Labas renatele! Jauciuosi ne per geriausiai bet buvo ir blogiau Tik uzeina labai didelio nerimo bangos ir tas nerimas koncentruojasi ties pilvu, kvepavimas toks pavirsutiniskas gaunasi. Vaje kokios nesamones. Ar tau taip nebuna? Kaip tavo opeles ir gerkle? Norejau paklausti ar tau nera jokiu isberimu ant kuno? Gal daznai ir lengvai atsiranda melynes? Tu teisi del planu, niekada negali nieko suplanuoti nes viskas keiciasi. Na nieko, apendicitas tai greitai pasveikstama Pasiilgau ir as Jammin, norisi tiketi kad jai viskas gerai nes truputi neramu, zinant jos istorija. Laukiam pasirodant
QUOTE(anavjera @ 2012 08 06, 12:06)
Labas renatele! Jauciuosi ne per geriausiai bet buvo ir blogiau Tik uzeina labai didelio nerimo bangos ir tas nerimas koncentruojasi ties pilvu, kvepavimas toks pavirsutiniskas gaunasi. Vaje kokios nesamones. Ar tau taip nebuna? Kaip tavo opeles ir gerkle? Norejau paklausti ar tau nera jokiu isberimu ant kuno? Gal daznai ir lengvai atsiranda melynes? Tu teisi del planu, niekada negali nieko suplanuoti nes viskas keiciasi. Na nieko, apendicitas tai greitai pasveikstama Pasiilgau ir as Jammin, norisi tiketi kad jai viskas gerai nes truputi neramu, zinant jos istorija. Laukiam pasirodant
Labutis Anavjera jo tikiuosi kad jammin jauciasi gerai ir augina savo lialiu . Na del nerimo nebuna bet buna silpnumo akimirkos kad net panesti negaliu ir jauciuosi bejege labai . del melyniu tai siaubingai melynuoja tik prisiliesti tereik is kart melyne atsiranda ir man dar labai venos trukineja . del isberimu mane beria koju apacias labai prie nariuku . Ir turejau pavasary ta roziny dermatita kazkoks kosmaras buvo . gerkle dabar gerai patepu su dasktarinu tokiu zaisdeliu nebera man atsiranda kiek pastebejau nuo vaisiu ir darzoviu jos daugiau .O kaip tau ar irgi melynuoja labai o tu ar isberta esi ?Siandien buvau pas gyditoju tai emilaze 105 sako kaip pas tave tai jau norma ir neiesko cia daugiau nieko kodel kaip is kur . Tai vat tokios naujienos . O tavo skausma kas isprovokuoja gal kartais turi stuburo isvarzu ar ataugu ?
Sveika renatele! Paklausiau taves del melyniu ir isberimu nes prisiminiau skaiciau rusu saita apie vaskulita katras pasireiskia melyniu susidarymu, kraujagysliu trukinejimu bet kurioje kuno dalyje, burnos isopejimu, isberimais ir vidaus prganu pazeidimais. Jau bandziau sau prisipaisyti bet nera jokiu berimu ant kuno. As cia del ko taip parasiau, pas tave yra paraudusi zarnyno gleivine bet kolito nera, gal reikia ieskoti kitos ligos kuri savo eigoje gali pakenkti kasai. Jau visokiu variantu prisigalvoju. Ir patariu LT pasidaryti imunologini tyrima, galten ka ras. O jei ras tai ir gydyti prades tada ir savijauta kitokia O tu klausi apie ataugas stuburo, mano nugara prasta, pilna isvarzu, osteofitu. Nejau tai gali provokuoti skausmus kasoje
QUOTE(anavjera @ 2012 08 06, 20:54)
Sveika renatele! Paklausiau taves del melyniu ir isberimu nes prisiminiau skaiciau rusu saita apie vaskulita katras pasireiskia melyniu susidarymu, kraujagysliu trukinejimu bet kurioje kuno dalyje, burnos isopejimu, isberimais ir vidaus prganu pazeidimais. Jau bandziau sau prisipaisyti bet nera jokiu berimu ant kuno. As cia del ko taip parasiau, pas tave yra paraudusi zarnyno gleivine bet kolito nera, gal reikia ieskoti kitos ligos kuri savo eigoje gali pakenkti kasai. Jau visokiu variantu prisigalvoju. Ir patariu LT pasidaryti imunologini tyrima, galten ka ras. O jei ras tai ir gydyti prades tada ir savijauta kitokia O tu klausi apie ataugas stuburo, mano nugara prasta, pilna isvarzu, osteofitu. Nejau tai gali provokuoti skausmus kasoje
Labutis anavjera turiu giminej viena motery kuriai yra stuburo isvarzos ju yra pas ja daug be ju jai labai skauda kasa ir skrandy bele kiek jai dare tyrimu ji ir vemia ir nera apetito ir kasos fermentai sukyla ji jau taip vargzta daug metu ir tik nesenai daktarai pripazino kad jos bedos yra nuo stubure isvarzu tipo jos spaudzia tu organu nervus ir jie palieka aktyvus padarytos kelios stubure operacijos bet ku sudetingesnios nedaro nes paskuj gali nebevaikcioti tai va tiek ir zinau kiek ji pasaakojo nors as nelabai linkusi tiketi kad taip gali buti bet matyt taip ir yra . o kas tas vaskulitas dar ?
Sveika renatele! Isvarzos pas mane pagrinde krutininej stuburo dalyje ir jos yra i vidu o ne i isore taip kad gali ir man tas dalykas buti, nes tyrimai niekada nerode jokiu pakitimu nei lipazei nei amilazei. Vien zo reikia stuburarvarkyti Kaip tu jautiesi? Gal jau geriau? Vaskulitas yra kraujagysliu liga kai pazeidziamos viso kuno kraujagysles. Cia tipo autoimunine liga. Buvau lt pas reumatologa tai man pagal simptomatika(paskauda sanarius bet skausmai migruojantys, viena diena skauda vienas, kita diena kitas sanarys, paskui nebeskauda, raumenu skausmai, saules alergija) pasiule padaryti tyrima raudonajaj vilkligei nustatyti. Aciu dievui atsakymas neigiamas. Bet yra pakitimu imunologiniame tyrime, tai vis galvoju gal ir yra kokia autoimunine liga. O tau nera alergijos saulei? Pirstu galai ne raudonuoja?
QUOTE(anavjera @ 2012 08 07, 19:07)
Sveika renatele! Isvarzos pas mane pagrinde krutininej stuburo dalyje ir jos yra i vidu o ne i isore taip kad gali ir man tas dalykas buti, nes tyrimai niekada nerode jokiu pakitimu nei lipazei nei amilazei. Vien zo reikia stuburarvarkyti Kaip tu jautiesi? Gal jau geriau? Vaskulitas yra kraujagysliu liga kai pazeidziamos viso kuno kraujagysles. Cia tipo autoimunine liga. Buvau lt pas reumatologa tai man pagal simptomatika(paskauda sanarius bet skausmai migruojantys, viena diena skauda vienas, kita diena kitas sanarys, paskui nebeskauda, raumenu skausmai, saules alergija) pasiule padaryti tyrima raudonajaj vilkligei nustatyti. Aciu dievui atsakymas neigiamas. Bet yra pakitimu imunologiniame tyrime, tai vis galvoju gal ir yra kokia autoimunine liga. O tau nera alergijos saulei? Pirstu galai ne raudonuoja?
Labutis na turbut nesu saulej alergiska nes joje jau senai bebuvau yra pabere baltom demytem kai ilgiau saulei pabuvau bet cia tik sutapimas toks . sanariai paskauda ir man seniau skaudedavo kelio viena kart vieno antra kart antro bet juos buvau susimususi kai sportuodavau tai renkasi vandenys juose nekreipdavau jau labai demesio , bet dabar pasakusta ranku riesu koju pedu pirstu sanariai slyksciausiai kai jie maudzia nezinai kur dingti o ypac pries oro permainas tai nezinau kur ylysti atrodo ir raumenys plys pusiau . Siandien jauciuosi normalej galiu sakyti apart pilvo skausmo ir begales viduriavimo normalu buvo pykinimas uzejas bet kazkaip nerejkejo nei vaistu gert praejo savaime . O del vaskulito kiek ziurejau internete tai taip as nesu isberta ir tikiuosi kad nebusiu mane visad paberia koju apacioj prie nariuku ir be galo niezti o paskuj kol uzgyja vargstu kelias savaites ir pasilieka randai . Dar siandien suvalgiau obuoly tai iskele visa gomuri skausmingais guziukais tai ar cia nuo refliukso taip gali buti jokiu zaliu vaisiu ir darzoviu negaliu jau valgyt .Man labai jau tinti rankos kojos pradejo ryta ir vakare poduskeles pasidaro ir skysciu daug negeriu atrodo . Turbut neraudonuoja pirstai tik man jie pastoviai sala rankos ledines yra . O ka tu geri kasai palengvinti ?Ir ka galvoji daryti del ivarzu ?
Laba renatele! Del isberimu ir opeliu burnoje paskaityk apie vitaminu B grupes trukuma, gali buti kad tavo silpna virskinimo sistema ju neisisavina nes del refliukso to buti negali Del tinimu kaip tavo inkstu tyrimai? Gal kas su jais nelabai gerai? O tau neatsiranda kartais paberimai ant nosies ir zandu virsutines dalies? Cia panasu kad visas organizmas nuo kazko kencia. Klausei kuo malsinu skausm kasos ogi paracetamoliu . Man jis padeda, nospos visai neveikia. Del nugaros vienintelis budas mankstos ir dar karta mankstos. Ir pastebejau man maziau skauda kai sedziu, guliu. Daugiausia kai stoviu skauda. Gerai kad biski geriau tau, del zaliu vaisiu ir darzoviu tai negali ir nevalgyk. O kepk, visai skanu tik pirk saldzia rusi. Kaip tavo vyras jauciasi?
QUOTE(anavjera @ 2012 08 09, 21:09)
Laba renatele! Del isberimu ir opeliu burnoje paskaityk apie vitaminu B grupes trukuma, gali buti kad tavo silpna virskinimo sistema ju neisisavina nes del refliukso to buti negali Del tinimu kaip tavo inkstu tyrimai? Gal kas su jais nelabai gerai? O tau neatsiranda kartais paberimai ant nosies ir zandu virsutines dalies? Cia panasu kad visas organizmas nuo kazko kencia. Klausei kuo malsinu skausm kasos ogi paracetamoliu . Man jis padeda, nospos visai neveikia. Del nugaros vienintelis budas mankstos ir dar karta mankstos. Ir pastebejau man maziau skauda kai sedziu, guliu. Daugiausia kai stoviu skauda. Gerai kad biski geriau tau, del zaliu vaisiu ir darzoviu tai negali ir nevalgyk. O kepk, visai skanu tik pirk saldzia rusi. Kaip tavo vyras jauciasi?
labutis mergyt vyriskis vaiksto pilva uzsiemes skauda bet jau geryn eina nuskausminamus geria dar tikiuosi jau nebesupulios jei iki to laiko nesupuliavo . Su inkstais gerai yra . ar tau nera taip kad butent labai uzsinori obuolio zalio be skureles o ne kepto is ne garinto man taip buna retai bet buna . Vitaminu nera organizme ne gelezies ne kalcio gal ir kitu nera netikrino del vitaminu . na nera paberti normalej viskas . Tik kazko jau antra nakty labai prakaituoju ir keliuosi del pilvo skausmo y toleta atrodo viduriuosiu bet oras isejna ir vel lengviau ziuriu kai pilva tempia skauda ir kasa pradeda skaudeti matyt uzpaudzia ja .Man kasa kai pasikelia jokios tabletes nuo skausmo nepadeda turiu y ligonine vaziuoti kad morfiju suleistu y vena ir gulet pora dienu tik su vandeniu kol nuimsta ot zaraza pikta turiu ja
Labutir renatele! Kasa tikrai zaraza turi, bet ka daryti, reikia taikytis su ja tokia ir maziau kiek imanoma provokuoti .Mes taip ir stengiames Keista, kodel man paracitamolis padeda? Vyriskis tavo susitvarkys O tau vitaminu gali buti ir del zarnyno problemu nepasisavina. O ka daryti? Kaip jais organizma papildyti? Tau zarnu skausmai tai tokie tipo spazminiai turbut? Kada planuoji i LT?
QUOTE(anavjera @ 2012 08 12, 19:32)
Labutir renatele! Kasa tikrai zaraza turi, bet ka daryti, reikia taikytis su ja tokia ir maziau kiek imanoma provokuoti .Mes taip ir stengiames Keista, kodel man paracitamolis padeda? Vyriskis tavo susitvarkys O tau vitaminu gali buti ir del zarnyno problemu nepasisavina. O ka daryti? Kaip jais organizma papildyti? Tau zarnu skausmai tai tokie tipo spazminiai turbut? Kada planuoji i LT?
Labutis anavjera jo ydomu del paracitamolio kad tau jis padeda man ne per kur . Del vitaminu greiciausej kad nepasisavina del zarnyno vyriskis mano vaiksto jau normalej skauda dar bet nebetaip . As juos taip ir geriu tik gelezis labai jau nervina labai skrandy suskausta . Zarnos skauda tokiom bangom maudzia paskuj skausmas suastreja ypac kai y tuoleta einu jau beprotiskai skauda pilva kai dujos eina tai jauciu kaip per zarnas jis juda isiperdi lengviau pasidaro bet taip nera kad neskaudetu buna dienu kad tik maudzia buna kad skauda jau stiprej vat taip ir sukuosi kaip vovere rate . Y LT neplanuoju jei isejs rugsejy gryst bus gerai . kaip tu laikaisi ? Ydomu kaip jassmin laikosi ?
O man šiandien lygiai 3 mėn. kaip po tulžies puslės operacijos. Ir opa naktį sulaukiau dovanėlės. Vėl tie patys skausmai, tik gerai, kad šiek tiek silpnesni. Jau galvojau nebesulauksiu skausmo, po operacijos jaučiausi gerai. Ir va