Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(kasos uždegimas)

labas.nu va as jau po operacijos.jau sendien iseme paskutines drenas.jauciuosi labai gerai.tikiuosi kosmaras baigesi.nes dar daug ligu suzinojau kad sergu.y santariskes atvaziavau labai silpna,net pies operacija dare kraujo perpilima .nes kraujas buvo labai nusedes buvo tik 73 kur turi buti 120.ir nedare tol operacijos kol nesuzinojo kodel toks kraujas nusiedes.o buvo delto kad skrandyje kraujavo kaskokia vena ir dar kepenyse rado augly 5cm.bet sako kad gerybinis yra ir kasos gerybinis auglys.o kasos paliko labai mazai.o operavo Sileikis ir Strupkus.Atsiprasau del klaidu blush2.gif parasysiu kai busiu sanatorijoj issiuncia mane thumbup.gif
Atsakyti
aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarasova @ 2011 09 28, 20:01)
aciu labai 4u.gif

tarasova stiprybes ir sveeikateles geros laikykis . 4u.gif smagu kad kosmarai baigesi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis merginos,

Kaip laikotės?

Labai džiaugiuosi už Tarasovą, papuolė pas gerus gydytojus, o svarbiausia kad augliai gėrybiniai. Aš iškart sakiau kad nereikia panikuoti mirksiukas.gif
Žiauriai džiaugiuosi smile.gif 4u.gif
Labai pasisekė kad gavai siuntimą į sanatoriją-atsigausi, sustiprėsi smile.gif
Taisykis, atostogauk ir geros sveikatėlės 4u.gif
Atsakyti
4u.gif LABAS.Noriu pasiguosti as vel santariskese guliu ligoninei,nes tarp skrandzio ir inksto kaupias skysciai,tai net nezinau kaip cia bus ?gydo atibijotikais,sake jei dar jie bus tai galvos ka daryti,jau kiso atgal drenazus i tas vietas bet jau nejo patekti y ta vieta.gal kaskam taip buvo?ir ka dare?jau as visko bijau,o ypac tu skausmu?sanatorija nuplaukiai man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarasova @ 2011 10 07, 18:02)
4u.gif LABAS.Noriu pasiguosti as vel santariskese guliu ligoninei,nes tarp skrandzio ir inksto kaupias skysciai,tai net nezinau kaip cia bus ?gydo atibijotikais,sake jei dar jie bus tai galvos ka daryti,jau kiso atgal drenazus i tas vietas bet jau nejo patekti y ta vieta.gal kaskam taip buvo?ir ka dare?jau  as visko bijau,o ypac tu skausmu?sanatorija nuplaukiai man verysad.gif

Labutis mergytes . Tarasova uzjauciu tave labai stiprybes tau ir sveikatos dideles . Jammin tai sveikinu nuosirdziausiai su nestuke.gif .
Atsakyti
Jammin nestuke.gif sveikinu nuosirdziausiai .
Atsakyti
labas.kur visos digusios?
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2011 10 08, 00:22)
                                    Jammin tai sveikinu nuosirdziausiai su  nestuke.gif .

QUOTE(Tarasova @ 2011 10 08, 09:01)
Jammin  nestuke.gif  sveikinu nuosirdziausiai  .

Ačiukas mergytės mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jammin, kokios naujienos bigsmile.gif Sveikinimai dideliausi 4u.gif Lengvo tau nešiojimo nestuke.gif
Tarasova, linkiu daug sveikatytė 4u.gif Nieko panašaus neturėjau, tai patarti nieko negaliu schmoll.gif Sveik tik 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2011 10 14, 17:18)
Sveikos 4u.gif
Jammin, kokios naujienos bigsmile.gif Sveikinimai dideliausi 4u.gif Lengvo tau nešiojimo nestuke.gif
Tarasova, linkiu daug sveikatytė 4u.gif Nieko panašaus neturėjau, tai patarti nieko negaliu schmoll.gif Sveik tik 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū, DEM smile.gif
Aš dar pati pilnai netikiu šia naujiena, kažkas kosmiškai nerealaus po 1,5 metų intensyvių bandymų mirksiukas.gif Neišpasakytas džiaugsmas smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes! smile.gif Na ir vargsti Tarasova! Uzuojauta! Noriu palinketi stiprybes, nors ne taip paprasta kaip atrodo verysad.gif Viskas bus ciki! Jammin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sveikinimai!!!!! Valio! Valio! Valio! Lengvo tau 9 menesiu laikotarpio 4u.gif Tarasova laikykis!
Atsakyti