Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(kasos uždegimas)

Labas visoms.Anavjera man tikrai buna dienu,kai niekas neskauda ir dabar kokia 3savaites po ligonines ir vaistu kurso jauciausi gan gerai.Bet va uzejo skausmai is niekur atrodo tai jau beveik savaite prasikankinau,nors ir vakar ir siandiena jau atrodo viskas geryn eina.Aisku man gydytojas israse stipriu vaistu nuo skausmo ir tu galetum paprasyti jie airiski PONSTAN FORTE 500mg TABLETS.Jos man tikrai padeda.O plovo tikrai gali valgyti jai jis neriebus ir bent man sake kad keciupa galiu naudoti,o majonezo grieztai ne.Jammin,tikiuosi ir tavo skausmai slugsta!
Atsakyti
Sveikos gyvos! Armon, vakar pavalgiau plovo ir kaip ir nieko blogo neatsitiko smile.gif . Kas liecia mano skausmu tai ko noreti, jokio gydymo kol kas negavau, padedu sau tik dietos pagalba. Tyrimai ultragarso vietoje zadetos kovo vidurio dienos persikele iki balabdzio pradzios. Na pati zinai kaip cia Airijoje viskas palengva. Net diagnozes nezinau, gal nesioju visa buketa ligu. Bet kad kasa netvarkoj tai tikrai zinau schmoll.gif Labai norisi kuo greiciau issiaiskinti, nes jei uzdegima isprovokavo akmenys tulzy tai be priezasties pasalinimo geriau turbut nebus. Ar tu tebevalgai zaalias darzoves ir kaip tau i tai reaguoja kasa? Man kazko silpna labai, jauciu vitaminu trukumas. Tik nezinau is kur ju pasisemti schmoll.gif Kaip Jammin tavo reikaliukai? Viliuosi eini geryn! Kazin kaip Sanita ir renatele kazko neuzsuka i naujus namus. Gaila, noretusi suzinoti kaip ten joms reikaliukai. Sveikatos visoms!!!!! smile.gif
Atsakyti
Labutis merginos 4u.gif
QUOTE(Armon @ 2011 03 13, 14:18)
nors ir vakar ir siandiena jau atrodo viskas geryn eina

Džiaugiuosi, kad po truputuką gerėja reikaliukai, kad ir su vaistukų pagalba, bet bent jau žmoniškiau jautiesi, atgausi truputuką jėgų smile.gif
QUOTE(anavjera @ 2011 03 13, 18:23)
Man kazko silpna labai, jauciu vitaminu trukumas. Tik nezinau is kur ju pasisemti schmoll.gif Kaip Jammin tavo reikaliukai?

Užjaučiu ir linkiu greičiau atsitiesti. Aš vienu metu po operacijų buvau taip išsękus, kad iki wc būdavo sunku nueiti,tai kalbėjau su viena pažįstama gydytoja, ji patarė pagerti wobenzymą. Man tikrai labai padėjo. Ten fermentai ir vos ne visus organizmo procesus gerinantys vaistukai smile.gif
Įmetu anotaciją, gal susigundysi pabandyti mirksiukas.gif
-->ČIA<--

Na o aš laikausi beveik taip pat, gal šiek tiek mažesnis skausmas vargina. Galų gale rytoj žingsniuosiu pas gastroenterologę, kuri irgi aišku niekuom nepadės biggrin.gif doh.gif
Negana to(matyt dėl visų tų mažakraujysčių)prisikabino kažkoks virusas, tai antrą dieną dar ir su 38 temperatūros guliu, baisiai kosčiu, sloguoju ir galvą rauna. O vaistų kažkokių gerti bijau-nuo visko man skauda doh.gif

Mintu beveik tik jogurtais, sriubytėm ir kefyrais, tai neužilgo turbūt turėčiau atrodyti kaip iš koncentracijos stovyklos lotuliukas.gif Na, jei gydytojai bus abejingi, tai tikrai taip ir atrodysiu blink.gif

Dar pastebėjau, kad nuo to tardyferono(geležies), kur gyd neseniai išrašė užeina skausmai, tai turbūt teks jo gėrimą atidėti kuriam laikui ir pagyventi su žemu HGB smile.gif

Sekmytės, laikykitės ir nesirkit smile.gif
Atsakyti
Labas dar karta visoms.Anavjera,as kai atsigaunu po skausmu,tai valgau tik skrudinta duona su arbata,po to jau ir sriubyte,o paskui ir virta paukstiena su bulvem ir galiausiai darzoves,kol kas nepablogejo nuo ju.Ir dar valgau vaikiskas tyreles,nes jogurtu mano organizmas nepriima.
Jammin,zaviuosi tavo kantrybe ir kad dar turi jegu pajuokauti.O tu negalvoji ieskoti kitu gydytoju,gal jie atrastu nauju metodu,kaip gydyti tavo puokste ligu?Is visos sirdies tau linkiu stiprybes ir vilties,manau ir tau ateis diena,kai pamirsi skausmus.
Atsakyti
Sveikos! Jammin, truksta zodziu ka nors ir berasyti, sveikatos tau ir stiprybes! O del gelezies pataisymo nebandei ieskoti kokiu liaudies priemoniu, yra gi visokiu variantu. Tiek galima ir zoleliu pabandyti stiprinant imuniteta. Bandyk viska! Organizmas sudetinga sistema gal atrasi sau tinkama buda. Laikykis Jammin ir nenuleisk ranku!!!! Aciu uz wobenzyma,tik nezinau ar cia toks yra, bet prasysiu is Lietuveles kad atsiustu. Armon, stiprybes ir tau! Lekiu darban, su svabra mojuoti. Stai toks mano darbas Airijoje. smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
QUOTE(Armon @ 2011 03 14, 00:01)

Jammin,zaviuosi tavo kantrybe ir kad dar turi jegu pajuokauti.O tu negalvoji ieskoti kitu gydytoju,gal jie atrastu nauju metodu,kaip gydyti tavo puokste ligu?Is visos sirdies tau linkiu stiprybes ir vilties,manau ir tau ateis diena,kai pamirsi skausmus.

Ačiukas smile.gif
Na, manau reikės ieškoti, jei poliklinikoj nieko nepadės. Prašysiu į santariškių polikliniką, ten niekada nežiūri abejingai, viską daro nuosekliai ir kiek lankiausi-visad atrasdavo kas man. Beto dirba profesionalūs gydytojai, kuriais galima pasitikėti smile.gif
Galvoju pasiklausiu šiandien ar kompiuterinė tomografija nepadėtų išsiaiškinti skausmo priežasčių smile.gif Aišku negerai tie spinduliai vėl, bet irnesakyk.gif Geriau negu su skausmu gyventi smile.gif
QUOTE(anavjera @ 2011 03 14, 11:19)
Sveikos! Jammin, truksta zodziu ka nors ir berasyti, sveikatos tau ir stiprybes! O del gelezies pataisymo nebandei ieskoti kokiu liaudies priemoniu, yra gi visokiu variantu. Tiek galima ir zoleliu pabandyti stiprinant imuniteta. Bandyk viska! Organizmas sudetinga sistema gal atrasi sau tinkama buda. Laikykis Jammin ir nenuleisk ranku!!!!

Aha, dabar jau mečiau gerti tą tardyferoną. Žinau, kad žemuogių lapų arbata didina HGB, bet kiek aš tų lapų ieškojau tai niekur nėra schmoll.gif Reikės į vieną vaistažolių vaistinę nusivilkt, kai jėgų bus daugiau, ten berods turėtų būti smile.gif
Žinau dar kad grikių miltai užpilti kefyru labai padeda, bet kolkas dar nesiryžau malti grikių biggrin.gif Matyt priseis biggrin.gif

Dabar toliau užsiėmu savigyda, jau kelias dienas geriu essentiale forte kepenims. Kadangi pas mane tos tulžies litrais gamindavosi ir kraujas rodė kepenų fermentų pakitimus,o essentialis padeda stabilizuoti tulžies gamybą ir reguliuoja fermentus. daug skaičiau, žiūrėjau kad tik nepakenkčiau sau ir nusprendžiau pabandyti. Kolkas tfu tfu tfu tulžim nebevemiu, vakar visa diena prabėgo be skausmu ir naktį gerai išsimiegojau. Tik ryte kokį pusvalandį pasiraičiau-dabar vėl kaip nauja biggrin.gif Gal padės... rolleyes.gif

Sveikatytės merginos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,kaip dziugu skaityti siandiena,nes matu,kad Jammin nors kiek geriau.Kad taip ir toliau Jammin,tegul lenda ta saule greiciau pro niurius debesis 4u.gif
Anavjera,bet koks darbas yra darbas ir kiekvienas duoda patirties.Tau smagu,kad nors i darba iseini,o as sedziu tarp keturiou sienu,tai matyt ligos ir puola labiau biggrin.gif Noreciau ir as i bet koki darbeli iseiti,bet nera galimybes,nes vaikai gryze is mokyklos neturi kur detis.
Matau,kad daugiau ligoniu neatsiranda,vadinas pavasaris veikia.
Atsakyti
Labuka! Jammin, viliuosi tau viskas tvarkoje! Armon, tikrai gerai kad dirbu, truputi uzsimirstu, ir dar pinigeliu gaunu smile.gif Kita antradieni skrendu i Lietuva, atsibodo cia laukti tyrimu. Busiu grizusi su ziniomis jau kai cia tik balandzio pradzioje ateis eile. Laikykites visos!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Labas visoms.Gal ir gerai anavjera,kad i lietuva vaziuoji,nors greiciau issiaiskinsi kas tau yra.Tu antradieni i lietuva,o as i ligonine operacijai verysad.gif Tikiuosi mums abiems viskas pavyks.
Atsakyti
Laba! Aciu Armon uz palinkejima! smile.gif Labai noriu tiketi kad viskas bus kaip sakai! Pagaliau bus aiskumas tiek tau tiek man. Labai noriu kad mums viskas pasisektu! Noriu kad Jammin nebesikankintu skausmais! Noriu kad kiekvienas zmogus sulauktu senatves!!!!!!!!! smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Užeinu, paskaitau ir vėl dingstu. Ai, ką plėsis: vieną dieną geriau, kitą- prasčiau.
Mama girdėjo per radiją, kad kažkoks gydytojas liepė gerti po du litrus vytauto mineralinio per dieną. Čia kasininkėm. Bet jis gazuotas gi g.gif Ką manot g.gif
Mane nervija darbas- nu neleidžia neštis savo maisto nors tu ką doh.gif Gerai kol nepagavo, bet kai pagaus gausiu baudą už vidaus taisyklių pažeidimus. Ir jie bus teisūs. Baisiai negerai gyvenu. Pvz. dirbu ryte: pavalgau kokios košės prieš penkias ryte, o paskui tik pusę keturių po pietų. Tai kaip gali kasos neskaudėti doh.gif Sveikam žmogui būtų batai, o čia su tokia popele... verysad.gif Įsimetu kokį traštukį, pusrytainį, jei spėju įlįsti į kokį kampą- tai suvalgau. Niekad nepasveiksiu su tokiais maistais. kas iš to, kad namie prisižiūriu, jei darbe va kokie dalykai. Blin blin, o kito darbo neturiu kaip ieškotis doh.gif Čia užkampy džiaugiuosi, kad nors tokį turiu. Vaikams gi valgyt reikia. Dėl jų ir gyvenam. Kažin daktarė kokios pažymos neišrašytų g.gif Gal tada leistų neštis doh.gif Pavargau, pikta visa... Ai... verysad.gif
Atsakyti
Labutis merginos 4u.gif
Vai DEM, kaip negerai tau čia su tuo darbu unsure.gif Kaip tiek laiko iškęsti nevalgius? doh.gif Čia žinoma peilis kasai doh.gif
O darbe turbūt maitina? Ar neišeina nors kažko išsirinkti, na tarkim sriubytės bent kokios? ax.gif Gal čia rimtai tau reiktų su gyd. perkalbėt dėl pažymos, o jei ne skambintis į kokią įstaigą kaip maisto ir veterinarijos tarnyba ir klausti ką daryti. Gi turi būti išimčių g.gif

Anavjera, liuks kad reikaliukai juda į priekį, tikėkimės Lietuvoj sužinosi kažką naujo ir naudingo savo sveikatėlei smile.gif

Armon, laikykis ir nesijaudink. Nesunki toji operacija smile.gif O tau laparaskopiją darys, ane? Trys skylutės ir po kelių dienų jausiesi kurkas geriau thumbup.gif

Aš kolkas taip pat gyvenu. Naktim skauda, dienom nuolat užkandžiaujant geriau. Buvau pirmadienį pas gastro, tai viską iš naujo papasakojo ką valgyt su kasos uždegimu. O aš tą dietą jau atmintinai žinau biggrin.gif
Išrašė B grupės vitaminų, naujos rūšies geležies ir raniberlo. Aš į tą raniberlą labai skeptiškai žiūrėjau, maniau naudos iš jo bus kaip iš angliukų kokių biggrin.gif Bet pasiskaičiau anotaciją, kad mažina naktinę skrandžio sekreciją, tai dabar laukiu staigaus pagerėjimo biggrin.gif Liepė valgyti įvairesnį maistą, tai grįžus iš jos užvalgiau kažko lyg ir nekalto, o poto visą naktį raičiausi doh.gif Dabar vėl valgau jogurtus ir sriubas doh.gif
Dar nusistebėjau, kad pabrėžė jog laaabai man trūksta geležies, turėčiau blogai jaustis ir t.t., o aš maniau kad 99dar nėra tragedija, juk būna ir mažiau g.gif Bet irnesakyk.gif atsistatys ta geležis, reik tik pakentėt smile.gif

Orai gražėja, vis dažniau saulutė pasirodo, norisi dažniau išlįsti iš namų smile.gif Tikėkimės su tais geresniais orais ir sveikatėlės pagerės smile.gif
Atsakyti