Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(kasos uždegimas)

QUOTE(anavjera @ 2012 02 05, 18:57)
Labukas visoms! Renatele, kiek tau pakiles tas bilirubinas? Ir pagal ka je nustato uzdegima? Kokie tie rodikliai? Kas parodo? Oraj jau aisilo, tai tikiuosi jau ant dienu leksi Lietuvon. Kuo greitesnio pasveikimo ir lauksime griztant! Beje, ka bevalgai ir kas per daiktas RCR tyrimas?  g.gif  Idomu kodel Jammin musu neaplanko? Kaip ji besilaiko? Jammin, mes tikimes kad tau viskas gerai! smile.gif

Labukas . Valgau dzuveius su arbata bandau darzoves troskints , visokus troskinius kas nerebu ir kad butu sveika . RCR tyrimas tai turi ryt slange lenda y latakus bet nejauti nes uzmigdyta esi . Nezinau kaip jie apskaiciuoja ta bilurubina bet ima krauja is venos ir tiria anoj savaitei bilurubinas sieke 500 virs normos o kiek norma turi buti nezinau . Uzdegima nustato ir is kraujo slapimo jei liaukocitu daug vadinasi yra uzdegimas . Atrodo taip tikiuos nenusisnekejau blush2.gif . Jo musu nestuke jau senai cia bebuvo tikiuosi jauciasi pujkiai ? Kaip tavo sveikata ?Kaip tiu jautiesi ?
Atsakyti
Laba! smile.gif Vargstu su skausmais, paracetamolis gerai kad padeda smile.gif valgau irgi dziuvesius, virtus, troskintus patiekalus, siandiena suvalgiau kriause be odeles, vynuoges kelias ir mandarina tai labas skausmai verysad.gif dabar rasau ir vos neverkiu verysad.gif isgeriau paracetamolio, laukiu pagerejimo. Reikes man irgi prasyti daktaro ta tyrima padaryti gal ka uzmatys, nes pries metus dare sonoskopija, KT su kontrastu, MRT tai nieko nepakitusi kasa, o skauda rupuzoke verysad.gif Kaip tavo reikalai? Kada leksi i LT?
Atsakyti
Labutis mergytės 4u.gif

Vis užsuku paskaityti kaip jūs gyvenat, bet taip ir neparašau mirksiukas.gif

Matau negaluojat verysad.gif Laikykitės 4u.gif Sveikatėlės, sveikatėlės ir dar kartą daug sveikatėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš po biškiuką, šoniuką vis maudžia, su skrandžiu tos pačios bėdelės ir HGB žemas, vis ryju geležį... Nelabai nori kilti HGB, matyt blogai organizmas pasisavina ax.gif

O šiaip visa kita gerai, pūčiuosi sulyg kiekviena diena, virstu į banginuką mirksiukas.gif Jau žinom, kad turėsim sūnelį, abu su vyru laimingi bigsmile.gif Darėmės tyrimus, tai mano turėtos narkozės ir kalnai vaistų nėštumui nepakenkė-sūnelis vystosi gerai, rizikos kažkokių ligų labai mažos bigsmile.gif Dūksta jis ten pilvuke, spardo mane kasdien vis smarkiau bigsmile.gif wub.gif Žodžiu dabar mano galvoje blogoms mintims nėra vietos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikute Jammin! 4u.gif Dziugukad pasirodei pagaliau! smile.gif Kokios geros naujenos del sunelio! Kaip faina is tikro! Skrandziui dabar tenka didesnis kruvis uztat jis manau ir skauda. Dabar kreono tu visai negeri kiek suprantu? hgb nenori kilti tai nestukem buna daznai problemos su hgb o tavo atveju tai juolab. Vistiek ryk ta gelezi, kazkiek vis gi pasisavina. Ir nepradink, rasyk, norisi zinoti kad tau viskas gerai!Sveikateles! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2012 02 10, 16:19)
Sveikute Jammin! 4u.gif Dziugukad pasirodei pagaliau! smile.gif Kokios geros naujenos del sunelio! Kaip faina is tikro! Skrandziui dabar tenka didesnis kruvis uztat jis manau ir skauda. Dabar kreono tu visai negeri kiek suprantu? hgb nenori kilti tai nestukem buna daznai problemos su hgb o tavo atveju tai juolab.  Vistiek ryk ta gelezi, kazkiek vis gi pasisavina. Ir nepradink, rasyk, norisi zinoti kad tau viskas gerai!Sveikateles!  thumbup.gif

labutis Jasmmin , smagu kad viskas gerai svarbiausia kad leliukas sveikas ir tu laikais gerai nestumas juk padaro savo vistiek nauji kvapai nauji paragavimai nauji pojuciai Sekmes ir Istvermes Sveikatos butiniausiai saugok save . Anavjera y LT vasaro gale leksiu jau . As jau antra diena nieko y burna apart arbatos su medum ir sojos pienu , Skausmu tokiu dideliu nera ti vemimas baisinis is po kiekvieno valgymo ir surakina peciu abu siandien ypac esu geltona ir pykinimas nesveikas . Tai nutariau pabadaut kelias dieneleis jei aisku iseis silpna jau daros ir galva skauda nesuprantu visai savo organizmo . Zinok as nebevalgau zaliu vaisiu ir darzoviu viska garinu nes jei suvalgau sviezia obuoly tai po pusvalandzio jau jis tuolete (isvemtas ) o nuo garinto nieko visai , O ar tavo tulzis jau ispjauta ? Pasistenk riboti vaisius o ypac mandarinus jei ju daugoka uzvalgysi gali atsinaujinti kasos uzdegimas , Sveikateles mergyt .
Atsakyti
Sveikutes! Renatele, didziule uzuojauta kad taip jautiesi! Negaliu net rasti zodziu kad aprasyti daktaru Airijoje nekompetetingumo verysad.gif Nejau jei dabar budama tokiame stovyje iskviestum greitaja jie nezinotu ka daryti? Kazkoks absurdas! doh.gif Pamenu bado dienas kada lipant laiptais kojos drebedavo verysad.gif Laikykis! Tik iki vasario pabaigos dar vos ne 2 savaites gal bandyk dar kreiptis pas vietinius daktarus. Sveik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Labas visoms.
Seniai cia besilankiau,nes nei geru,nei blogu ziniu neturejau.bet dabar atsiradus progai vel aplankau jus.
Taigi po ilgu eksperimentu ir gydymu man vasario 22d. pasalino tulzi,kaip jie sake mano kasos uzdegimu priezasti.Vasario 23d. jau isleido i namus,tai ziuresiu ar tikrai cia mano skausmai ir negalavimai su tuo pasibaigs.
Jammin didziausi sveikinimai su sunelio zinia,aisku stiprybes tau ir sveikatos dideles!
Anavjera ir Renatele,kaip gaila kad jums nesiseka su gydytojais Airijoje.as juos irgi keikiau,bet pasirodo jie dare viska kaip ir priklause aisku visi terminai cia pas ju labai ilgi,kaip ir mano atveju pradejau gydytis pas ju pries metus,kol pasiekiau tiksla.Aisku cia tik dabar galvoju,kad viskas mano skausmams galas,o kas zino kaip ta mano kasa dirbs dabar?Manau dabar reikia tik laiko.Man beje israse tik paracetamolio gerti daugiau jokio gydymo,jokiu fermentu nieko.
Tikiuosi ir jums greitai prasvis saule.
Atsakyti
QUOTE(Armon @ 2012 02 24, 17:31)
Labas visoms.
Seniai cia besilankiau,nes nei geru,nei blogu ziniu neturejau.bet dabar atsiradus progai vel aplankau jus.
Taigi po ilgu eksperimentu ir gydymu man vasario 22d. pasalino tulzi,kaip jie sake mano kasos uzdegimu priezasti.Vasario 23d. jau isleido i namus,tai ziuresiu ar tikrai cia mano skausmai ir negalavimai su tuo pasibaigs.
Jammin didziausi sveikinimai su sunelio zinia,aisku stiprybes tau ir sveikatos dideles!
Anavjera ir Renatele,kaip gaila kad jums nesiseka su gydytojais Airijoje.as juos irgi keikiau,bet pasirodo jie dare viska kaip ir priklause aisku visi terminai cia pas ju labai ilgi,kaip ir mano atveju pradejau gydytis pas ju pries metus,kol pasiekiau tiksla.Aisku cia tik dabar galvoju,kad viskas mano skausmams galas,o kas zino kaip ta mano kasa dirbs dabar?Manau dabar reikia tik laiko.Man beje israse tik paracetamolio gerti daugiau jokio gydymo,jokiu fermentu nieko.
Tikiuosi ir jums greitai prasvis saule.

Labas armon sveikinu su gera zinia nors tau tikiuosi bus viskas be komplikaciju ir sugysi . As va ir is po ligonines pirma diena namie tik man deja tulzies nesalina nes joje nera akmenuku . Sulasino laselines nuo skausmo padare ultragarsa is isleido namo kasa sukilusi bilurubinas sukiles dar prajoblinau bilietus y Lt . Tai nevezuka visai . Ir tas berimas siaubingas jau baigia nuseti visa kuna sveikos vietos nebera ir vis pleciasi . Atrodau kaip nuplikyta daktarai cia persa del anginos virusa ligoninei ja atmeta geriu antibijotikus bet nieks nesikeicia ysukta y ligu liuna visai . Tikiuosi kad visos laikotes pujkiai visom geru dienu .
Atsakyti
Sveikos! Armon, sveika pasirodziusi! 4u.gif Norisi tiketi kad tavo bedos pasibaige, nes panasu kad tikrai del tulzies kasa kentejo, nes buvo akmenu. Aisku laikas parodys bet manau taip ir buvo smile.gif Renatele sakes kaip tave uzjauciu! Tai kad beria manau visa tulzis tau liejasi i krauja nes kasos ir kepenu rodikliai rodo sukilima. O kaip tave beria? Man tai veidas labai negrazus pasidare, tokiais raudonais pliemukais isberia, ypac po arbatos atsigerimo g.gif Pirk vel bilietus ir lek greiciau Lietuvon!!!
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2012 02 25, 22:31)
Sveikos! Armon, sveika pasirodziusi! 4u.gif Norisi tiketi kad tavo bedos pasibaige, nes panasu kad tikrai del tulzies kasa kentejo, nes buvo akmenu. Aisku laikas parodys bet manau taip ir buvo smile.gif Renatele sakes kaip tave uzjauciu! Tai kad beria manau visa tulzis tau liejasi i krauja nes kasos ir kepenu rodikliai rodo sukilima. O kaip tave beria? Man tai veidas labai negrazus pasidare, tokiais raudonais pliemukais isberia, ypac po arbatos atsigerimo g.gif Pirk vel bilietus ir lek greiciau Lietuvon!!!

Labutis Anavjera . as isberta esu jau apie menesy kokia savaite berimas neplito . is po nakties atsirado desinei puse po sonkauleis kaip 5 centu didumo tokia raudona spunge su atsiserprtojusiu virsum ji neniezejo tik skaudejo po keliu dienu atsirado jau dar 2 kitoj pusei bet mazesnes .o po savaites prasidejo visa pilva ispyle ir pazastis ir taip plinta vis tolyn ypac kur jautriausios vietos jau ir rankos bikinio sritis buvo kojos likusios tik sveikos bet jau ir jose ju yra . jie raudoni kai kurie jau ir lupasi tos virsunes . negaliu maudytis labai persti jie . Sicia sake kad nuo anginos tipo virusas ir turi praeiti per 4 . 6 savaites bet jau tos savites baigiasi ir vis slyksciau jie plinta . Ligoninei atmete diagnoe del anginos . 10 dienu antibijotiku gerimas veltuj . Jo vyriskis ziuri bilietus y LT kuo greiciau bet bijau skris nekaip jauciuosi laibai zemas kraujospudis atsirado is kazkur is ligonines isleido su 95,50. tai bandau rytais kava pagert bet daug negaliu kasa reaguoja stiprokai . Ir kazkas negera su vidureis yra skausmu gi negali buti del kasos ar tulzies problemu su vidureis . Na ir isipleciau as cia soriukas . Taip bandziau isreiksti savo mintis . Jei pageres mano kraujospudis tai kita savaitgaly jau tikiuosi atsirasim LT . Ir nieks tikiuosi nesutrukdys . O tavo oda ar nejautresne ir sausesne atsirado is po uzdegimo ? o tos demeles tau neiskyla nusiprausus ar is po duso ?
Atsakyti
Aciu mergaites uz palaikyma 4u.gif
Na renatele ir uzpuole tave bedos.Pagal tavo pasakojima tai tas isberimas labai jau paslaptingas,o jis ne panasus i egzema,nes pavyzdziui mano dukrytei atsiranda panasiu isberimu nuo kiausinio baltymo tokios keistos demes ir labai persti,bet as vis patepu bepantenu ir duodu tavegilio ir praeina.O tau negali buti salutinis poveikis nuo vaistu,gal but virsijai leistina doze,ar pan. ar jokiu vaistu anotacijoje neraso,kad galimi tokio pabudzio isberimai?
O kad viduriai gali streikuoti nuo kasos,tai 100 procentu,as tai vargau arba su labai kietais viduriais,arba isviso paleisdavo.
O spaudimas tai vaje koks zemas,nors kai man buvo kasos uzdegimas spaudimas irgi buvo zemokas,nes ligonineje vis stebedavo,tai gal cia viskas nuo kasos uzdegimo g.gif O vaistais jo pasikelti nebandai,nes kava tai irgi nedrauge kasai.
Nu bet niekaip negaliu suprasti kodel jie taip atmestinai tave cia priziuri,o kaip tavo GP,nes man tai jis labai pagelbejo,kai gryzdavau is ligonines is karto pas savo GP ir toliau jis man skirdavo gydyma.
Atsakyti
QUOTE(Armon @ 2012 02 26, 13:08)
Aciu mergaites uz palaikyma 4u.gif
Na renatele ir uzpuole tave bedos.Pagal tavo pasakojima tai tas isberimas labai jau paslaptingas,o jis ne panasus i egzema,nes pavyzdziui mano dukrytei atsiranda panasiu isberimu nuo kiausinio baltymo tokios keistos demes ir labai persti,bet as vis patepu bepantenu ir duodu tavegilio ir praeina.O tau negali buti salutinis poveikis nuo vaistu,gal but virsijai leistina doze,ar pan. ar jokiu vaistu anotacijoje neraso,kad galimi tokio pabudzio isberimai?
O kad viduriai gali streikuoti nuo kasos,tai 100 procentu,as tai vargau arba su labai kietais viduriais,arba isviso paleisdavo.
O spaudimas tai vaje koks zemas,nors kai man buvo kasos uzdegimas spaudimas irgi buvo zemokas,nes ligonineje vis stebedavo,tai gal cia viskas nuo kasos uzdegimo g.gif O vaistais jo pasikelti nebandai,nes kava tai irgi nedrauge kasai.
Nu bet niekaip negaliu suprasti kodel jie taip atmestinai tave cia priziuri,o kaip tavo GP,nes man tai jis labai pagelbejo,kai gryzdavau is ligonines is karto pas savo GP ir toliau jis man skirdavo gydyma.

Labutis Armon uzpuole tai uzpuole tos ligos tik kada jos baiksis jau pavargau bet vis stengiesi ir kapstaisi . Cia ne egzema intike sutampa simtomai su rozine dedervine . Jokie vaistai tipo nepadeda savaime turi praeiti . As vaistu siuo metu nevartoju daug kreona nexsiuma nospa ir simvastatina nuo holesterolio . Zinau kad nuo kasos buna vidurei suslubave zinau ka tai reiskai bet juk ismatose negali buti gleiviu ir kraujo nors kraujo retokai buna bet tas skausmas tustinantis ir po jo nezinau kur lyst is skausmo atrodo kad koki kuola butu kas ikise y zarna kelis kart vos nenualpau po tokiu pasitustinimu bet rado polipus tada juos pasalino bet niekas nesikeicia . GP nebezino ka beduoti nes kraujas blogas pastovie pakile rodiklei . Kol nepasalinc tulzies tol varksiu jau 2005 metais buvo sakyta kad ji vangiai dirba 2009 kai dare RCP pasake greitu laiku turesi imti lauku nes ji jau nebedirbo tai matyt ir nuodija ta tulzis man visa organizma . sicia neima jos lauk nes nera akmenu ir toliau negilinasi o kad vaziuoji pastovei su tulzies uzdegimu y ligonine jiems vienodai , juk ligoninei pastovei kiti gyditojai turejai pastebet . Armon vaistu bijau pradet gert del kraujospudzio bandau naturalei uztenka del holesterolio iskart skyre vaistus net jokios informacijos nedave kad ju nutraukti negalesiu jie visam gyvenimuj nebande jokiom dietom nieko . Tai del kraujospudzio tai bandysiu dar arbatom stipriom pasikelti . Kas juokingiausia nesu stora svoris 62 . 65 buna ugis 165 o kepenys pariebejusios ir holesterolis aukstas . doh.gif O kaip tavo kasa dabar reaguoja jau turejai pajusti rezultatus ir kaip gyvenasi be tulzies kaip savijauta ? g.gif
Atsakyti