QUOTE(Tarasova @ 2011 11 05, 11:24)
Labas merginos .kaip sekasi?as jau kai savaite namie esu,bet jau vakar suzinojau kad yra didelis inkstu uzdegimas.vakar visus tyrimus padare ir patvirtino,ir dar teperatura laikosi 37.7.tai jau kelalapis y santariskes pirmadieni isvaziuoju .nebesuprantu kas darosi,ar isvis man eis isikapstyti is tu ligu.ar kas sirgot inkstu uzdegimu?ir is kur jis?nes as net nekosiu nesloguoju nieko.......
Užuojauta Tarasova, užuojauta ir Renatelei
Aš sirgau inkstų uždegimu stipriu, kitaip medikai dar vadina pielonefritu
Jausmelis ir savijauta buvo tragiška O viskas prasidėjo nuo šlapimo takų uždegimo, poto komplikavosi į stiprų pielonefritą.
Prisimenu kad staigiai pašoko temp, buvo beveik 40, purčiausi,drebėjau siaubingai- negalėdama sustoti(tai sunkaus pielonefrito požymis), labai skaudėjo nugarą. Vėliau sveikata žiauriai sparčiai blogėjo, tiesiog minutėm jaučiausi vis blogiau ir blogiau Taigi išsikviečiau greitąją ir išvežė į nefrologinį skyrių. Ten gulėjau apie porą savaičių, leido trijų rūšių stiprius antibiotikus, statė lašelines, dar kažkokių tablečių atnešdavo Per tyrimus išaugo e-coli bakterija(ji ir kalta dėl uždegimo).
Žodžiu baisu
Dabar saugau kojas nuo sušalimo, nugarytę stengiuosi kuo šilčiau aprengti
Tarasova, linkiu greičiau pasveikti nuo šito brudo
Papildyta:
QUOTE(DitaVonTeese @ 2011 11 08, 11:34)
neskubekit mergaites su operacijom - pasalinto nebepridesi bandykit alternatyva, kad ir sita http://www.smail.lt/...unye/sorig.html
Na, visų pirma ir chirurgai nepuola pjaustyti be reikalo
Kaži kas tikėtų tibeto medicina, kai kasdien kamuoja nenumaldomi skausmai, lydi vėmimai ir žiauri savijauta...
Atsiprašau, gal tik aš tokia skeptiška, bet niekas iš alternatyvios medicinos man tikrai nepadėjo. Štai operacija būtent ir pavertė gyvenimą kokybišku ir normaliu, nors ir be kelių organų
(Čia tik mano nuomonė)
Papildyta:
QUOTE(renatele2828 @ 2011 11 03, 10:34)
Jammin kaip nestumas ?
Ačiukas, auginu žirniuką pamažu Buvau aną savaitėlę echoskopijos darytis, mačiau gražiai plakančią širdutę, mažą vaikiuką, gavau nuotraukytę į kurią neatsižiūriu Žodžiu viskas puiku