Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(kasos uždegimas)

QUOTE(anavjera @ 2011 10 18, 21:42)
Sveikos mergytes! smile.gif  Na ir vargsti Tarasova! Uzuojauta! Noriu palinketi stiprybes, nors ne taip paprasta kaip atrodo verysad.gif  Viskas bus ciki! Jammin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sveikinimai!!!!! Valio! Valio! Valio! Lengvo tau 9 menesiu laikotarpio 4u.gif  Tarasova laikykis!

Labutis mergytes . Kaip besilaikot Tarasova kaip tiu kaip sveikateles . Jammin ar nestumas sunkus tavo ?
Atsakyti
labas visom esu jau kelios dienos namie.istraukia man tuos piulius.tai dabar stebes.turiu problemu su krauju kresejimu ir trobocitu daug,gal kaskas nusimanot kasia per velnias darosi?ir dar parsiveziau dovana as taip ligas savo vadinu smile.gif rado an
kiausides 5 cm cista?kada viskas baiksis net nezinau kasa nenori dirbri,paskui gyd Sileikis sako gali buti zarnu nepraeinamumas.TAI VAKARAIS TIK IR ASARAS LIEJU verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarasova @ 2011 10 21, 20:02)
labas visom esu jau kelios dienos namie.istraukia man tuos piulius.tai dabar stebes.turiu problemu su krauju kresejimu ir trobocitu daug,gal kaskas nusimanot kasia per velnias darosi?ir dar parsiveziau dovana as taip ligas savo vadinu smile.gif rado an
kiausides 5 cm cista?kada viskas baiksis net nezinau kasa nenori dirbri,paskui gyd Sileikis sako gali buti zarnu nepraeinamumas.TAI VAKARAIS TIK IR ASARAS LIEJU verysad.gif

Labutis Tarasova nenusimink viskas bus gerai . Del trombocitu nezinau nieko . Tik man ytaria zarnu nepraeinamuma uztai kasa nedirba nors ji ir sveika is isores ir vidaus palei visus televizorius . Paeme krauja vezio zymens nustatyti tai nervojos ytaria augly zarnyne laukiu kolonoskopijos . Kraujo atsakymo dar nezinau taip kad gyvenu nezinioj . Laikykis Tarasova viskas bus gerai kaip psihologas sako pakeisk blogas mintis gerom ysivaizduok koks grazus ruduo ir kur tu noretum buti ? ar tau taip iseitu pasvajot ? g.gif doh.gif
Atsakyti
Labutis mergaitės 4u.gif
Užjaučiu labai jus, laikykitės, turi ateiti pagerėjimas, reikia tik kantriai išlaukti 4u.gif Linkiu geresnės savijautos 4u.gif Renatėle, kada atsakymai?
Tarasova, kaip dabar laikaisi, gal pagerėjo?

Renatėle, klausei ar nėštumas sunkus:
Nesunkus, kaip ir visoms nestuke.gif padilgčioja šoniukus, buvo kad pusantros paros pravėmiau, bet iš esmės viskas gerai-negaliu skųstis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2011 10 27, 08:51)
Labutis mergaitės  4u.gif
Užjaučiu labai jus, laikykitės, turi ateiti pagerėjimas, reikia tik kantriai išlaukti  4u.gif  Linkiu geresnės savijautos  4u.gif  Renatėle, kada atsakymai?
Tarasova, kaip dabar laikaisi, gal pagerėjo?

Renatėle, klausei ar nėštumas sunkus:
Nesunkus, kaip ir visoms  nestuke.gif  padilgčioja šoniukus, buvo kad pusantros paros pravėmiau, bet iš esmės viskas gerai-negaliu skųstis smile.gif

Labukas . Saunuole kad taip laikaisi ir nestumas nevargina taip ir toliau Jammin sveikateles . Del atsakymu tai dar ne visi parejo dar siandien pridaviau [kakuty] tyrimams tai nezinau del kraujo sake kad jau nebeilgai laukti reiks . Ir kolonoskopijos pakvietimas jau turetu pareit . Bijau as jos sako kad cia nemigdo daro tik suleidus nuskausminamus tai biski ne kaip butu jei as jausciau . Vilnuj kai dariausi tai uzmigdyta buvau . na paziuresim dar anksti stresuot . sveikateles mergaites nesirkit . Tarasova kaip jautiesi tiu ?
Atsakyti
Sveikos mergaiciukes! Geros jums sveikatos visoms! Jammin, nelinkiu lengvo nestumo, nes vistiek bus kad pavemsi smile.gif cia jau taip yra, svarbiausia sveikatos smile.gif Tarasova, laikykis, zinau kaip yra blogai kai organizmas visais galais signalizuoja kad kazkas vyksta ne taip kaip turetu. Belieka griebtis visokiu priemoniu kad sau padeti, ne viena karta rasiau apie Chose de Silvos metoda ir galiu patvirtinti, tikrai veikia, tik reikia daryti tai po 3 kartus per diena po mazdaug 15 minuciu. Is karto sudetinga ir nesigauna, paskui po pirmo pasisekimo, pagauni azarta smile.gif Pabandykite, gal bus jums pagalbine gydimosi priemone smile.gif Renatele, man dare kolonoskopija Airijoje tai tikrai uzmigde, jie cia net skrandzio endoskopija daro uzmigde. Uzlusi po vaistu ir po visko atsibusi smile.gif Tyrimai tavo bus neigiami del vezio, kitaip ir buti negali, jaunas organizmas stipresnis ir tokios ligos nelabai puola. Buk sveika!!!!
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2011 10 29, 13:48)
Sveikos mergaiciukes! Geros jums sveikatos visoms! Jammin, nelinkiu lengvo nestumo, nes vistiek bus kad pavemsi smile.gif  cia jau taip yra, svarbiausia sveikatos smile.gif  Tarasova, laikykis, zinau kaip yra blogai kai organizmas visais galais signalizuoja kad kazkas vyksta ne taip kaip turetu. Belieka griebtis visokiu priemoniu kad sau padeti, ne viena karta rasiau apie Chose de Silvos metoda ir galiu patvirtinti, tikrai veikia, tik reikia daryti tai po 3 kartus per diena po mazdaug 15 minuciu. Is karto sudetinga ir nesigauna, paskui po pirmo pasisekimo, pagauni azarta smile.gif  Pabandykite, gal bus jums pagalbine gydimosi priemone smile.gif Renatele, man dare kolonoskopija Airijoje tai tikrai uzmigde, jie cia net skrandzio endoskopija daro uzmigde. Uzlusi po vaistu ir po visko atsibusi smile.gif Tyrimai tavo bus neigiami del vezio, kitaip ir buti negali, jaunas organizmas stipresnis ir tokios ligos nelabai puola. Buk sveika!!!!

Labukas aciu Anavjera uz linkejimus tikiuosi taip ir bus . Tik laukimas zudo . Kaip laikotes mergaites ? Tarasova kaip tiu kaip tavo sveikata ? Jammin kaip nestumas ?
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2011 11 03, 08:34)
Labukas aciu Anavjera uz linkejimus tikiuosi taip ir bus . Tik laukimas zudo . Kaip laikotes mergaites ? Tarasova kaip tiu kaip tavo sveikata ? Jammin kaip nestumas ?

Labi cia vel as . Na mano tyrimai parejo tik pirminei uzdegimo nerasta atmetama opinis kolitas ir krono liga . Ytariamas polipai arba kazkokia dar fiskule , bet kad tai pasitvirtintu reikia daryti kolonoskopija taip kad gyvenu vel su baime ir nezinia . Veziniai tyrimai dar nepareje . Tai mergaites jums sveikatos dideles nesirkite . Kaip laikotes ?
Atsakyti

Labas merginos .kaip sekasi?as jau kai savaite namie esu,bet jau vakar suzinojau kad yra didelis inkstu uzdegimas.vakar visus tyrimus padare ir patvirtino,ir dar teperatura laikosi 37.7.tai jau kelalapis y santariskes pirmadieni isvaziuoju .nebesuprantu kas darosi,ar isvis man eis isikapstyti is tu ligu.ar kas sirgot inkstu uzdegimu?ir is kur jis?nes as net nekosiu nesloguoju nieko....... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas Tarasova! Uzuojauta tavo situacijoje! Pati nesu sirgusi inkstu uzdegimu bet turiu drauge kuri sirgo jau keleta kartu. Prie inkstu uzdegimo nebuna nei kosulio nei slogos, cia visai kitoks uzdegimas, pazeidziantis tik inkstus. Sitas dalykas gydomas antibiotikais. Ir aisku gulimas rezimas. Bet jis gan greitai praeina smile.gif O is kur ir kaip atsiranda tai priezasciu begales. Pradedant nuo banalaus persalimo baigiant kitu ligu buketu. Tavo atveju tikriausiai komplikacija po operacijos. Pagersi antibiotiku ir inkstai atsistatys smile.gif Nenusimink, suprantu kad menkas malonumas bet galvok kad greitai busi sveika smile.gif Sveik greiciau! Tiesa, gal zinai savo leikocitu ir leikocitarines formules skaicius? Gal imunitetas pasilpes? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte77 @ 2011 05 10, 07:47)
Sveikos mergaites:)

na va, pagal visus pozymius tai panasu, kad įgysite naują kasininkių komandos narę... sad.gif  jau antra savaite skauda maudžia kairįjį šoną, kartais atrodo, kad skauda pačius šonkaulius, kartais nugarą, kartais širdies plote nesuprasi - nevalgau skauda, valgau taip pat skauda... tik pirma kasni nuryju ir jau skauda ta nelaiminga šoną. Tiesa, dar turiu refliuksą su stemplės opelėmis, tačiau kažkodėl man neatrodo, kad čia nuo skrandžio skaudėtų. Tyrimai kol kas geri, na bet tokie ten ir tyrimai - CRB, bendra ktaujo ir šlapimo formulė, echoskopija ir "zondas". Blogiausia, kad ir guostis ypatingai kam nera - mama pati serga, o as cia tuojau dar tvosiu naujieną - nepyk mama, bet man tai pankreatitas...  4u.gif ką manote, mielosios apie mano bedą?

man lygiai tas pats , taciau vasara jau buvo normaliai , o ant ziemos vel prasidejo sad.gif labai pucia pilva, maudzia kairiji sona pereina kartais i nugara, ir vis atrodo , kad kazkas su sirdim blogai. nors prie ko cia tada butu pilvo putimas, dare ir skrandzio tyrima, rado menka nereiksminga paraudima, krauja 3 kartus tikrino, siviete plaucius, ir tikrino kepenis , viskas tvarkoj, kaip ir skaiciau seniau irgi isvadino , kad prisigalvoju, jog cia daznai ateinu, negalvok apie tai ir gyvenk ramiai tau nieko nera. verysad.gif
Atsakyti
neskubekit mergaites su operacijom - pasalinto nebepridesi sad.gif bandykit alternatyva, kad ir sita http://www.smail.lt/...unye/sorig.html
Atsakyti