Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(kasos uždegimas)

Jammin, perskaiciau kad persikas pakelia hemoglobina. Ar gali juos valgyti?
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2011 12 15, 22:37)
Jammin, perskaiciau kad persikas pakelia hemoglobina. Ar gali juos valgyti?

Labukas aciu navjera uz palinkejimus tikekimes taip ir bus labai to noreciau . Jamin lietuvije yra gemalu aliejaus labai gerai padeda nuo skrandzio rugsties ir skausmu rytais po arb saukstely isger ir vakare pries maista kaip sakoma sutepti jy . bet jei tau bloga yra ir taip jis slykstu gerti tik . linu semenu nuoviras ir gerai sutepa skranduka laikykis viskas bus gerai sekmes .
Atsakyti
Sveikutes visos! smile.gif Su Naujais Metais! 4u.gif Linkiu jums prisijaukinti siemetini drakoniuka kad butu jums geras! Kad atnestu sveikatos sveikatos ir dar karta sveikatos! smile.gif Bukite laimingos, fainuoles!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Su Naujais metais mergaitės 4u.gif
Linkiu kad ateinantys metai būtų sėkmingi, pilni sveikatos ir gerų nuotaikų 4u.gif

Kaip sekasi? Kaip sveikatėlės? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 06 sausio 2012 - 13:49
Sveikos merginos! Tylu temeleje, tai dziugina, vadinasi viskas tvarkoj! Kaip Jammin jautiesi? Jau pilvelis auga? smile.gif Kaip tavo naktiniai skausai? Viliuosi kad jau liovesi. Ar bandei linu semenu nuovira? Kaip renatele besilaikai? Kaip tavo sveikatele? Ar neuzklupo salciai? Pas mus Airijoje silta ir dregna, beje kaip visada. Rasykite kaip laikotes. kuo gyvenate. As tai dziaugiuosi kad nera skausmu tai liudziu nes skauda daugiau. Matyti taip ir teks gyventi. Bet svarbiausia kad gyveni smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2012 01 26, 20:49)
Sveikos merginos! Tylu temeleje, tai dziugina, vadinasi viskas tvarkoj! Kaip Jammin jautiesi? Jau pilvelis auga? smile.gif Kaip tavo naktiniai skausai? Viliuosi kad jau liovesi. Ar bandei linu semenu nuovira? Kaip renatele besilaikai? Kaip tavo sveikatele? Ar neuzklupo salciai? Pas mus Airijoje silta ir dregna, beje kaip visada. Rasykite kaip laikotes. kuo gyvenate. As tai dziaugiuosi kad nera skausmu tai liudziu nes skauda daugiau. Matyti taip ir teks gyventi. Bet svarbiausia kad gyveni smile.gif .

Labutis anavjera . Pas mus ir cia silta juk kaip ir Airija pernai tik ziemuze buvo . As nekaip vel turiu tulzies uzdegima sedziu namie dieta ir nospa gelbsti gerai tik kad nera temperaturos kosmariskos tai y ligonine negulde . Prasideda senos bedos gal kita savaite jau y LT isvarysiu gyditis . Nes cia praradau ir darba ir sveikata , blogai padariau kad anksciau nevykau o nugyde su vaistais mane . Turejau net zarnyno rekcija y vaistus ir matyt jie isauke tulzies uzdegima , nes gi mane gyde nuo DZS sindromo kurio pas mane nera . Tai vat taip ir gyvenu . O kaip tavo kasa su tulzim ?Maistas vis kasisninkiu dieta ? manau kad visam gyvenimuj taip maitintis ir turesim .
Atsakyti
Labuka kasininkes smile.gif
Mano vyreliui kol kas po ligonine neskaudejo dar nei karto tfu tfu tfu, ir diagnoze nekrozes po papildomu tyrimu klinikose jam panaikino. tai buvo pati geriausia zinia mums siais metais bigsmile.gif pasirodo tomografas mate uzdegimo plotus, tad ir sake kad 50 proc nekroze, o jos nera visai, sake jau ne pirmas toks ivykis, net labai daznas... zinoma, deita vis vien visam gyvenimui butina, bet tai ne problema.
Atsakyti
Sveikos merguzeles! Sveika renatele! Jau galvojau kur tu pradingusi smile.gif Rasai vaziuosi i LT gyditis, jo, jei cia niekas nieko nepadaro tai butinai reikia! Kiek supratau diagnozes pas tave taip ir nera g.gif Vel prasidejo bedos del to kad priezastis taip ir nepasalinta. As taip pat su pablogejimu verysad.gif Pas drauge buvau sveciuose , vyras jos valge dziovinta pleksne, paragavau ir taip uzsimaniau daugiau. Nusipirkau ir surijau 2. Taaaaip skanu buvo, o po, to, bac ir turiu. Visa savaite vargstu, niekaip neatsigaunu verysad.gif O tu pas kokius gyd ir i koki miesta leksi? Rasyk, nes pati zadu irgi vaziuoti dar issitirti nes cia man paiso klininkine depresija. Atseit nuo jos tokie skausmai. Man kartais ir raumenys ir sanarius pamaudzia bijau kad nebutu kokia autoimunine liga g.gif . Andriushka, geros zinios tikrai thumbup.gif Dieta visam gyvenimui tai nera tragedija. Gera kai nieko neskauda, o patausoti savo organizma reikia juolab po tokiu perspejimu. Sveikatos visoms didziules!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2012 01 29, 22:26)
Sveikos merguzeles! Sveika renatele! Jau galvojau kur tu pradingusi smile.gif Rasai vaziuosi i LT gyditis, jo, jei cia niekas nieko nepadaro tai butinai reikia! Kiek supratau diagnozes pas tave taip ir nera g.gif Vel prasidejo bedos del to kad priezastis taip ir nepasalinta. As taip pat su pablogejimu verysad.gif Pas drauge buvau sveciuose , vyras jos valge dziovinta pleksne, paragavau ir taip uzsimaniau daugiau. Nusipirkau ir surijau 2. Taaaaip skanu buvo, o po, to, bac ir turiu. Visa savaite vargstu, niekaip neatsigaunu verysad.gif O tu pas kokius gyd ir i koki miesta leksi? Rasyk, nes pati zadu irgi vaziuoti dar issitirti nes cia man paiso klininkine depresija. Atseit nuo jos tokie skausmai. Man kartais ir raumenys ir sanarius pamaudzia bijau kad nebutu kokia autoimunine liga g.gif . Andriushka, geros zinios tikrai thumbup.gif Dieta visam gyvenimui tai nera tragedija. Gera kai nieko neskauda, o patausoti savo organizma reikia juolab po tokiu perspejimu. Sveikatos visoms didziules!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Labutis anavjera . Jo cia jokiu diagnoziu tik DZS sindromuj raso visus skausmus ir simtomus . kaip ytaria Lt gyditojai tai vel suaugo latakai ir tulzis neturi kur nuteket ji liejasi y krauja gaunasi mehanine gelta jau nieko rimto nebevalgau bijau apturet skausmus . Y LT kai grysiu vaziuosiu y kauno klinikas pas profesoriu Kupcincka . bet kaip dabar gryst kad tokie salciai uzpuole ? O tu pasisaugok su rukytais gamineis jie pavojingi gi mums doh.gif
Atsakyti
Sveikutes! Kur Jammin pradingusi? Noriu tiketi kad viskas tau tvarkoje! Renatele, kiek suprantu tau yra mechanine gelta? Ir daktarai nieko nedaro? As soke! Tau isivaizduoju kad kasnis i burna neina del baimes. Zinoma situacija verysad.gif Salciai dabar tai tikrai nelaiku uzpuole. Ir cia pranesa sianakt pas mus iki -6. Kad tik greiciau pasibaigtu ir galetum lekti. O pas ta profesoriu tu esi buvusi? Ir kodel butent pas ji?
Ir dar noriu paklausti tu sakei kad tau ziurejo kasa visaip ir nieko nemate, gal gali parasyti kokius tyr dare ir ka mate. Jei ka gali parasyti i skype tijunaitiene(is)Sveikateles!
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2012 02 01, 20:33)
Sveikutes! Kur Jammin pradingusi? Noriu tiketi kad viskas tau tvarkoje! Renatele, kiek suprantu tau yra mechanine gelta? Ir daktarai nieko nedaro? As soke! Tau isivaizduoju kad kasnis i burna neina del baimes. Zinoma situacija verysad.gif Salciai dabar tai tikrai nelaiku uzpuole. Ir cia pranesa sianakt pas mus iki -6. Kad tik greiciau pasibaigtu ir galetum lekti. O pas ta profesoriu tu esi buvusi? Ir kodel butent pas ji?
Ir dar noriu paklausti tu sakei kad tau ziurejo kasa visaip ir nieko nemate, gal gali parasyti kokius tyr dare ir ka mate. Jei ka gali parasyti i skype tijunaitiene(is)Sveikateles!

Labuisu pas mus ir salta . AS pas ta gyditoja jau buvau pries pora metu jis man ir dare RCR tyrima jo metu ir rasti suaugimai lataku ir jie praplatinti dabar vel ytariama tas pats . Man cia airijoj ekoskopija buvo pirma karta paskuj magnetinis rezonancas su kontrastu , po to seke kasos tyrimas is vidaus toks pat kaip zarna kad ryni skrandzuj ziuret tik apsvaigina truputuka ir lenda y kasa viska matai ir aisku jauti kasa sveika tik ji alergizuoja kazkam dabar ir emilaze pakilusi 125 t,bilurubinas pakiles zenklei bet uzdegiminia rodiklei neigiami ir vel ranku skesciojimas . as prie tavo skaipo prisijunksiu tikiuosi rytoj kai vyriskis mano grys geda sakyt bet kompo megeja maza tesu ir daug ko nemoku . blush2.gif
Atsakyti
Labukas visoms! Renatele, kiek tau pakiles tas bilirubinas? Ir pagal ka je nustato uzdegima? Kokie tie rodikliai? Kas parodo? Oraj jau aisilo, tai tikiuosi jau ant dienu leksi Lietuvon. Kuo greitesnio pasveikimo ir lauksime griztant! Beje, ka bevalgai ir kas per daiktas RCR tyrimas? g.gif Idomu kodel Jammin musu neaplanko? Kaip ji besilaiko? Jammin, mes tikimes kad tau viskas gerai! smile.gif
Atsakyti