as batona ir bandeles su baronkom kozna diena vartoju, man tai pagrindinai uzkandziai darbe. ir labai puikiai sueina. kepta orkaiteje be riebalu valgau ir mesa ir zuvi, tik ziuriu kad nepaskrustu. irgi gerai sueina,
o va su burokeliais man panasu netinka, nezinau ar sutapimas ar kas, bet po buroku sriubos uzeje buvo sutrikimai, kurie man paisreiskia dundesiais ir sirdies permusimais.
pliusas, kad nededi i burna bele ko, krenta svoris. be to, sveikesne mityba neapkrauna ir kitu organu. svarbu izvelgti pozityva. as manau cia visam gyvenimui, o picos gabaleli gali ragauti tik aisku labai retai, kaip ir viso kito po kelis kasnelius:-) sunkiausia, kai jau pasijauti sveika, sudreba sirdis pries kokia baltaja misraine ir sugriesiji... tada pajauti simptomus, kad kasai neitiko ir vel suvoki, kad nesi visai sveika
QUOTE(jura-rura @ 2012 12 29, 09:45)
as batona ir bandeles su baronkom kozna diena vartoju, man tai pagrindinai uzkandziai darbe. ir labai puikiai sueina. kepta orkaiteje be riebalu valgau ir mesa ir zuvi, tik ziuriu kad nepaskrustu. irgi gerai sueina,
o va su burokeliais man panasu netinka, nezinau ar sutapimas ar kas, bet po buroku sriubos uzeje buvo sutrikimai, kurie man paisreiskia dundesiais ir sirdies permusimais.
pliusas, kad nededi i burna bele ko, krenta svoris. be to, sveikesne mityba neapkrauna ir kitu organu. svarbu izvelgti pozityva. as manau cia visam gyvenimui, o picos gabaleli gali ragauti tik aisku labai retai, kaip ir viso kito po kelis kasnelius:-) sunkiausia, kai jau pasijauti sveika, sudreba sirdis pries kokia baltaja misraine ir sugriesiji... tada pajauti simptomus, kad kasai neitiko ir vel suvoki, kad nesi visai sveika
labutis kaip praleidote sventes ? burokeliai man ir netinka nei sriuboj nei misrainei sviezios bandeles ypac mielines irgi nera gerai ne visada buna blogai nuo reibalu buna ir nuo nekalto maisto pvz kose perliniu netinka man kuskuso kad ir jas isverdi vandeny be jokio riebaliuko vistiek skausmai ir pilvo putimai prasideda . as su letiniu gyvenu jau trys metai ir niekas nepagelbeja nebezinau ir kur bekreiptis neziqnau net ko beieskoti . yra labi sunku . o kas liecia fermentus tai as geriu tris kart per diena paumejimo metu geriau negerti bent taip yra rasoma . nospa yra gerai ji dar praplecianti yra . tabletes patogiau negu leidziami jie sunkai isivaiksto . kitos gyvena su letiniu net nejausdamos jokiu simtomu o kitoms buna labai jau dideli simtomai .
QUOTE(renatele2828 @ 2012 12 29, 11:14)
na juk kuskusas tai kvietine kose o jos pataria vengti mums skirta dieta
tabletes patogiau-bet dirgina ir taip negaluojancia kasa
Man irgi burokėliai netinka. Tik užvalgau - tulikas momentaliai. Viskas - burokėliams "atia", bent jau kolkas.
Oij, merginos, paskaičius jūsų tekstukus išvada viena - rimtas reikalas ta kasa. O šiaip tai kyla mintys ir kodėl taip atsitiko? Pats žmogus dasivaro, ypatingai su nesveika mityba.
Omano atveju, tai jei būčiau laikusius griežtos dietos po tulžies operacijos (2 metus) - tai dabar gal būčiau normaliai gyvenus. Čia manau ir medikų kalba - po operacijos galėjo aiškiai pasakyt, kad reikia griežtos dietos, kad ji svarbi ateičiai, kokios grėsmės ir t.t., o dabar pamurmėjo kažką tarsi tarp kitko ir psio.
Oij, merginos, paskaičius jūsų tekstukus išvada viena - rimtas reikalas ta kasa. O šiaip tai kyla mintys ir kodėl taip atsitiko? Pats žmogus dasivaro, ypatingai su nesveika mityba.
Omano atveju, tai jei būčiau laikusius griežtos dietos po tulžies operacijos (2 metus) - tai dabar gal būčiau normaliai gyvenus. Čia manau ir medikų kalba - po operacijos galėjo aiškiai pasakyt, kad reikia griežtos dietos, kad ji svarbi ateičiai, kokios grėsmės ir t.t., o dabar pamurmėjo kažką tarsi tarp kitko ir psio.
QUOTE(solo2 @ 2012 12 29, 12:29)
na juk kuskusas tai kvietine kose o jos pataria vengti mums skirta dieta
sakau del ko vakar miriau, o tokia nekalta kose atrode
QUOTE(Skausminga @ 2012 12 29, 13:12)
O šiaip tai kyla mintys ir kodėl taip atsitiko? Pats žmogus dasivaro, ypatingai su nesveika mityba.
tai jo dasivariau su saldumynais ir picom visokiom ir pasirodo net dideli stresai nervai iki damusa kasa..........
QUOTE(Lucero @ 2012 12 29, 13:20)
sakau del ko vakar miriau, o tokia nekalta kose atrode
tai jo dasivariau su saldumynais ir picom visokiom ir pasirodo net dideli stresai nervai iki damusa kasa..........
pagalvojus as nerandu priezasties savo kasai . niekada nepiknaudziavau alhogoliu ir rukytu gaminiu nebuvau megeja nes visa amziu esu skrandininke o viena diena bakt ir yra ligonine diagnoze ir nieks neranda is kur ir del ko . buvo rade operacija bet po jos niekas nepasikeite skausmai isliko blogumas isliko . tik kad dar dasidejo keletas ligu kuriu neturejau iki siol organizmas eina blogyn . as kuskuso bandziau tik viena kart buvo labai negera tai jos ir nebenaudoju
o mums sergancioms letiniu kasos uzdegimu turbut yra zymiai didesne kasos vezio tikimybe?