QUOTE(pelyte77 @ 2011 05 10, 07:47)
Sveikos mergaites:)
na va, pagal visus pozymius tai panasu, kad įgysite naują kasininkių komandos narę...
jau antra savaite skauda maudžia kairįjį šoną, kartais atrodo, kad skauda pačius šonkaulius, kartais nugarą, kartais širdies plote nesuprasi - nevalgau skauda, valgau taip pat skauda... tik pirma kasni nuryju ir jau skauda ta nelaiminga šoną. Tiesa, dar turiu refliuksą su stemplės opelėmis, tačiau kažkodėl man neatrodo, kad čia nuo skrandžio skaudėtų. Tyrimai kol kas geri, na bet tokie ten ir tyrimai - CRB, bendra ktaujo ir šlapimo formulė, echoskopija ir "zondas". Blogiausia, kad ir guostis ypatingai kam nera - mama pati serga, o as cia tuojau dar tvosiu naujieną - nepyk mama, bet man tai pankreatitas...
ką manote, mielosios apie mano bedą?
man lygiai tas pats , taciau vasara jau buvo normaliai , o ant ziemos vel prasidejo
labai pucia pilva, maudzia kairiji sona pereina kartais i nugara, ir vis atrodo , kad kazkas su sirdim blogai. nors prie ko cia tada butu pilvo putimas, dare ir skrandzio tyrima, rado menka nereiksminga paraudima, krauja 3 kartus tikrino, siviete plaucius, ir tikrino kepenis , viskas tvarkoj, kaip ir skaiciau seniau irgi isvadino , kad prisigalvoju, jog cia daznai ateinu, negalvok apie tai ir gyvenk ramiai tau nieko nera.