Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(kasos uždegimas)

na iki operacijos ir po jos tai reiks pasisaugoti,nes tulžis kaip ir nedirba o kasa ką tik po uždegimo. Čia gali paskaityti apie dietą:
http://kasosuzdegima....com/dieta.html
Dabar jaučiuos pusmetį geriau,bet po operacijos turėjau kokį 10 uždegimų ir jokia dieta negelbėjo doh.gif 20kg praradau nors ir tiek jų tebuvo smile.gif na gal mano atvejis netipinis sakyčiau,nesigazdink labai ax.gif manau viskas bus gerai atgausi jegas po truputį,sėkmės ir sveikatos tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo2 @ 2011 07 01, 17:05)
na iki operacijos ir po jos tai reiks  pasisaugoti,nes tulžis kaip ir nedirba o kasa ką tik po uždegimo. Čia gali paskaityti apie dietą:
http://kasosuzdegima....com/dieta.html
Dabar jaučiuos pusmetį geriau,bet po operacijos turėjau kokį 10 uždegimų ir jokia dieta negelbėjo doh.gif  20kg praradau nors ir tiek jų tebuvo smile.gif na gal mano atvejis netipinis sakyčiau,nesigazdink labai ax.gif  manau viskas bus gerai atgausi jegas po truputį,sėkmės ir sveikatos  tau 4u.gif

labai labai dekinga uz nuoroda del dietos,nes cia pacioj ligoninej besigydant galima vel atkristi su maistu koki duoda doh.gif
as tikiuosi kad viskas bus gerai,kitaip ir negali buti ar ne? smile.gif dar karta aciu uz padrasinima ir gera nuteikima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tatli_girl @ 2011 07 02, 10:53)
labai labai dekinga uz nuoroda del dietos,nes cia pacioj ligoninej besigydant galima vel atkristi su maistu koki duoda doh.gif

Man taip ir buvo, kad nuo ligoninės maisto, kurio paskui jau duodavo truputį, vėl vemt pradėjau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 07 02, 10:15)
Man taip ir buvo, kad nuo ligoninės maisto, kurio paskui jau duodavo truputį, vėl vemt pradėjau  schmoll.gif

Aha, man irgi taip buvo doh.gif Ten nėra specialaus meniu kasos uždegimu sergantiem, tai duoda maistą kur mažai riebalų.. Atsimenu kaip man po kasos operacijos, pirmą kartą atnešė maistą(po kokios 1,5 sav, nes iki tol per kaklo veną maitinausi)- vištienos maltinis su daržovėm ir bulvių koše ir dar kažką desertui, o atsigerti tokia kava doh.gif Paklausiau gyd ar tikrai man valgyti, tai sakė valgyk, o kai porą kąsnių suvalgiau viską išvėmiau ir prasidėjo kelių dienų blogumas doh.gif Tai poto šito valgymo vėl savaitę su lašelinėm ir vandenuku gyvenau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 07 03, 17:02)
Košmaras smile.gif Man irgi panašiai - maltinis ir troškintos daržovės, o kitą dieną - maltinis, bulvių košė ir virti burokėliai smile.gif Paskui jau vėl buvo mano savi džiūvėsėliai. Ir vis tiek tos sanitarės atitempdavo kokį marmalą ir liūdnai klausdavo - opiat niebudiete kušatj? (ne Rusijoj gulėjau, Antakalny, bet jaučiausi kaip Rusijoj) smile.gif

pas mus ligonine irgi duoda kazka panasaus i kotleta (klecka kazkoki),bet as net neimu maisto ligonines,dar neaisku kokio sviezumo ten yra maistas,nes varske ar jos surio tai tikrai nepirmo sviezumo..tai man vyras atnese padares kalakutienos krutineles galkuciu namie,tai jas ir valgau..kaip gydytojas pasake ko noret kai maistui skiriama 5lt i diena..o jauciu kiek to maisto yra nusukama..
na kaip nors istempt man iki operacijos reik,tik neramu kad savo leliaus kuri laika nelabai galesiu pakelt.jis jau turbut virs 5kg sveria. ax.gif
Atsakyti
Dar turiu klausimeli,gal kas buvot po ligonines sanatorijoj? siandien man gydytojas pasake kad su kasos uzdegimu priklauso sanatorija (tik tiek kad para 54lt kainuos) gal kas turit atsiliepimu apie tai?
Atsakyti
Pamenu man po pankreatito ir tulžies pašalinimo operacijos kai neturejau kasnio burnoje 5 paras pietum atnešė pieniškos sriubos ir du cepelinus lotuliukas.gif Na sanatorijoje neteko būti ir niekas net nesiūlė.
Atsakyti
QUOTE(tatli_girl @ 2011 07 04, 10:03)
Dar turiu klausimeli,gal kas buvot po ligonines sanatorijoj? siandien man gydytojas pasake kad su kasos uzdegimu priklauso sanatorija (tik tiek kad para 54lt kainuos) gal kas turit atsiliepimu apie tai?

Man po operacijos gydytojas iškart pasakė, kad su pankreatitu ir kasos ligomis, deja, nepriklauso nei sanatorija, nei kompensacija už vaistus...
Atsakyti
Labas merginos.as jau po operacijos.Noriu papasokoti kaip ja man padare gyd.Kaselis.Gulejau 9 dienas. cista buvo didesne nei 10cm.man jos neisemia ja paliko tik prijunge plonaja zarna kad ji istekias pati.operacija truko 6val.skausmai baisuliniai.Vakar sviete ir ziurejo kaip ten viskas yra.Tai man pasake kas bluznis istinus dar jinai nepraeina cista tik pora cm sumazejo ir kad kasa pagrazejo.ir pasake kad po menesio ziuresim kaip ten jei nesikeis kaska reikias daryti.Pradejo cukrus kilti vis vaikstau 9.9.
Atsakyti
QUOTE(Tarasova @ 2011 07 12, 15:17)
Labas merginos.as jau po operacijos.Noriu papasokoti kaip ja man padare gyd.Kaselis.Gulejau 9 dienas. cista buvo didesne nei 10cm.man jos neisemia ja paliko tik prijunge plonaja zarna kad ji istekias pati.operacija truko 6val.skausmai baisuliniai.Vakar sviete ir ziurejo kaip ten viskas yra.Tai man pasake kas bluznis istinus dar jinai nepraeina cista tik pora cm sumazejo ir kad kasa pagrazejo.ir pasake kad po menesio ziuresim kaip ten jei nesikeis kaska reikias daryti.Pradejo cukrus kilti vis vaikstau 9.9.

Labutis mergytes kaip begyvenate ? Kaip jusu sveikateles? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

po ilgų vaiksčiojimų pas gydytojus, paaiškėjo, kad aš sveika blush2.gif na, truputi savo kasos sveikumu abejoju, bet gyventi galima gana normaliai, jauciuosi pusetinai, tai nera ko ir tuos gydytojus kankinti - ka jie gali man pasakyti - organiniu pakitimu nera, fermentai geri - o ka dar? taip, kad gyvensiu ramiai ir tiek - na, je vel pabloges, tai vel daktarus kamuosiu:)

sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte77 @ 2011 08 04, 08:52)
Sveikutes,

po ilgų vaiksčiojimų pas gydytojus, paaiškėjo, kad aš sveika blush2.gif na, truputi savo kasos sveikumu abejoju, bet gyventi galima gana normaliai, jauciuosi pusetinai, tai nera ko ir tuos gydytojus kankinti - ka jie gali man pasakyti - organiniu pakitimu nera, fermentai geri - o ka dar? taip, kad gyvensiu ramiai ir tiek - na, je vel pabloges, tai vel daktarus kamuosiu:)

sveikatytes 4u.gif

Labutis visoms . Pelyt tai kaip cia ar tave pasveikint kad sveika esi ar kad gyditojai ziopli? Bet gerai kad nieko rimta nera . Stiprybes . thumbup.gif
Atsakyti