QUOTE(anavjera @ 2012 05 17, 14:53)
Labas renatele Vaje kaip as tave uzjauciu! Sakes! Man pagrindine problema skausmas, tokiu pykinimu, vemimu nera. Pucia pilva daugiau jei ka netinkamo suvalgau, o skauda nuolat. Suvalgius kas netinka pradeda daugiau skaudeti. Skausmas man jauciasi daugiau nugaroje ir truputi ties skrandziu. As galvoju, tau gyd sake kad taip bus nuolat, tai apart dziuvesiu reikia organizmui vitaminu. Gal tu juos geri papildomai. Tikrai nuo dziuvesiu visai sunyksi. O kaip dek kosiu? Netgi ju valgyti negali? Ir kaip tu galvoji renatele nuo ko tau galejo atsirasti ta liga? Man turbut genetiskai nulemta nes mociute sirgo cukriniu diabetu, tevas turejo astraus pankreatito priepoli, ir dar mano jaunesnysis sunelis vargsta su pilvu, sako daznai skauda pilva. Daremes kruva tyrimu, apart bakterijos skrandyje nerado nieko. Meldziu Dieva kad praeitu tie skausmai. Bijau net pagalvoti kad ir jam gali buti kasa . Bandyk visokio tipo maista valgyti, gal koks bus tinkamas be dziuvesiu. Skaiciau viename rusu saite kad moteriske galejo valgyti koses ir pomidorus atrodo. Ieskok savo maisto. Laikykis!!!!!!!!!! Ir butinai darykis tyrimus kraujo kai gris gyd
Labukas mergyt siandien pvz jauciuosi gerai nepykina nepavargus ir nuotaika gera , bet nesugaudau del ko taip . Vitaminus geriu papaildomai gelezy kalcy ir skystu pavidalu butelukas ten visokie vitaminai cia specialei kasininkem cia duda bet jie labai saldus ir tirsti tokie tai as turiu skiesti su vandeniu bet nieko isgeriu per diena . Y koses negaliu paziuret nezinau kodel seniau jas valgiau kuo pujkiausia o daba net nupurto gal atsivalgiau . verduosi darzoves jas su blenderiu sumalu ir tokia tyre valgau po truputy na buna geria . Nepernesa organizmas jokiu saldumynu jokio cukraus sokolado nezinau kada beragavus esu o dabar kaip tik pries PMS prasideda tai nusisauti galiu kaip noriu . Bet laikausi maniskis sako esu maisto gadintoja nes jai su jais prisedu uzkasti trupucio ju maisto tai tuoletas netrukus bus mano darugas tai padarius maista stengiuosi nebuti virtuvei kad nekiltu pagunda . Nezinau is kur pas mane tos nesamones . Tik zinau tiek kad senelis sirges buvo skrandzio veziu , Tevukas turejo silpna kasa atsimenu budavo pieno uzgers ir toletas jo draugas . Mama yra sakiusi kad vargdavo tevukas su savo pilvu irgi . As visada budavau skrandininke ka netaip uzvalgau sakes budavo ypac po riebesnio maisto bet ar tai kam kaime rusu laikais rupedavo tevai abu fermose uzsiverte dirbo dar namuos ukio darbai . Man viskas pasigadino po tevuko zuties arba cia tik sutapimas . Prasidejo letinis apendicitas paskuj po metu viso organizmo mehaninei uzdegimai geltos lataku susiaurejimai skarndy opos dvylakapirstei opos tas isigydziau kasos uzdegimas o po jo vat kas seka dabar nei pagerejimo nei pagalbos vaistu ryt nebenoriu bet ir nenoriu klad skaudetu taip kaip jauciuosi siandien noreciau bent jau kad butu visada gyventi galima ir gyvenimu dziaugtis . mano sunus irgi jautrus yra maistuj kas ne taip tuoj pilva skauda buna kad ir apsivemia bet cia nuo maisto o panelej viduriai labai kieti vargsu su ja ir dar mazakraujyste turi net negalejau patiketi kad jai taip gali buti , Ir abu y mane bijau irgi kad nesusirktu tuo brudu . Ot isipleciau tai pamanykit . Kada tu skrendi lietuvon annavjera ir kaip laikaisi .