Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(kasos uždegimas)

QUOTE(Tarasova @ 2011 11 05, 11:24)
Labas merginos .kaip sekasi?as jau kai savaite namie esu,bet jau vakar suzinojau kad yra didelis inkstu uzdegimas.vakar visus tyrimus padare ir patvirtino,ir dar teperatura laikosi 37.7.tai jau kelalapis y santariskes pirmadieni isvaziuoju .nebesuprantu kas darosi,ar isvis man eis isikapstyti is tu ligu.ar kas sirgot inkstu uzdegimu?ir is kur jis?nes as net nekosiu nesloguoju nieko....... verysad.gif  verysad.gif

Užuojauta Tarasova, užuojauta ir Renatelei 4u.gif
Aš sirgau inkstų uždegimu stipriu, kitaip medikai dar vadina pielonefritu mirksiukas.gif
Jausmelis ir savijauta buvo tragiška doh.gif O viskas prasidėjo nuo šlapimo takų uždegimo, poto komplikavosi į stiprų pielonefritą.
Prisimenu kad staigiai pašoko temp, buvo beveik 40, purčiausi,drebėjau siaubingai- negalėdama sustoti(tai sunkaus pielonefrito požymis), labai skaudėjo nugarą. Vėliau sveikata žiauriai sparčiai blogėjo, tiesiog minutėm jaučiausi vis blogiau ir blogiau doh.gif Taigi išsikviečiau greitąją ir išvežė į nefrologinį skyrių. Ten gulėjau apie porą savaičių, leido trijų rūšių stiprius antibiotikus, statė lašelines, dar kažkokių tablečių atnešdavo ax.gif Per tyrimus išaugo e-coli bakterija(ji ir kalta dėl uždegimo).
Žodžiu baisu doh.gif
Dabar saugau kojas nuo sušalimo, nugarytę stengiuosi kuo šilčiau aprengti rolleyes.gif
Tarasova, linkiu greičiau pasveikti nuo šito brudo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(DitaVonTeese @ 2011 11 08, 11:34)
neskubekit mergaites su operacijom - pasalinto nebepridesi sad.gif bandykit alternatyva, kad ir sita http://www.smail.lt/...unye/sorig.html

Na, visų pirma ir chirurgai nepuola pjaustyti be reikalo ax.gif
Kaži kas tikėtų tibeto medicina, kai kasdien kamuoja nenumaldomi skausmai, lydi vėmimai ir žiauri savijauta...
Atsiprašau, gal tik aš tokia skeptiška, bet niekas iš alternatyvios medicinos man tikrai nepadėjo. Štai operacija būtent ir pavertė gyvenimą kokybišku ir normaliu, nors ir be kelių organų ax.gif
(Čia tik mano nuomonė)
Papildyta:
QUOTE(renatele2828 @ 2011 11 03, 10:34)
Jammin kaip nestumas ?

Ačiukas, auginu žirniuką pamažu smile.gif Buvau aną savaitėlę echoskopijos darytis, mačiau gražiai plakančią širdutę, mažą vaikiuką, gavau nuotraukytę į kurią neatsižiūriu wub.gif Žodžiu viskas puiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas merginos!
Jammin,dziaugiuosi,kad gavai tokia didele dovana po visu isbandymu!Tu tikrai mums visoms esi pavyzdys,stimulas gyventi ir zinoti,kad kazkada visos kancios praeis ir galesime gyventi pilnaverti gyvenima.
Tarasova,tau didziausios stiprybes,manau esi geru mediku rankose,tikek,kad viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(bernukas @ 2011 11 07, 19:09)
man lygiai tas pats , taciau vasara jau buvo normaliai , o ant ziemos vel prasidejo sad.gif labai pucia pilva, maudzia kairiji sona pereina kartais i nugara, ir vis atrodo , kad kazkas su sirdim blogai. nors prie ko cia tada butu pilvo putimas, dare ir skrandzio tyrima, rado menka nereiksminga paraudima, krauja 3 kartus tikrino, siviete plaucius, ir tikrino kepenis , viskas tvarkoj, kaip ir skaiciau seniau irgi isvadino , kad prisigalvoju, jog cia daznai ateinu, negalvok apie tai ir gyvenk ramiai tau nieko nera.  verysad.gif

Labutis visoms 4u.gif
man vakar pradejo skaudet kairi sona, ir lyg sirdis, lyg plauciau nesuprantu. yra kazkada ytare gydytojai, kasos galvutes gerybini, bet po 3metu gydymo viskas dingo, gal dabar vel koks uzdegimas yra. Reiks ryt lekt tyrimus pasidaryt.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2011 11 16, 17:40)
Labutis visoms 4u.gif
man vakar pradejo skaudet kairi sona, ir lyg sirdis, lyg plauciau nesuprantu. yra kazkada ytare gydytojai, kasos galvutes gerybini, bet po 3metu gydymo viskas dingo, gal dabar vel koks uzdegimas yra. Reiks ryt lekt tyrimus pasidaryt.

Labutis mergaites kaip beisilaikiusios ? Kaip sveikateles jusu ?
Atsakyti
Sveikutes! Labas renatele! laikausi kaip ir nieko dabar atrodo kasa aprimusi tik aisku valgyti ziuriu ka valgau. Kaip tavo reikalai? Kaip tyrimai, viliuosi jau sulaukei atsakymu. Gal pagaliau zinai kodel kasa nenori dirbti? Ir kaip siaip jautiesi? Kaip Jammin?
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2011 11 26, 19:01)
Sveikutes! Labas renatele! laikausi kaip ir nieko dabar atrodo kasa aprimusi tik aisku valgyti ziuriu ka valgau. Kaip tavo reikalai? Kaip tyrimai, viliuosi jau sulaukei atsakymu. Gal pagaliau zinai kodel kasa nenori dirbti? Ir kaip siaip jautiesi? Kaip Jammin?

Labukas nekaip jauciuosi kiekviena diena blogyn ir badaut buvau pradejus nieko vis tas pats . Sestadieny einu zarnyno tyrimuj tai bus matyti kas kaip . Laikykis neatkrisk .
Atsakyti
Sveika renatele! Ne kas kad blogai jautiesi verysad.gif Na sestadieni vel zengsi lyg istyrimo pabaigos link. Zingsnis po zingsnio ir pagaliau ateis aiskumas. As kazko tinti pradejau, inkstai kaip ir pagal visus tyrimus geri, bet ryta atsibundu kaip alkoholike, paburkusi. Vis kazkas naujo islenda verysad.gif Laikykis! Lengvo tau tyrimo! Ir tikrai nebijok, nieko nejausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2011 12 01, 20:12)
Sveika renatele! Ne kas kad blogai jautiesi verysad.gif Na sestadieni vel zengsi lyg istyrimo pabaigos link. Zingsnis po zingsnio ir pagaliau ateis aiskumas. As kazko tinti pradejau, inkstai kaip ir pagal visus tyrimus geri, bet ryta atsibundu kaip alkoholike, paburkusi. Vis kazkas naujo islenda verysad.gif Laikykis! Lengvo tau tyrimo! Ir tikrai nebijok, nieko nejausi smile.gif

Labukas anavjera . Jo tavo tiesa zinksniukas mazais link tyrimu . darys mazaja ta tik apziures storaja zarna sy karta jei reikes veliau darys koloskopija bet ir tai tik reikaluj esant . Aciukas uz palaikyma . Tu gal daug skysciu vartoji pries miega ? arba koks maisto produktas netinka . Sekmes tau .
Atsakyti
Sveikos panos, mano vyrui diagnozavo umini pankreatita,kai susitaikem naujiena-50proc nekroze:( idomu kas musu laukia ateityje,skaitant straipsnius omtimizmas vis isgaruoja po truputi...
Atsakyti
Visas kaledu karstine apemus-tuscia tema:)mano vyro situacija kol kas gera,sake neoperuos,stebes kol kas...jauciasi gerai.ar yra kazkas is jusu iki siol turincios nekroze?kaip su tuo gyvent sekas?
Atsakyti
QUOTE(andriushka @ 2011 12 03, 23:56)
Visas kaledu karstine apemus-tuscia tema:)mano vyro situacija kol kas gera,sake neoperuos,stebes kol kas...jauciasi gerai.ar yra kazkas is jusu iki siol turincios nekroze?kaip su tuo gyvent sekas?

Labutis smile.gif
Nekrozę aš turėjau, pamenu kad kažkuri temos mergaitė dar turėjo.
Tiksliai nepamenu kiek pas mane procentų buvo tos nekrozės, bet operavo. Paliko tik kasos uodegytę. Šiaip kiek žinau jei nekrozė siekia 35% ir daugiau, tai dažniausiai daroma operacija.
Aišku tikriausiai yra išimčių. Smagu kad vyras jaučiasi gerai ir kolkas nereikia gultis po peiliu smile.gif
O kokiame mieste gydotės? Ką gydytojai prognozuoja/sako?
Ar nekankina skausmai, infiltratas?
Atsakyti
Guli 2ligoninej pas profesoriu is S raides.jis sako jei tolimesni tyrimai bus geri tai neoperuos...bet man vis neduoda ramybes mintis kaip su ta nekroze jis gyvens,juk infekcija gali isimest bet kada.is streso besveriu 49,per 7 dienas 4 kg pameciau:(tikiuosi geriausio bet liudnos mintys eda:(yammin,perskaiciau beveik visas temas-tavo optimizmas labai ikvepia!
Atsakyti