baisu priepuoli,matyt tie akmenys nori dar mane pakankinti pries operacija ax.gif Aciu anavjera uz palaikyma.Geros tau keliones,o svarbiausia,kad atrastum savo kanciu priezasti,aisku smagu butu,kad tos priezastys tik menkos butu ir galetum tik vaistais ir tinkamu gydymu nuraminti.O mano lagaminas jau sukrautas i ligonine esu pasiryzusi vykti,tai ka merginos visoms linkiu stiprybes ir maziau skausmu.Kai grysiu apsireiksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Armon @ 2011 03 21, 19:53)
Labas visoms.Ka as vel vakar apturejau baisu priepuoli,matyt tie akmenys nori dar mane pakankinti pries operacija ax.gif Aciu anavjera uz palaikyma.Geros tau keliones,o svarbiausia,kad atrastum savo kanciu priezasti,aisku smagu butu,kad tos priezastys tik menkos butu ir galetum tik vaistais ir tinkamu gydymu nuraminti.O mano lagaminas jau sukrautas i ligonine esu pasiryzusi vykti,tai ka merginos visoms linkiu stiprybes ir maziau skausmu.Kai grysiu apsireiksiu ax.gif

Labas mergaites pagaliau radu namus . Pas mane nieko gero vakar gryzau is ligonines gulejau savaite su tulzies uzdegimu , bet priezasties nerado jiems cia atrodo kad tik jei akmenu tulzy turi tai tulzis ir uzsidega nuo ju , su kasa dabar kad neprisikalbeciau daug maz stovi normose bent jau tyrimai jos pakitimu nerodo , vargstu su tulzim ir su kartejimu burnos juodu savaite ligoninei 5 kilu nebera . nepagyde tik apmalsino skausma bet pykinimas ir desines puses po sonkaules toks ykirus skausmas tebera nors temperaturos nezmoniskos nebera ir slykstaus saltkrecio kur per jy galvoji kad galus atiduoti gali . Kiek vazinejaus su skausmais y ligonine neguldydavo morfijaus suleisdavo ir namo sy kart buvo kitaip pagulde ir islaike savaite nors priezasties nezinau .jei vel uzeis blogai atvaziuok pasake . Kaip jums kaip sveikatos kaip ligos ? Laikykites ir visoms sekmes . drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif stebuklingu 4u.gif 4u.gif kad reciau ir mazesni skausmai kankintu smile.gif
Va buvau pilvo organu echo ir jau galiu pasakyti, kad man ne kasos uzdegimas, o akmenu turiu tulzy, reik operuoti. Tai cia gal kuri susiduri su tuo? Kazin ilgai reik ligoniej buti ir ar po to galima kilnoti sunkiai? nu tas sunkiai, tai iki 10kg, o ir kiek ilgai negalima to daryti?
Atsakyti

Po operacijos jei viskas tvarkoje tai neilgiau pora dienų,o "sunkiai" iki 10kg koki menesi pasisaugot kol pilvapleve pjuvio vietose sugis. mastau.gif
Atsakyti