Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(kasos uždegimas)

QUOTE(anavjera @ 2012 05 17, 14:53)
Labas renatele smile.gif Vaje kaip as tave uzjauciu! Sakes! Man pagrindine problema skausmas, tokiu pykinimu, vemimu nera. Pucia pilva daugiau jei ka netinkamo suvalgau, o skauda nuolat. Suvalgius kas netinka pradeda daugiau skaudeti. Skausmas man jauciasi daugiau nugaroje ir truputi ties skrandziu. As galvoju, tau gyd sake kad taip bus nuolat, tai apart dziuvesiu reikia organizmui vitaminu. Gal tu juos geri papildomai. Tikrai nuo dziuvesiu visai sunyksi. O kaip dek kosiu? Netgi ju valgyti negali? Ir kaip tu galvoji renatele nuo ko tau galejo atsirasti ta liga? Man turbut genetiskai nulemta nes mociute sirgo cukriniu diabetu, tevas turejo astraus pankreatito priepoli, ir dar mano jaunesnysis sunelis vargsta su pilvu, sako daznai skauda pilva. Daremes kruva tyrimu, apart bakterijos skrandyje nerado nieko. Meldziu Dieva kad praeitu tie skausmai. Bijau net pagalvoti kad ir jam gali buti kasa doh.gif . Bandyk visokio tipo maista valgyti, gal koks bus tinkamas be dziuvesiu. Skaiciau viename rusu saite kad moteriske galejo valgyti koses ir pomidorus atrodo. Ieskok savo maisto. Laikykis!!!!!!!!!! Ir butinai darykis tyrimus kraujo kai gris gyd

Labukas mergyt siandien pvz jauciuosi gerai nepykina nepavargus ir nuotaika gera , bet nesugaudau del ko taip . Vitaminus geriu papaildomai gelezy kalcy ir skystu pavidalu butelukas ten visokie vitaminai cia specialei kasininkem cia duda bet jie labai saldus ir tirsti tokie tai as turiu skiesti su vandeniu bet nieko isgeriu per diena . Y koses negaliu paziuret nezinau kodel seniau jas valgiau kuo pujkiausia o daba net nupurto gal atsivalgiau . verduosi darzoves jas su blenderiu sumalu ir tokia tyre valgau po truputy na buna geria . Nepernesa organizmas jokiu saldumynu jokio cukraus sokolado nezinau kada beragavus esu o dabar kaip tik pries PMS prasideda tai nusisauti galiu kaip noriu . Bet laikausi maniskis sako esu maisto gadintoja nes jai su jais prisedu uzkasti trupucio ju maisto tai tuoletas netrukus bus mano darugas tai padarius maista stengiuosi nebuti virtuvei kad nekiltu pagunda . Nezinau is kur pas mane tos nesamones . Tik zinau tiek kad senelis sirges buvo skrandzio veziu , Tevukas turejo silpna kasa atsimenu budavo pieno uzgers ir toletas jo draugas . Mama yra sakiusi kad vargdavo tevukas su savo pilvu irgi . As visada budavau skrandininke ka netaip uzvalgau sakes budavo ypac po riebesnio maisto bet ar tai kam kaime rusu laikais rupedavo tevai abu fermose uzsiverte dirbo dar namuos ukio darbai . Man viskas pasigadino po tevuko zuties arba cia tik sutapimas . Prasidejo letinis apendicitas paskuj po metu viso organizmo mehaninei uzdegimai geltos lataku susiaurejimai skarndy opos dvylakapirstei opos tas isigydziau kasos uzdegimas o po jo vat kas seka dabar nei pagerejimo nei pagalbos vaistu ryt nebenoriu bet ir nenoriu klad skaudetu taip kaip jauciuosi siandien noreciau bent jau kad butu visada gyventi galima ir gyvenimu dziaugtis . mano sunus irgi jautrus yra maistuj kas ne taip tuoj pilva skauda buna kad ir apsivemia bet cia nuo maisto o panelej viduriai labai kieti vargsu su ja ir dar mazakraujyste turi net negalejau patiketi kad jai taip gali buti , Ir abu y mane bijau irgi kad nesusirktu tuo brudu . Ot isipleciau tai pamanykit . Kada tu skrendi lietuvon annavjera ir kaip laikaisi .
Atsakyti
Labas varguole! smile.gif Na matai, pasirodo visos tavo bedos jau genetiskai uzkoduotos. Silpna virskinimo sistema, gal kartais dar ir Mergele esi pagal zodiaka? smile.gif O kaip tau su nervu sistema? Gal irgi jautri? Jei taip tai gali ir tas dar dasideti. Norisi tiketi kad geriant vaistus apgydisi visas savo opeles ir paskui prisilaikydama gyvensi taip kaip dabar kad rasei ir dziaugsies. Kas liecia saldumynus tai as kaip tuk geriau jauciuosi pavalgius saldaus. Nuo darzoviu nelabai gerai buna. Matai, kiekvieno organizmas vis kitoks. Pabanyk zefyra kada nori saldaus, man tinka, o sokoladai irgi ne. Pamirsau parasyti del tulzies refliukso, skaiciau rusu straipsni kazkokio kasos ligu profesoriaus tai jis rase kad tulzies refliuksas aptinkamas pusei ligoniu turinciu letini kasos uzdegima. Tai gaunasi nes padideja spaudimas dvylikapirsteje ir voztuvas po spaudimu atsidaro i skrandzio puse, taip ir patenka tulzis i skrandi schmoll.gif. Del vaistu as irgi ju nemegeja bet gyventi su skausmais nelengva, taip kad gerk. Ka padarysi kad istezusios esame smile.gif O kai neskauda ir gali dziaugtis gyvenimu, nesvarbu ka valgai. As edrune buvau, vis girdavaus kad jokio cholesterolio padidejimo su tokiu riebaus maisto valgymu, o pasirodo lupo per kasa. Atsiedziau smile.gif Valgau sveika maista smile.gif Laikykimes ir bukime laimingos kad neskauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2012 05 18, 19:52)
Labas varguole! smile.gif Na matai, pasirodo visos tavo bedos jau genetiskai uzkoduotos. Silpna virskinimo sistema, gal kartais dar ir Mergele esi pagal zodiaka? smile.gif  O kaip tau su nervu sistema? Gal irgi jautri? Jei taip tai gali ir tas dar dasideti. Norisi tiketi kad geriant vaistus apgydisi visas savo opeles ir paskui prisilaikydama gyvensi taip kaip dabar kad rasei ir dziaugsies. Kas liecia saldumynus tai as kaip tuk geriau jauciuosi pavalgius saldaus. Nuo darzoviu nelabai gerai buna. Matai, kiekvieno organizmas vis kitoks. Pabanyk zefyra kada nori saldaus, man tinka, o sokoladai irgi ne. Pamirsau parasyti del tulzies refliukso, skaiciau rusu straipsni kazkokio kasos ligu profesoriaus tai jis rase kad tulzies refliuksas aptinkamas pusei ligoniu turinciu letini kasos uzdegima. Tai gaunasi nes padideja spaudimas dvylikapirsteje ir voztuvas po spaudimu atsidaro i skrandzio puse, taip ir patenka tulzis i skrandi  schmoll.gif. Del vaistu as irgi ju nemegeja bet gyventi su skausmais nelengva, taip kad gerk. Ka padarysi kad istezusios esame smile.gif O kai neskauda ir gali dziaugtis gyvenimu, nesvarbu ka valgai. As edrune buvau, vis girdavaus kad jokio cholesterolio padidejimo su tokiu riebaus maisto valgymu, o pasirodo lupo per kasa. Atsiedziau smile.gif Valgau sveika maista smile.gif Laikykimes ir bukime laimingos kad neskauda smile.gif

Labutis mergyt . Jo esu mergele pagal zodiaka skaiciau kad labai jautri virskinimo sistema yra sio zenklu gimusiems kad jautri del nervu tai nepasakyciau nepsihuoju gal kol prasideda pms bet taip tai ne vaistus gerti turiu niekur nedingsi jau be ju nej is namu neiseinu , bet kad butu koks pasirinkimas
Papildyta:
QUOTE(renatele2828 @ 2012 05 21, 22:26)
Labutis mergyt . Jo esu mergele pagal zodiaka skaiciau kad labai jautri virskinimo sistema yra sio zenklu gimusiems kad jautri del nervu tai nepasakyciau nepsihuoju gal kol prasideda pms bet taip tai ne vaistus gerti turiu niekur nedingsi jau be ju nej is namu neiseinu , bet kad butu koks pasirinkimas tai rinkciausi be vaistu , bet yra kaip yra , zefyru negaliu nes tuoj riaugau kiausiniais . Noriu paklausti ar nera tau taip buve kad ryta nevalgius tik isgerus arbatos po 2val taip pradeda pykinti kad net silpna daros priverstinai pavalgai ir praeina . man taip vyksta nuo penktadienio nesuprantu negaliu buti tusciu skrandziu kokia dar nesamone dasideda .Bet nera taip baisia pavalgai ir praeina . Siandien galiu deti pliusa sveikatai diena praejo be skausmu tai reiks ziuret rytoj kaip bus . Kaip tavo sveikata ?

Atsakyti
Labukas renatele! Na va, dar viena mergele smile.gif Kiek turiu padruzkiu visos vargsta su virskinimu. Vienai daugiau,kitai maziau problemu. Kas liecia vaistus tai taip, jei butu galima gydytis gamtos vaistais aisku taip pat rinkciaus juos. Kas liecia valgyma tai turiu zveriska apetita ir taip pat negaliu ilgai buti nevalgius nes nemalonus jausmas atsiranda. Kaip kad atrodo nepavalgysiu numirsiu. Pavalgau, pagereja. Manau cia nuo tulzies refliukso taip, nes ji patenka i skrandi, yra karrti, skrandi dirgina. Kaip pavalgai nebe taip dirginasi skrandis nes pradeda darbuotis. Klausykime savo organizmo, jis pades pasirinkti kas mums geriau smile.gif Dziugu kad yra dienu kai gali deti pliusiuka del sveikatos. O besigydant su laiku bus tokiu dienu daugiau. Nepasveiksime bet susidraugauti su savo bedele gal sugebesime smile.gif Beje, Lietuvon skrendu balandzio paskutine savaite. Labai noriu suzinoti kas del ko ir padeti gyditi. Kaip Jammin tu laikaisi? Jauciu pilvukas jau didziuuuuuulis? smile.gif Sveikateles!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2012 05 23, 22:08)
Kaip Jammin tu laikaisi? Jauciu pilvukas jau didziuuuuuulis? smile.gif Sveikateles!!!!!!!!!!!

Labutis 4u.gif
Vis užsuku,paskaitinėju kaip jūs gyvenat 4u.gif
Gaila kad vis negaluojat doh.gif Tai viena tai kita doh.gif Laikykitės 4u.gif

Jooooo, mano pilvas jau didžiulis bigsmile.gif Jau nebedaug liko, maximum trys savaitėlės ir turėsim savo džiaugsmą bigsmile.gif Laukiu nesulaukiu bigsmile.gif
O dėl savijautos tai visdar negaliu baisiai bėdavotis(ypač paskaičius kaip jums negerai būna doh.gif ). Man šoniuką kitą paskauda, bet niekis smile.gif Labiausiai kankina skrandžio rūgštys, siaubingai skauda skrandį,pykina doh.gif Bet nieko čia jau nepadarysi, teks laukti kol gims princas,tada turėtų pagerėti smile.gif

Sveikatėlės mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif Daug daug 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2012 05 24, 15:12)
Labutis  4u.gif
Vis užsuku,paskaitinėju kaip jūs gyvenat  4u.gif
Gaila kad vis negaluojat  doh.gif  Tai viena tai kita  doh.gif  Laikykitės  4u.gif

Jooooo, mano pilvas jau didžiulis  bigsmile.gif  Jau nebedaug liko, maximum trys savaitėlės ir turėsim savo džiaugsmą  bigsmile.gif Laukiu nesulaukiu  bigsmile.gif
O dėl savijautos tai visdar negaliu baisiai bėdavotis(ypač paskaičius kaip jums negerai būna  doh.gif ). Man šoniuką kitą paskauda, bet niekis  smile.gif  Labiausiai kankina skrandžio rūgštys, siaubingai skauda skrandį,pykina  doh.gif  Bet nieko čia jau nepadarysi, teks laukti kol gims princas,tada turėtų pagerėti  smile.gif

Sveikatėlės mergaitės  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Daug daug  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labutis Jammin kaip sveikatele tavo kaip pilvukas kaip abu laikotes .Kaip rugstys ?Neina niekaip ju sutvrkyti ? Anavjera kaip tiu kaip tavo tyrimai ka gyditojai patre ? Parsyk kaip jautiesi .
Atsakyti
Sveika Jammin! Aciu uz uzuojauta! Negaluojam, bet buna dienu kada visai neblogai jauciuosi. smile.gif Tau visai nebeliko daug laiko iki gimdymo smile.gif Laukiame ir mes tavo princo pasirodymo smile.gif Uzuojauta ir tau del skrandzio skausmu bet manau kaip ir tu kad turetu viskas susitvarkyti po gimdymo. Ramiu tau pasakutiniu didziapilviskumo dieneliu smile.gif Renatele, tau sveikatos daug! Nesirkime smile.gif
Papildyta:
Labas renatele! Jauciuosi kaip ir neblogai dabar, dziaugiuosi kad maziau skauda smile.gif Pas gydytojus man tik birzelio 18 diena, noretusi kad paskirtu tinkama gydyma. Kaip tavo reikalai? Retai bepasirodai tai norisi tiketi kad gerai jautiesi. Saunuole! Taip ir laikyk! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2012 06 04, 21:53)
Sveika Jammin! Aciu uz uzuojauta! Negaluojam, bet buna dienu kada visai neblogai jauciuosi. smile.gif Tau visai nebeliko daug laiko iki gimdymo smile.gif Laukiame ir mes tavo princo pasirodymo smile.gif Uzuojauta ir tau del skrandzio skausmu bet manau kaip ir tu kad turetu viskas susitvarkyti po gimdymo. Ramiu tau pasakutiniu didziapilviskumo dieneliu smile.gif Renatele, tau sveikatos daug! Nesirkime smile.gif
Papildyta:
Labas renatele! Jauciuosi kaip ir neblogai dabar, dziaugiuosi kad maziau skauda smile.gif Pas gydytojus man tik birzelio 18 diena, noretusi kad paskirtu tinkama gydyma. Kaip tavo reikalai? Retai bepasirodai tai norisi tiketi kad gerai jautiesi. Saunuole! Taip ir laikyk! smile.gif  4u.gif

Labutis anavjera . retai bepasirodau nesenai is LT gryzau ir gryzau i senajy darba matyt apsiskaite vyrai ir supranta mano liga dirbu nepilna savaite tada kada pati galiu ir kada geriau jauciuosi pradeda gal suprasti tikekimes kad cia neilgam siuo metu gal ir yra pagerejimas su kasa bijau prisibazaryt o paskuj vel kankinsiuos . vargstu su pilvu tas tustinimosi ir zarnu skausmas irgi ne y gera tai saves nesuprantu nuo kurio cia mane pykina ir nuo kurio galo cia blogumas vyksta . O tai tau dar ilgai laukti gyditoju norisi vis greiciau kad butu . Nors ta paguoda kad didelio skausmo neturi laikykis mazule . mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba renatele! Rasai kad vargsti su zarnynu, o nuo tu skausmu tau skyre ka nors? Ir dar kiek supratau vel buvai LT. Ka gyd sake? Ar tyre dar ka? Gal yra kraujo pagerejimas? Gerai kad turi darbo, vistiek dirbti reikia, kitaip jautiesi. Ar vaistus tuos pacius geri ar ka pakeite? As laikausi, aciu, noriu tik greiciau nuskristi lietuvon. Na tiek. Jammin, ar tu vis dar namie?
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2012 06 07, 20:34)
Laba renatele! Rasai kad vargsti su zarnynu, o nuo tu skausmu tau skyre ka nors? Ir dar kiek supratau vel buvai LT. Ka gyd sake? Ar tyre dar ka? Gal yra kraujo pagerejimas? Gerai kad turi darbo, vistiek dirbti reikia, kitaip jautiesi. Ar vaistus tuos pacius geri ar ka pakeite? As laikausi, aciu, noriu tik greiciau nuskristi lietuvon. Na tiek. Jammin, ar tu vis dar namie?

Labutis anavjera . Skridau kitais reikalais galvojau tuo paciu pasitikrinciu vel bet mano gyditoja buvo atostogose tai teko telefonu pabendrauti ir tie pasilikti prie to pacio gydimo ir vaistu . O kaip bus puse metu tai rugsejy turesiu grysti pasitikrinti ir tada vel zonda kis y latakus . Nezinau kaip kraujas dabar kita pirmandieny tik duoti jo reiks vaziuoti taip kad dar visa savaite laukti o paskuj bus matyti . Gerai sekmes lietuvelei tau ir kad paskirtu gera gydima . Jo Jammin kaip laikaisi ?
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2012 06 08, 16:38)
Labutis anavjera . Skridau kitais reikalais galvojau tuo paciu pasitikrinciu vel bet mano gyditoja buvo atostogose tai teko telefonu pabendrauti ir tie pasilikti prie to pacio gydimo ir vaistu . O kaip bus puse metu tai rugsejy turesiu grysti pasitikrinti ir tada vel zonda kis y latakus .  Nezinau kaip kraujas dabar kita pirmandieny tik duoti jo reiks vaziuoti  taip kad dar visa savaite laukti o paskuj bus matyti . Gerai sekmes lietuvelei tau ir kad paskirtu gera gydima . Jo Jammin kaip laikaisi ?

labukas kur prapuolusios visos jammin ar jau sulaukej stebukliuko kaip jautiesi ?
Atsakyti
Sveikos mergaites...jungiuosi ir as prie jusu... perskaiciau visa jusu ankstesne temute, tai visoms linkiu stiprybes 4u.gif
O man paciai siaubingi skausmai prasidejo po pikniko..pavalgiau ant groteliu keptos mesytes, desreliu, pavartojau alkoholio ir prasau...dar kita diena ikaliau sampano..tai buvo taip bloga, skausmas siaubingas, isvemiau viska ka suvalgiau, aisku problemos ir su kitu galu...skaiciau cia, kad ir kitom mergaitem taip buvo.. gyvenu siuo metu Norvegijoje, nulekiau pas gydytoja, ji man jokiu tyrimu neatlikus aiskina kad infekcija matyt kazkokia...sakau vemiu rugstim - aaa...tai sako gastritas..as ir pati buvau prisiskaicius apie gastrita..bet kai perskaiciau jusu tema - tai visko gali buti, kad man gali buti ir kasos uzdegimas...pati paprasiau, kad padarytu man kraujo tyrima, tai ka gydytoja pamate, kad hemoglobinas mazas, o daugiau nieko nesake...
tai savaitgali paskaiciusi jusu temuke, biski issigandau..tai antradieni soliuosi vel pas gydytoja ir prasysiu kad echoskopu bent jau paziuretu...ir kraujo tyrima tegul dar padaro, paziuri ar nera p.amylase padidejus...
nu baisoka liga...nuo gastrito geriau nexium, tai vienintelis geras dalykas, kad suvalgyto maisto nebeisvemiu..o maistas tai tik kosytes, ir troskintas... verysad.gif
Atsakyti