QUOTE(dolee @ 2012 10 24, 18:56)
Sveikutes.... jau as puolu i nevilti.... sekamdieni ryte atsikele su skausmais, pykinimas(nevemiau) bet pilva skauda, raizo, toki kaip diegliai ir visa juosmeni juose, taip i nugara, tai lyg skrandi skauda, tai lyg sona, tai pilva, nu tokie nevienodi... dar lyg aprimo siektiek, bet pilvo putimas islieka, ir tokis urzgimas zarnose, bet ir ne visada.... ir strenu skausmas, skaitineju kad man i sita liga butu panasu... ir kas svarbiausia kad tyrimu gyd nedaro del kepenu nu kad ir fermentus tuos paziureti.... bandau prisiskambinti - nekelia... o dar vis dar tie raizymai, skausmeliai uzeina vis.... sekmadieni tai pragulinejau lovoj.... nzn nei ka galvoti.... nes paksutiniu metu ir pulsas soktelejo... ir net krutine atrodo skaudejo nu kai uzejo sitas kaip priepuolinis skausmas sekmadieni.... nieko nesuprantu
man tokie pat negalavimai prima buvo, o paskui ir priepuolis atejo.... kasos uzdegimas jau pasekme tulzies prasto darbo arba, taigi arba akmenys, arba drumzles kaip pas mane.... kurias irgi ne is pirmo karto pamate...
Papildyta:
QUOTE(renatele2828 @ 2012 10 24, 16:43)
Gal frikadeles ytakos turejo man nuo sriubu iki siol yra ne kas as ju vengiu gali buti ir nekalciausia gerai yra troskiniai ir ant garu darytas maistas bet jei kasa yra jautri geriau nevalgyt kelias dienas o gert ramuneliu ir medetku arbatas su trupuciu medaus .
visai nevalgyt? bandziau puse dienos nevalgyti tik su arbata, pradejo skaudeti skrandi. uzvalgiau koses... pagerejo...
siandien vel tik kose ir maza lekstute makaronu...
maudzia ne kasa, o tulzies puse... boze boze, nejau teks operuoti ja....
radau recepta prie kasos uzdegimo tinka, avizu dribsnius uzpiltus vandeniu pavirti ir pastovejus gerti pusvalandi pries valgi...
Papildyta:
QUOTE(solo2 @ 2012 10 24, 17:27)
kartais gera prisiminti ka valgeme dar prieš tai,nes kad ir sriuba gali būti paskutinis lašas kasos katrybės taureje
batonas su ant juo pasildytu suriu, kad issilydytu
bet cai pries tai vakaraia ji valgiau.
negalima ania?
tai jau visai nieko negalima.... svoris krenta siaubingai... nebesneku kad neber dziausgmo valgant...