Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(kasos uždegimas)

QUOTE(anavjera @ 2012 09 29, 00:46)
Sveikos mergaites! smile.gif Na stai ir as po ilgo nesirodymo smile.gif Buvo atvykes sunenas is LT tai nebuvo kada nei prisesti dorai prie kompo. Dabar 3diena esu su auksta temperatura ir raumenu skausmais. Padeda tik mano numyletas paracetamolis biggrin.gif. Buvau pas daktara tai grizau nukabinusi nosi. Turi jie cia itarima kad mano negalavimu priezastis yra raudonoji vilklige, reikes darytis papildomus tyrimus. Vien zo nekas verysad.gif Jura, tau diagnozavo tulzies pusles diskinezija, perskaitei ne taip uztai ir neradai jokios info smile.gif Pusti pilva gali nuo tos pacios diskinezijos taip kad teisingai darai kad nesitiri zarnyno. Be reikalo nera ko sau kisti visokiu vamzdziu i organizma smile.gif Vat jei neranda priezasties tada jau taip. Renatele, o kaip tavo kasele?

kad ne, aiskiai parasytas diskrinija, o ne diskinezija... tame ir reples.. :-)
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2012 09 29, 12:21)
kad ne, aiskiai parasytas diskrinija, o ne diskinezija... tame ir reples.. :-)

Labutis na cia kiekvieno zmogaus pasirinkimas 4u.gif . Sveik jura -rura . Anavjera mano kasele siuo metu turbut ilsisi pagliau ner skausmu tfu tfu kad neprisibazaryciau tik . kraujyje ji vis tiek pakilusi bet kol normalej jauciuosi negaliu skustis . ax.gif . O tai kokius tyrimus jie tau darys ir ar si liga paveldima ar ja susergama ? Kaip pati laikaisi kaip tavo kasele jauciasi . Del raumenu skausmo uzjauciu tave zinau kas tai niekam nelinkeciau . o tu laikykis gal nepasitvirtins tau liga . g.gif
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2012 09 28, 12:39)
as po pakartotinio exoskopo... nu ka tie vaistai daug nemacijo, tos tirstos tulzies vis tiek yra...diagnoze "tulzies pusles diskrinija", nieko neradau internete apie tai...
sake jei priepuoliu neturiu ir gyventi sau. bei ziureti kad daugaiu svoris nekristu, ens jau ir taip per daug nukrito..
ir idomiausia, kad man pavalgius kartais taip ispucia pilva, kad net skauda kol tos dujos issivaiksto... pasiule tirtis zarnyna. nors man dare jo rentgena, nieko nemate. siule jeigu ka gultis ir tirtis tuo baisiu metodu zarnas ir kompiuterine...
tai dar neskubu, kol priepuoliu dideliu nera..

jei rusiškai skaitai, čia trumpai apibrėžimas:

http://enc-dic.com/b...nija-31529.html

ar gydytoja nebuvo rusų kilmės? nes panašu, kad tik jie naudoja šį terminą smile.gif

angliškai man rodos turėtų būti atitikmuo Mucocele of gallbladder, lietuviškai nežinau smile.gif bet iš esmės sekrecijos sutrikimas.
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 09 30, 22:38)
jei rusiškai skaitai, čia trumpai apibrėžimas:

http://enc-dic.com/b...nija-31529.html

ar gydytoja nebuvo rusų kilmės? nes panašu, kad tik jie naudoja šį terminą  smile.gif

angliškai man rodos turėtų būti atitikmuo Mucocele of gallbladder, lietuviškai nežinau smile.gif bet iš esmės sekrecijos sutrikimas.

o kas ta sekrecija? schmoll.gif
ir nesuprantu kaip cia dabar man gyventi ir jei neskauda neimti i galva, ar toliau ieskoti ligu ar net prasyti kad salintu ta tulzi? nes man dabar tik papucia pilva...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura-rura: 01 spalio 2012 - 10:38
QUOTE(jura-rura @ 2012 10 01, 09:30)
o kas ta sekrecija?  schmoll.gif
ir nesuprantu kaip cia dabar man gyventi ir jei neskauda neimti i galva, ar toliau ieskoti ligu ar net prasyti kad salintu ta tulzi? nes man dabar tik papucia pilva...

Labuka jura-rura siap jai nwskauda priepoliai nesikartoja ir jautiesi pujkiai tai siulyciau ramej gyvent . 4u.gif Prisiziuret save ir tiek .
Atsakyti
Sveikuoles! smile.gif Jura, manau taip ir reikia daryti kaip renatele sako. Neieskoti jokiu liku kol niekas neskauda i dziaugtis gyvenymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2012 10 01, 22:45)
Sveikuoles! smile.gif Jura, manau taip ir reikia daryti kaip renatele sako. Neieskoti jokiu liku kol niekas neskauda i dziaugtis gyvenymu smile.gif

tai kai vakare tiek ispucia pilva, kad atrodau kaip nescia, nepaskaysciau kad dziaugsmo priduoda... bet gi nueinu miegoti ir ryte to pusto pilvo kaip nebuta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2012 10 02, 08:31)
tai kai vakare tiek ispucia pilva, kad atrodau kaip nescia, nepaskaysciau kad dziaugsmo priduoda... bet gi nueinu miegoti ir ryte to pusto pilvo kaip nebuta  ax.gif

Tai nors tai gerai kad tau jis is nakties vel plokscias palieka jura gal ka ne to uzvalgai per diena . O as galiu pasakyt kad vel sukilo kasa geru antibijotikus bakterijai uzmusti tai dabr nezinau kada atsistatysiu y vieta vaikstau kaip nestuke.gif jau ketvirta diena nesusileidzia nei diena nej nakty skauda begalo ismatose nesuvirskintas maistas masinis ejimas y loteta pykinimas sonu skausmai kazkoks kosmaras doh.gif . Sanita kaip tavo reikaliukai ka gyditojai kalba apie tyrimus del vilkliges ?
Atsakyti
man siandien jau mpamaudena tulzies ir kasos puseje... matyt reikia pabadauti... nors maistas mano nepiktybinis, bet gal kazkas nepatinka... ir viduriai polaisviai, ne vandenukas, bet kosyte skysta... cia jau negerai ane?
ir mane uzpuole toks bagalinis alkio jausmas, as devinta vakare noriu juodai valgyti, nors bunu po socios vakarienes... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura-rura: 04 spalio 2012 - 08:34
QUOTE(jura-rura @ 2012 10 04, 07:33)
man siandien jau mpamaudena tulzies ir kasos puseje... matyt reikia pabadauti... nors maistas mano nepiktybinis, bet gal kazkas nepatinka... ir viduriai polaisviai, ne vandenukas, bet kosyte skysta... cia jau negerai ane?
ir mane uzpuole toks bagalinis alkio jausmas, as devinta vakare noriu juodai valgyti, nors bunu po socios vakarienes...  doh.gif

Jei skausmus jauti jau kaip pati zinai pabadauti prie kasos ligu pirmas vaistas badas . O viduriuot gali ir del tulzies sutrikimu .. Prie kasos buna viduriavimas kaip cia pasakius blizgantis toks matos riebalai . o man va pilvas vistiek ispustas skausmingas nors sy ryt pakieteja vidurej verysad.gif . ir pastebejau bebetinka man dziuveseliai pirkti pardej bloga nuo ju skrandy grauzia ir sovi kazkaip .
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 10 04, 11:22)
Jei skausmus jauti jau kaip pati zinai pabadauti prie kasos ligu pirmas vaistas badas . O viduriuot gali ir del tulzies sutrikimu .. Prie kasos buna viduriavimas kaip cia pasakius blizgantis toks matos riebalai . o man va pilvas vistiek ispustas skausmingas nors sy ryt pakieteja vidurej  verysad.gif . ir pastebejau bebetinka man dziuveseliai pirkti pardej bloga nuo ju skrandy grauzia ir sovi kazkaip .

aciu kad man atarsinejat, as be jusu jauciu nezinociau nei ka galvoti:-)
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2012 10 04, 13:51)
aciu kad man atarsinejat, as be jusu jauciu nezinociau nei ka galvoti:-)

Taigi cia ir yra ta vieta kur galim pasiguosti ir paklausti kitu nuomoniu . Bet kazkaip kelios tik beuzsuka . Saunu jom kad pasveiko ar sutramde ta liga 4u.gif
Atsakyti