QUOTE(Armon @ 2011 03 09, 20:13)
Labas merginos!Kaip jauciates,as tai mirstu nuo skausmo jau antra diena.Vakar buvau pas gydytoja paskyre kovo 22d. tulzies salinimo operacija,bet kai pasakiau kad labai blogai jauciuosi tai sake gerk paracetamoli ir praeis.Toks pyktis sueme,bet nieko su tais gydytojais cia nepasigincysi,geriau ir to ju paracetamolio ir nospos ir analgino,bet skausmas tik siek tiek aprimo ir dabar jauciu vel i vakara stipreja,nezinau kaip tas 2 sav. iskentesiu.Svarbiauia jau nebezinau tas skausmas nuo kasos,ar nuo akmenuku priepuolis
Tikiuosi Jammin tau jau geriau.Stiprybes visoms!
Labutis
Vaje, užjaučiu
Laikykis, kažkaip reiks ištverti, ramiau jau bent kad data operacijai paskirta. Gal pabandyk kitokių, kiek stipresnių vaistukų, kad bent pakenčiamas skausmas būtų
Kaip šiandien laikaisi, gal kiek geriau?
Aš pirmadienį popiet nulėkiau pas savo gyd., deja nieko naujo nepasakė kaip ir tikėjausi. Išgirdau tik tiek, kad nesitikėčiau geros savijautos, nes jau niekada nebūsiu sveika
Labai paguodė, atseit turėčiau vaikščioti su tokiais skausmais ir priimti tai kaip normalią savijautą
Pasiprašiau siuntimo pas gastroenterologus, norėjau į santariškes, bet pradžiai davė mūsų poliklinikoje. Teks ir man laukti iki pirmadienio, pakentėti...
Aš jau ir savigyda užsiėmiau, nes nebežinau kur dėtis. Pusantros paros nieko nevalgiau ir gėriau ultopą, kad tulžies tiek daug nesigamintų, nes būtent nuo jos man taip žiauriai ir skauda. Vakar po bado jau jaučiausi geriau, valgiau lengvą maistą ir naktį beveik neskaudėjo, o šiandien suvalgiau mėsytės gabaliuką ir užėjus baisiems skausmams viską išvėmiau kartu su kokiu litru tulžies
Vėl skelbiu badą. Mama sako, kad nualinsiu organizmą, bet aš jau nežinau ko griebtis. Matyt ir gastroenterologė nelabai man pagelbės, juk tyrimai atseit geri(kažkodėl giliai širdyje manau, kad gydytojai kažką pražiūrėjo darydami echo arba endo). Jaučiu kantrybei išsękus teks kviestis greitąją. Na, bet kolkas tikiuosi, kad badas padės
Laikykitės merginos, geros sveikatėlės ir jokių skausmų