QUOTE(Tarasova @ 2011 08 31, 18:20)
Labos visos.Godel nieko cia nebuna Noriu kad man patartumet kur kreiptis paskuo operuotis.Jau esu neviltyj. .sendien buvau santariskese pas prof.Valentinas Gastroenterologo,tai jis padare ekoskopija ir rado augly ant kasos.Ir pasake kad gyd.Kaselis blogai padare operacija.prof.Valentinas nusiunte mane pas Chirurga skyriaus vedeja Posku.Tai jis pasake kad reikes greiciausiai operiuotis antra syki.Bet dar syki nori magnetinio tyrimo nuotraukas paziureti.Ir tada spres ka daryti,nes dar po pirmos operacijos praejo tik 2menesiai.Nezinau ka daryti pas ko operuotis nes gyd Sileikis atostogauja?Padekit patarkit
Papildyta:
Labas renatele2828
sendien labai blogai jauciuosi nes baigiu visas asaras praverkti,nes sendien suzinojau kad turiu augly ant kasos one cista.net bluznis trubavosi,sake ir ja reikias saliti .o kaip jus ?
Papildyta:
Labas renatele2828
sendien labai blogai jauciuosi nes baigiu visas asaras praverkti,nes sendien suzinojau kad turiu augly ant kasos one cista.net bluznis trubavosi,sake ir ja reikias saliti .o kaip jus ?
Labas mergyt laikykis tik tiek tegaliu patarti as ne lietuvoj tai specelistu nezinau . O kaip pati manai pas ka geriau butu . Siap Jasmin daugiau vargu praejus bet ji cia nebesirodo jau senokai ji ir galetu patart . Tai va kodel tau temperatura laikosi auksta . Siaubas tie daktarai praziureti toky dalyka . Laikykis mergyt ir stiprybes tau .
Papildyta:
QUOTE(renatele2828 @ 2011 09 01, 21:10)
Labas mergyt laikykis tik tiek tegaliu patarti as ne lietuvoj tai specelistu nezinau . O kaip pati manai pas ka geriau butu . Siap Jasmin daugiau vargu praejus bet ji cia nebesirodo jau senokai ji ir galetu patart . Tai va kodel tau temperatura laikosi auksta . Siaubas tie daktarai praziureti toky dalyka . Laikykis mergyt ir stiprybes tau .
Pas mane tokiu rimtu skausmu kaip ir nebera tik vargstu su viduriais kas liecia kasa kreona turiu gerti istisai ir papildus kepenim . Labai neramu del taves tikiuosi ilgai neuztes tu nuotrauku ziurejimo ?