Sveikutės
QUOTE(solo2 @ 2011 12 09, 23:38)
Jammin,pamegink nakčiai užsiplikyti maltų linų sėmenų,gal nereiks taip dažnai nuo skrandžio skausmu pabusti,to ir linkiu
Ačiukas, reikės pabandyti
Kaiptik šaldytuve guli linų sėmenys
QUOTE(anavjera @ 2011 12 12, 19:11)
Jammin, galvojau kad tu jau normaliau jautiesi, o pasirodo dar aplanko tave tie skausmeliai
Noriu taves paklausti gal geri kokia zoliu arbata gerinancia kasos veikla? Pamenu pirkau lietuvoje ir jadvigos ir dar kazkokia rudame maiselyje arbata kasai. Gal vietoj kreono kiek pagelbetu virskininmui
Solp irgi gera ideja dave, bet mano mama semenys gere kai jai opa buvo.Bet gal ir siaip nuramintu skrandzio gleivine.Laikykis, tu stipri turi buti!
Ačiukas
Na,žinok nėra man baisiai blogai
Šiaip sakyčiau normaliai jaučiuosi
(neskaitant naktinių skrandžio pabaisų). Va tik bijau kad leliui pilve paaugus,jis ims spausti organus ir kasą gali pradėti nuolat skaudėti
Va tada tai nežinau ką reiktų daryti, nes vaistų jokių gerti negalima...
Na, bet tikiuosi nieko panašaus nebus
Dėl žolių arbatų tai aš dabar labai atsargi, nes žolelės apskritai nėštukėm nerekomenduojamos, tai baisu būtų kasai ir virškinimui padėt, o mažyliui pakenkt
Geriau nežaisiu su likimu
O prieš tai esu bandžius kiaulpienių šaknis graužti(kaime tetulė davė,sakė žiauriai gerai virškinimo organams). Galvojau kad skonis bus žiaurus, bet skonis visai kaip riešutų
Tik kažkaip užleidau tuomet tą reikalą ir dabar negaliu pasakyti ar tikrai padeda
Kaip jūs laikotės?
Papildyta:
QUOTE(andriushka @ 2011 12 13, 14:13)
Na va, kaip smagu kad viskas geryn
O mityba tokia tai tikrai tik į gerą, ir šiaip normaliai valgant ir besijaučiant gal daug kg nenukris
Bet šiaip jau geriau lieknam, negu ligotam
O dėl atsipalaidavimo tai jooo, prižiūrėk tu jį kiek įmanoma. Jau pagal save žinau kaip lengva sugriešyt su maistu, nes būdavo kad net per baisiausius skausmus surydavau to ko negalima
O vyrai ir šiaip nėra tokie kantrūs, tai prakontroliuok kad ir pačiai ramiau būtų
Na, jei ir toliau sveikai maitinsitės ir prisižiūrėsit, galbūt nebegrįš tie priepuoliai ir neprireiks jokių operacijų, ko nuoširdžiausiai ir linkiu