QUOTE(anavjera @ 2012 04 20, 08:30)
Labas renatele! Vel vargsti Manau kad tau kasa paumejo. Dabar vel kol aprims. Gal kokiu priesuzdegiminiu pagerti? Cia tikrai viskas gavosi nuo pasitampymu. Esu perskaiciusi daugybe straipsniu rusu saituose apie kasos problemas ir visur rasoma kad reikia vengti stipraus fizinio kruvio. Tokiu darbu dirbti negalima. O kartejima gal motiliumas nuimtu? Man praeidavo pykinimas ir kartejimas nebe toks stiprus budavo. Ir pastebejau del maisto, jei valgant atsiranda burnoje silpnas kartumas vadinasi maistas man netinka. Pastebek, gal tau yra kokiu specifiniu pozymiu. Dabar skaudzios patirties deka zinai kad sunkiai dirbti negali. Man dar padeda ejimas greitu tempu apie val. Gal visur pagereja kraujotaka ir kasai lengviau. Bent jau po ejimo geriau jauciuosi. Irdar padeda pirtis. Tu dabar ilsekis, gerk vaistus ir po truputi grisi i gera busena. Laikykis!!!!!!!!!!!!
labutis anavjera .tai jau greiciausiai kad kasa paumejo ir dar ta tulzis . Na bet jau siandien geriau jauciuosi jau ryta nebepykino ir nebe taip kartu burnoj tik soniukai maudzia biski tikiuosi susitvarkys greit jau . Man odestonas padeda nuo kartumo bet turiu isgert 5 tabletes per diena bet super kai nebekartu burnoj ir nebe taip troskina . Daugiau taip nebedarysiu siaubas . O kaip tu jautiesi kaip tavo sveikata ?