labas.nu va as jau po operacijos.jau sendien iseme paskutines drenas.jauciuosi labai gerai.tikiuosi kosmaras baigesi.nes dar daug ligu suzinojau kad sergu.y santariskes atvaziavau labai silpna,net pies operacija dare kraujo perpilima .nes kraujas buvo labai nusedes buvo tik 73 kur turi buti 120.ir nedare tol operacijos kol nesuzinojo kodel toks kraujas nusiedes.o buvo delto kad skrandyje kraujavo kaskokia vena ir dar kepenyse rado augly 5cm.bet sako kad gerybinis yra ir kasos gerybinis auglys.o kasos paliko labai mazai.o operavo Sileikis ir Strupkus.Atsiprasau del klaidu parasysiu kai busiu sanatorijoj issiuncia mane
aciu labai
QUOTE(Tarasova @ 2011 09 28, 20:01)
aciu labai
tarasova stiprybes ir sveeikateles geros laikykis . smagu kad kosmarai baigesi
Labutis merginos,
Kaip laikotės?
Labai džiaugiuosi už Tarasovą, papuolė pas gerus gydytojus, o svarbiausia kad augliai gėrybiniai. Aš iškart sakiau kad nereikia panikuoti
Žiauriai džiaugiuosi
Labai pasisekė kad gavai siuntimą į sanatoriją-atsigausi, sustiprėsi
Taisykis, atostogauk ir geros sveikatėlės
Kaip laikotės?
Labai džiaugiuosi už Tarasovą, papuolė pas gerus gydytojus, o svarbiausia kad augliai gėrybiniai. Aš iškart sakiau kad nereikia panikuoti
Žiauriai džiaugiuosi
Labai pasisekė kad gavai siuntimą į sanatoriją-atsigausi, sustiprėsi
Taisykis, atostogauk ir geros sveikatėlės
LABAS.Noriu pasiguosti as vel santariskese guliu ligoninei,nes tarp skrandzio ir inksto kaupias skysciai,tai net nezinau kaip cia bus ?gydo atibijotikais,sake jei dar jie bus tai galvos ka daryti,jau kiso atgal drenazus i tas vietas bet jau nejo patekti y ta vieta.gal kaskam taip buvo?ir ka dare?jau as visko bijau,o ypac tu skausmu?sanatorija nuplaukiai man
QUOTE(Tarasova @ 2011 10 07, 18:02)
LABAS.Noriu pasiguosti as vel santariskese guliu ligoninei,nes tarp skrandzio ir inksto kaupias skysciai,tai net nezinau kaip cia bus ?gydo atibijotikais,sake jei dar jie bus tai galvos ka daryti,jau kiso atgal drenazus i tas vietas bet jau nejo patekti y ta vieta.gal kaskam taip buvo?ir ka dare?jau as visko bijau,o ypac tu skausmu?sanatorija nuplaukiai man
Labutis mergytes . Tarasova uzjauciu tave labai stiprybes tau ir sveikatos dideles . Jammin tai sveikinu nuosirdziausiai su .
Jammin sveikinu nuosirdziausiai .
labas.kur visos digusios?
QUOTE(renatele2828 @ 2011 10 08, 00:22)
Jammin tai sveikinu nuosirdziausiai su .
QUOTE(Tarasova @ 2011 10 08, 09:01)
Jammin sveikinu nuosirdziausiai .
Ačiukas mergytės
Sveikos
Jammin, kokios naujienos Sveikinimai dideliausi Lengvo tau nešiojimo
Tarasova, linkiu daug sveikatytė Nieko panašaus neturėjau, tai patarti nieko negaliu Sveik tik
Tarasova, linkiu daug sveikatytė Nieko panašaus neturėjau, tai patarti nieko negaliu Sveik tik
QUOTE(DEM @ 2011 10 14, 17:18)
Sveikos
Ačiū, DEM
Aš dar pati pilnai netikiu šia naujiena, kažkas kosmiškai nerealaus po 1,5 metų intensyvių bandymų Neišpasakytas džiaugsmas