Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(kasos uždegimas)

QUOTE(anavjera @ 2012 09 19, 20:03)
Sveikos varguoles! smile.gif Jura, manau kad amilaze laisvai gali svyruoti. Renatele, tau matyt taip ir jims daug buTeliuku nes jei rodo padidejima tikrina kad nebutu pakile kepenu fermentai taip pat. As jauciuosi kaip ir normaliai tik veida pradejo berti Tokiais smulkiais spuogeliais g.gif Vien zo vis kazkas naujo. Kaip tavo sanariai ir berimai?

labutuka anvjera tai turbut kad tokiom dozem ir ims tik juokiuos ima ir ima o kad kas daduotu man jo lotuliukas.gif .berimai praejo kartais atsiranda ant kojos slapuojantis spuogas bet pats ir praeina savaime g.gif , o su sanarejs labai ydomei dare ji man tyrima is kraujo artrituj nustatyti atsakymas neigiamas . tai gerai bet jie man uzeina bangom skaudet viena nakty geriau nuskausminamus negalejau uzmigti taip alkunes gele blink.gif , Jauciu tau greiciausej vitaminu gal truksta o gal krema pakeitej . Kaip tau ar meslunges nekankina taves man naktim pradeda sutraukti kojas ne kas nakt bet pasitaiko toki skanuma turejau kai nescia buvau . o dabar vel ?Ir dar man kita antradieny skrandzio tyrimas tai paskambinusi sesute nebeleido gert vaistu jokiu man bus galas uzgriaus rugstis kasa visai iseis is rikiuotes su refliuksu nebesusitvarkysiu pirma kart tokias nesamones , doh.gif
Papildyta:
QUOTE(renatele2828 @ 2012 09 19, 20:38)
labutuka anvjera tai turbut kad tokiom dozem ir ims tik juokiuos ima ir ima o kad kas daduotu man jo  lotuliukas.gif .berimai praejo kartais atsiranda ant kojos slapuojantis spuogas bet pats ir praeina savaime  g.gif , o su sanarejs labai ydomei dare ji man tyrima is kraujo artrituj nustatyti atsakymas neigiamas . tai gerai bet jie man uzeina bangom skaudet viena nakty geriau nuskausminamus negalejau uzmigti taip alkunes gele  blink.gif , Jauciu tau greiciausej vitaminu gal truksta o gal krema pakeitej . Kaip tau ar meslunges nekankina taves man naktim pradeda sutraukti kojas ne kas nakt bet pasitaiko toki skanuma turejau kai nescia buvau . o dabar vel ?Ir dar man kita antradieny skrandzio tyrimas tai paskambinusi sesute nebeleido gert vaistu jokiu man bus galas uzgriaus rugstis kasa visai iseis is rikiuotes su refliuksu nebesusitvarkysiu pirma kart tokias nesamones ,  doh.gif

Labas jura man emilaze iki pat siol svyruoja nebuna normoj jau trys metai praejo . Taip ir gyvenu turi labai maista ziureti o jei ji sukilusi isvis stenkis pabadaut kelias dienas zinau sunku bet palengvinci kasai darba . Kokius vaitus geri smeluj tirbdyt ir kaip tau jy rado ? stiprybes nepasiduok ligai .
Papildyta:
QUOTE(renatele2828 @ 2012 09 19, 20:43)
labutuka anvjera tai turbut kad tokiom dozem ir ims tik juokiuos ima ir ima o kad kas daduotu man jo  lotuliukas.gif .berimai praejo kartais atsiranda ant kojos slapuojantis spuogas bet pats ir praeina savaime  g.gif , o su sanarejs labai ydomei dare ji man tyrima is kraujo artrituj nustatyti atsakymas neigiamas . tai gerai bet jie man uzeina bangom skaudet viena nakty geriau nuskausminamus negalejau uzmigti taip alkunes gele  blink.gif , Jauciu tau greiciausej vitaminu gal truksta o gal krema pakeitej . Kaip tau ar meslunges nekankina taves man naktim pradeda sutraukti kojas ne kas nakt bet pasitaiko toki skanuma turejau kai nescia buvau . o dabar vel ?Ir dar man kita antradieny skrandzio tyrimas tai paskambinusi sesute nebeleido gert vaistu jokiu man bus galas uzgriaus rugstis kasa visai iseis is rikiuotes su refliuksu nebesusitvarkysiu pirma kart tokias nesamones ,  doh.gif
Papildyta:

Labas jura man emilaze iki pat siol svyruoja nebuna normoj jau trys metai praejo . Taip ir gyvenu turi labai maista ziureti o jei ji sukilusi isvis stenkis pabadaut kelias dienas zinau sunku bet palengvinci kasai darba . Kokius vaitus geri smeluj tirbdyt ir kaip tau jy rado ? stiprybes nepasiduok ligai .

Gal kuri mergina zino ka nors apie Jammin visai tylu ner jokiu ziniu is jos ?
Atsakyti
[

Papildyta:

Geriu URSOSAN, o rado ji, nes nesuprato ligoninej kas provokuoja kasos uzdegima. is pirmo karto nieko nepamate, exoskope antra syki pamate, ir tai tik kazkokia spec poza atsigulus ir paskui staiga atsivertus... pamate kaip krenta tos drumzles is tulzies.... nors as manau kad man itampa ir nervai itakoja kasos uzdegima... tik pasinervinu ir stovi visas pilvas suakmenejes... suvaryti nervai.
ir jums visoms stiprybes
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2012 09 20, 17:23)
[

Papildyta:
Geriu URSOSAN, o rado ji, nes nesuprato ligoninej kas provokuoja kasos uzdegima. is pirmo karto nieko nepamate, exoskope antra syki pamate, ir tai tik kazkokia spec poza atsigulus ir paskui staiga atsivertus... pamate kaip krenta tos drumzles is tulzies.... nors as manau kad man itampa ir nervai itakoja kasos uzdegima... tik pasinervinu ir stovi visas pilvas suakmenejes... suvaryti nervai.
ir jums visoms stiprybes

Aisku tada nors tai gerai kad zinai kas kasa dirgina gal planuoja operacija tulzies daryti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 09 20, 20:00)
Aisku tada nors tai gerai kad zinai kas kasa dirgina gal planuoja operacija tulzies daryti ? g.gif

nea. juk vaistai tipo turi padeti.. apie operacija nieko nesnekejo.. kol kas nesiule.. kol akmenu nera...
jus man paaiskinkit del tu fermentu. kai man padare polklinikoje kraujo tyrima ir nustate kad vel padidejo amilaze, gydytoja neleido vartoti kreono. bet gi jis kaip tik palengvina kai jauciu kad pilve viskas stovi... tai nesuprantu, ar kreonas kelia tu fermentu kieki?
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2012 09 21, 10:28)
nea. juk vaistai tipo turi padeti.. apie operacija nieko nesnekejo.. kol kas nesiule.. kol akmenu nera...
jus man paaiskinkit del tu fermentu. kai man padare polklinikoje kraujo tyrima ir nustate kad vel padidejo amilaze, gydytoja neleido vartoti kreono. bet gi jis kaip tik palengvina kai jauciu kad pilve viskas stovi... tai nesuprantu, ar kreonas kelia tu fermentu kieki?

Siap kiek as zinau tai kreonas pangrolis padeda virskinimuj maisto tai net neisivaizduoju kodel tau liepe jo negerti . Del akmenu tulzy gali ju ir nebuti . pas mane pvz ju nera bet tulzis tingi arba visai nebedirba tai vieni gyditoj primigtinai siulo imtis lauk o kiti ne tipo lao buna . Tie kurie siulo operacija sake kad pageres gyvenimo kokybe nebedirginc kasos . nes tulzis linkusi kaupti skysti o ne duoti virskinimuj . o kai ji isilieja tai palieku visa geltona ismatos ir tos tulzim varo slapimas irgi geltonas buna bet po keliu dienu vel viskas normoj . bet jau man cia taip kokia 4 ar 5 metai vyksta . tu bandyk kitu gastro gyditoju nuomone isgirsti . ka jie pasakytu . o kaip tau gydio kasa dabar ? ar maista prisiziuri nepervargsti sunkiai nesitampai nes ir sitie dalykai provokuoja kasa o ypac kai ji pakilusi .
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 09 21, 13:39)
Siap kiek as zinau tai kreonas pangrolis padeda virskinimuj maisto tai net neisivaizduoju kodel tau liepe jo negerti . Del akmenu tulzy gali ju ir nebuti . pas mane pvz ju nera bet tulzis tingi arba visai nebedirba tai vieni gyditoj primigtinai siulo imtis lauk o kiti ne tipo lao buna . Tie kurie siulo operacija sake kad pageres gyvenimo kokybe nebedirginc kasos . nes tulzis linkusi kaupti skysti o ne duoti virskinimuj . o kai ji isilieja tai palieku visa geltona ismatos ir tos tulzim varo slapimas irgi geltonas buna bet po keliu dienu vel viskas normoj . bet jau man cia taip kokia 4 ar 5 metai vyksta . tu bandyk kitu gastro gyditoju nuomone isgirsti . ka jie pasakytu .      o kaip tau gydio kasa dabar ? ar maista prisiziuri nepervargsti sunkiai nesitampai nes ir sitie dalykai provokuoja kasa o ypac kai ji pakilusi .

nu ziurejo ne veinas gydytojas ir proefesorius netgi. ne vienas nesake apie operacija, tipo sake maziau nervu ir stresu... deja, ju negaliu isvengti.,.. manau jie ir isprovokavo visus negalavimus...maista prisiziuriu labai, geriu nospa dar...
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2012 09 21, 17:50)
nu ziurejo ne veinas gydytojas ir proefesorius netgi. ne vienas nesake apie operacija, tipo sake maziau nervu ir stresu... deja, ju negaliu isvengti.,.. manau jie ir isprovokavo visus negalavimus...maista prisiziuriu labai, geriu nospa dar...

Gyditojam geriausia nurasyt nervam bet as labai priestarauju pas mane nei nervu jokiu nei ka o is ligu puokstes islipti negaliu . Tik sutinku su nuovargiu jis labai pasireiskia kasai tai labai .
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 09 21, 22:40)
Gyditojam geriausia nurasyt nervam bet as labai priestarauju pas mane nei nervu jokiu nei ka o is ligu puokstes islipti negaliu . Tik sutinku su nuovargiu jis labai pasireiskia kasai tai labai .

Labukas mergaiciukes kaip beisilaikiusios kaip sveikatos jusu ?Kaip jusu kasa ?
Atsakyti
as po pakartotinio exoskopo... nu ka tie vaistai daug nemacijo, tos tirstos tulzies vis tiek yra...diagnoze "tulzies pusles diskrinija", nieko neradau internete apie tai...
sake jei priepuoliu neturiu ir gyventi sau. bei ziureti kad daugaiu svoris nekristu, ens jau ir taip per daug nukrito..
ir idomiausia, kad man pavalgius kartais taip ispucia pilva, kad net skauda kol tos dujos issivaiksto... pasiule tirtis zarnyna. nors man dare jo rentgena, nieko nemate. siule jeigu ka gultis ir tirtis tuo baisiu metodu zarnas ir kompiuterine...
tai dar neskubu, kol priepuoliu dideliu nera..
Atsakyti
QUOTE(jura-rura @ 2012 09 28, 10:39)
as po pakartotinio exoskopo... nu ka tie vaistai daug nemacijo, tos tirstos tulzies vis tiek yra...diagnoze "tulzies pusles diskrinija", nieko neradau internete apie tai...
sake jei priepuoliu neturiu ir gyventi sau. bei ziureti kad daugaiu svoris nekristu, ens jau ir taip per daug nukrito..
ir idomiausia, kad man pavalgius kartais taip ispucia pilva, kad net skauda kol tos dujos issivaiksto... pasiule tirtis zarnyna. nors man dare jo rentgena, nieko nemate. siule jeigu ka gultis ir tirtis tuo baisiu metodu zarnas ir kompiuterine...
tai dar neskubu, kol priepuoliu dideliu nera..

Niu matai k0kiu ydomiu ligu yra apie kurias net negirdeja . doh.gif Del putimo pilvo tai nezinau man irgi jy pucia gali ir nuo kasos buti . Bet yra ir daug kitu ligu susijusiu su putimu viduriavimu ar uzkietejimu . Siaip nera jau labai baisi si proceduraji vadinasi kolonoskopija jei sita tau siule . Nors po paskutinio karto man daryto sakiau kad nebesidarysiu bet ir vaistu buvau nusipirkusi pamigdymuj bet profesorius nemigde tuo kartu skauda nemalonu o paskuj isiperdi ir gerai . jeigu susitartumei su gyditoju kad pamigdytu tai pamigdys ir nieko nejausi.Siulyciau nedelsti ir isitirti . Siaip prie kasos uzdegimo visi liesejam paskuj tik pradedam taisytis . as siulyciau tirtis ir nesustoti pusiaukelej
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 09 28, 15:38)
Niu matai k0kiu ydomiu ligu yra apie kurias net negirdeja .  doh.gif Del putimo pilvo tai nezinau man irgi jy pucia gali ir nuo kasos buti . Bet yra ir daug kitu ligu susijusiu su putimu viduriavimu ar uzkietejimu . Siaip nera jau labai baisi si proceduraji vadinasi kolonoskopija jei sita tau siule . Nors po paskutinio karto man daryto sakiau kad nebesidarysiu bet ir vaistu buvau nusipirkusi pamigdymuj bet profesorius nemigde tuo kartu skauda nemalonu o paskuj isiperdi ir gerai . jeigu    susitartumei su gyditoju kad pamigdytu tai pamigdys ir nieko nejausi.Siulyciau nedelsti ir isitirti . Siaip prie kasos uzdegimo visi liesejam paskuj tik pradedam taisytis . as siulyciau tirtis ir nesustoti pusiaukelej

as galvoju kam ta zarna ksiti ir kenteti, jei kompiuterine gali juk parodyti, jei toj zarnoj kas ne to?
as save kiek pamenu, man visa laika pucia pilva.. tai kaip ir pratus esu :-) nenoriu listi giliau i tas ligas, noriu gyventi negalvodama ar turiu liga ar ne... todel, kol jauciuosi gerai, apsimesiu kad esu sveika ;-) o viduriai geri, kzona diena iseinu, ir be paleidimo ar sukietejimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura-rura: 28 rugsėjo 2012 - 15:48
Sveikos mergaites! smile.gif Na stai ir as po ilgo nesirodymo smile.gif Buvo atvykes sunenas is LT tai nebuvo kada nei prisesti dorai prie kompo. Dabar 3diena esu su auksta temperatura ir raumenu skausmais. Padeda tik mano numyletas paracetamolis biggrin.gif. Buvau pas daktara tai grizau nukabinusi nosi. Turi jie cia itarima kad mano negalavimu priezastis yra raudonoji vilklige, reikes darytis papildomus tyrimus. Vien zo nekas verysad.gif Jura, tau diagnozavo tulzies pusles diskinezija, perskaitei ne taip uztai ir neradai jokios info smile.gif Pusti pilva gali nuo tos pacios diskinezijos taip kad teisingai darai kad nesitiri zarnyno. Be reikalo nera ko sau kisti visokiu vamzdziu i organizma smile.gif Vat jei neranda priezasties tada jau taip. Renatele, o kaip tavo kasele?
Atsakyti