Vaje, Renatele, ir tikrai iklimpai Butinai kuo greiciau Lietuvon!!!!!!!!!!! Tie berimai gali buuti kad tulzis nuodijaorganizma ir visas brudas iseina per oda, musu oda gi didziausias salininimo organas. Uzjauciu del tustinimosi,tikrai del kasos kraujo ir gleiviu buti negali, cia kazkas su zarnynu. Gali buti kad tau yra viso virskinamojo trakto uzdegimas, o priezastis gali buti neveikianti tulzis Galvoju kad Lietuvoj viska tau sutvarkys!Spaudima kelia stipri zalia arbata ir juoda, bet turi burna traukti, tokio stiprumo turi buti. Man po gimdymo buvo toks spaudimas kaip tavo tai gyd liepe gerti tik arbata, vos ne cefyra Kelk spaudima ir pirmyn!!!!!
labas visom .mat visos dar serga. zinokit as vis dar irgi ne isikapstau is ligu,gavau 2 grupe turiu tik 40proc darbinguma.organizmas isvis nesisavina gelezies.su kasa atrodus viskas gerai.bet dabar prasidejo problemos su skrandziu.tai rado ,skrandzio hiatine 1 laipsnio isvarza.A-erozinis ezofagitas.gal kas sergat,ar zinot ta liga?kaip su ja gyventi?ir is kur ji atsiranda?
QUOTE(Tarasova @ 2012 02 27, 08:07)
labas visom .mat visos dar serga. zinokit as vis dar irgi ne isikapstau is ligu,gavau 2 grupe turiu tik 40proc darbinguma.organizmas isvis nesisavina gelezies.su kasa atrodus viskas gerai.bet dabar prasidejo problemos su skrandziu.tai rado ,skrandzio hiatine 1 laipsnio isvarza.A-erozinis ezofagitas.gal kas sergat,ar zinot ta liga?kaip su ja gyventi?ir is kur ji atsiranda?
Labukas anavjera jo tu visiskai teisi as ir manau ta paty kad jau uzdegimas jau visam organizme streikuoja visas ir seimos gyditoja sutinka kad cia gali buti tulzies arba kepenu poveikiai . Oj ne tokios arbatos tai jau negaliu gerti skrandis tuoj isliptu jauciu lauk . bandau silpnos kavos kelis puodukus isgert per diena ir zalia arbata . Jo tikiuosi kaip ir eiliny karta Lietuvele sulopys mane . Tarasova labukas na viena beda nevaiksto as nesusidurus su su tokiom ligom gal kuri is kasisninkiu merginu yra . O gyditoja nepaiaskino ka tai reiskia ir kaip gyditi ? Sveik ir stiprybes .
labas.israse gerti 2menesius vaistus bet jai nepraeis sake bus reikalinga skrandzio operacija.tai nezinau iskur tu ligu tiek yra>
Labutis merginos
Visų pirma noriu visas pasveikinti su moterų diena
Visom linkiu daug sveikatėlės ir gražių, nuotaikingų, pavasariškų dienų
Kaip laikotės?
Vaje vaje, kai paskaitau čia, tai liūdna darosi, kad kaikurios taip sunkiai kapstotės Na, tikėkimės su pavasariu ir daugiau pasveikimų, daugiau gerų naujienų sulauksim
Man irgi neseniai pratęsė grupę, nedarbingumas 60%
Na, o šiaip laikausi ganėtinai gerai. Sūnelis pilve duodasi, smagiai pasitiksiu šį pavasarį Tiesa, atšokau savo vestuves kovo 3dieną Žodžiu pas mane reikaliukai kolkas visai neblogi
Visų pirma noriu visas pasveikinti su moterų diena
Visom linkiu daug sveikatėlės ir gražių, nuotaikingų, pavasariškų dienų
Kaip laikotės?
Vaje vaje, kai paskaitau čia, tai liūdna darosi, kad kaikurios taip sunkiai kapstotės Na, tikėkimės su pavasariu ir daugiau pasveikimų, daugiau gerų naujienų sulauksim
Man irgi neseniai pratęsė grupę, nedarbingumas 60%
Na, o šiaip laikausi ganėtinai gerai. Sūnelis pilve duodasi, smagiai pasitiksiu šį pavasarį Tiesa, atšokau savo vestuves kovo 3dieną Žodžiu pas mane reikaliukai kolkas visai neblogi
Labas visoms
Jammin sveikinimai didziausi vestuviu proga Kaip smagu isgirsti is taves tokias dziuges zinias,zinant tavo ligu puokste.
Renatele uzjauciu tave,o sakyk niekada nedarei ismatu tyrimo?Nes tikrai manau kazkokia diagnoze tau pasakytu.O su kraujo spaudimu visada turejai bedu,ar pasireiske sustreikavus kasai?O kad tulzis viska gadina tai tikrai,nes patyriau savo kailiu.O as gyvenu kol kas gerai jokiu skausmu nera,bandau vis daugiau produktu ir naujo pamirsto maisto paragauti,vaistu jokiu negeriu,nes sake operacijos metu gavau labau daug anestetiku tai sake menesi nieko nevartoti.Nesitiki,kad jau esu be tulzies,tik ant sono prigulus pajauciu ,kad kazkas netaip,nes jauciasi nemalonus skausmas,nes dar tik 3 sav. operacijos bus,tai manau normalu.Keisciausia kad cia jokiu kreonu nieko neskiria,bet pasirodo imanoma gyventi,organizmas prisitaiko.
Tiesa Renatele ar tu niekada nebandei gerti semenu nuoviro,jis man labai padedavo virskinima ir tustinimosi reikalus susitvarkyti tik ju gerti daugiau nei 10d nepatartina.Bet as kas men. as po kelias dieneles pageriu.
Jammin sveikinimai didziausi vestuviu proga Kaip smagu isgirsti is taves tokias dziuges zinias,zinant tavo ligu puokste.
Renatele uzjauciu tave,o sakyk niekada nedarei ismatu tyrimo?Nes tikrai manau kazkokia diagnoze tau pasakytu.O su kraujo spaudimu visada turejai bedu,ar pasireiske sustreikavus kasai?O kad tulzis viska gadina tai tikrai,nes patyriau savo kailiu.O as gyvenu kol kas gerai jokiu skausmu nera,bandau vis daugiau produktu ir naujo pamirsto maisto paragauti,vaistu jokiu negeriu,nes sake operacijos metu gavau labau daug anestetiku tai sake menesi nieko nevartoti.Nesitiki,kad jau esu be tulzies,tik ant sono prigulus pajauciu ,kad kazkas netaip,nes jauciasi nemalonus skausmas,nes dar tik 3 sav. operacijos bus,tai manau normalu.Keisciausia kad cia jokiu kreonu nieko neskiria,bet pasirodo imanoma gyventi,organizmas prisitaiko.
Tiesa Renatele ar tu niekada nebandei gerti semenu nuoviro,jis man labai padedavo virskinima ir tustinimosi reikalus susitvarkyti tik ju gerti daugiau nei 10d nepatartina.Bet as kas men. as po kelias dieneles pageriu.
Sveikutes mergaites! Jammin, aciu tau uz nuostabu sveikinima! Tulpes taip ir stovi akyse Tau ir kitoms taip pat nuosirdziausi sveikinimai ir palinkejimai kuo geriausios kloties Vestuves... Kaip seniai tai buvo, pries 20 metu. Linkiu Jammin tau kad po daugelio metu tebebutumete seima tikraja to zodzio prasme. Darni ir kupina meiles!!!!!!!!!!!! Manau kad taip ir bus, zinant tavo vidini stipruma jauciu kad viskas bus gerai. Augink savo zirniuka ir megaukis nauju gyvenimu! Armon, smagu kad ir tau viskas taisosi! Kreskit merginos savo gera nuotaika mus ligases ir mes greiciau susitvarkysime Renatele, tu jau jauciu geru mediku rankuose Lauksim is taves geru ziniu. Grisk sveika !
Labutis
Anavjera, Armon Ačiū merginos už šiltus žodžius
Armon, teisingai sakai-prisitaiko organizmas Man nėštumo metu neleido jokių kreonų ir panašių vaistų gerti(nes gydytoja nežinojo ar galima ) , bet jokių virškinimo bėdų neiškilo, kažkaip lengvai apsieinu ir be kreono. Ir galvoju, kad žindant jo negalėsiu gerti, tai greičiausiai apskritai nebegrįšiu prie jo vartojimo (na aišku jei neatsinaujins kokie priepuoliai ar skausmai tfu tfu tfu)
Anavjera, o kaip tu laikaisi?
Kaip kitos?
Renatėlė kaip suprantu LT dabar ieško pagalbos? Tikėkimės sugrįš į mūsų temutę jau sveikstanti
Armon, teisingai sakai-prisitaiko organizmas Man nėštumo metu neleido jokių kreonų ir panašių vaistų gerti(nes gydytoja nežinojo ar galima ) , bet jokių virškinimo bėdų neiškilo, kažkaip lengvai apsieinu ir be kreono. Ir galvoju, kad žindant jo negalėsiu gerti, tai greičiausiai apskritai nebegrįšiu prie jo vartojimo (na aišku jei neatsinaujins kokie priepuoliai ar skausmai tfu tfu tfu)
Kaip kitos?
Renatėlė kaip suprantu LT dabar ieško pagalbos? Tikėkimės sugrįš į mūsų temutę jau sveikstanti
QUOTE(Jammin1 @ 2012 03 14, 12:25)
Labutis
Kaip kitos?
Kaip kitos?
Labutis mergaites jo Jammin as LT esu ryt didieji tyrimai koloskopija ir kazkoks naujas lataku tyrimas yra rysiu zonda kuris keliaus y latakus . ekoskopas neuzfiksavo nieko blogo viskas svaru ir grazu kraujo tyrimu nezinau suzinosiu ryt pries proceduras . Tai tokios naujienos pas mane kaip jus .Tiesa Jammin sveikinimai su sutuoktuviu proga . Kaip mergaiciu sveikata ?
Sveikutes! Jammin, jauciuosi nelabai kaip, vel skausmeliai uzejo tai nebuvau prie kompo net priejusi. Na, nieko, tokia jau mano daluze. Renatele, dziugu kad parasei, noriu palinketi kad butu rasta priezastis tavo negalavimu. Lauksim ziniu!!!!! Sveik! Jammin, tau irgi lengvo vis sunkejancio pilvelio nesiojimo
QUOTE(apolonas @ 2012 03 23, 08:17)
Nuoširdžiausi sveikinimai visomis progomis
Labas mergaiciukes anavjera uzuojauta tau didele del sakusmu bloga kad skauda laikykis . Mano tyrimu rezultatai nera blogi labai emilaze laikosi 120 bilurubinas irgi as nezinau ar taip gali cia but su mano sveikatos isvadom kad del tulzies refliukso sutrikimu ir tulzies latakelio isvarzos man yra dirginama kasa nes tulzis istisai teka ji neuzsidaro , po valgio nebeuztenka tulzies maisto virskinimuj ir tipo dirgina kasa . Paskuj yra dar skrandzio refliuksas . Ir galu gale zarnu saaugos kurios kauno klinikose nera operuojamos siaip . prapjausto tik tada jeigu jau prasideda zarnu nepraeinamumas . Reiks ieskoti jau privaciai klinika kad pagelbetu man as tikrai nenoriu susilaukti ir apturet nepraeinamumo o dar gyvendama Airijoj . Tai vat tiek ziniu is mano ligos istorijos . Gal kuri yra girdejusi apie kokia nors ystaiga lakroskopijos operacijas tokiu atveju , busiu deginga jei suteiksit ziniu . Sveikateles visioms