Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(kasos uždegimas)

Sveikutes smile.gif
na va, liudnoka, kad dar daugiau serganciu atsirado - ir kas siais laikais dedasi su tom ligom doh.gif
o as pasirodo, tai sveika - visi tyrimai geri, fermentai kuo puikiausi thumbup.gif o jauciuosi tai taip pat - nesuprantu, maitinuosi dietiskai, bet nera dienos, kad nemaustu pasirdziu, peties ir jau net rankos... tai sako eikite pas neurologa del stuburo... ok, eisiu. o tai sakau, kaip cia man tada toliau gyventi - kaip maitintis. ogi sako, normaliai, kasa sveika, fermentu papildomai gerti nereikia, nes kasa normaliai juos gamina, nexiuma irgi jau kita savaite baikite. ok, tada sakau - o tai kas cia tada man buvo kad taip kankinausi su burbuliuojanciu pilvu - aciu Dievui pagerus Kreono, truputi pagerejo ir maziau burbuliuoja - tai sako, gal koks gastritas buvo paumejes, nes va, dar rodo, kad nedidele gastropatija yra. nu nu galvoju.... diagnoze - dirgliosios zarnos sindromas doh.gif tai sako, jus padidinto jautrumo... ir vaistu jokiu jau nereikia - praeis viskas savaime...
vienzo, gal kas girdejote kokius ten kakalu tyrimus daro del kasos veiklos sutrikimu? nzn, gal dar tokius reikia pasidaryti..
o gal ir tikrai man su galva negerai? na nera man tas skausmas toks, kad vaistu reiketu, ale vis paskaudena ir paskaudena kazka... gal jau cia normalu sulaukus 33 m ax.gif
Atsakyti
MERGINOS TIK JŪS NEKENTEKIT JEI JUMS SKAUDA TAI TIKRAI EIKIT ZIURETI PAS KITU DAKTARU NEPASITIKEKIT VIENU DAKTARU doh.gif .MAN IRGI SAKE KAD VISKAS GERAI YRA IR SVIETE IR TYRIMUS DARE.IR VIS ISGIRSDACAU KAD VISKAS GERAI YRA KAD PAKITIMU NERA.O ŽIŪREKIT KUO SULAUKIAU................ verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarasova @ 2011 06 02, 10:40)
MERGINOS TIK JŪS NEKENTEKIT JEI JUMS SKAUDA TAI TIKRAI EIKIT ZIURETI PAS KITU DAKTARU NEPASITIKEKIT VIENU DAKTARU doh.gif .MAN IRGI SAKE KAD VISKAS GERAI YRA IR SVIETE IR TYRIMUS DARE.IR VIS ISGIRSDACAU KAD VISKAS GERAI YRA KAD PAKITIMU NERA.O ŽIŪREKIT KUO SULAUKIAU................ verysad.gif

tau didelės stiprybės, kad viskas pasisektu, vat kaip būna kaip su tais daktarais verysad.gif vienas pažįstamas Vilniuj ėjo pas mokamus gyd. dėl nugaros skausmų tai pasakė kad viskas gerai o kad nuotraukoj matosi akmenys inkstuose nemato, kol baigėsi kad gavo išimti inkstus ko pasekoje dializės doh.gif
Papildyta:
žinokit kad gali būti sąaugų it tie pilvo skausmai su tuo susiėje, nes aš turėjau problemu po apendicito oper. vargau ilgai doh.gif tai man pripažino dirg. žarnos sind. o pasiskaičius sinptomus nė vėlnio nėra panašu kas kitom darosi biggrin.gif , dariau mankšta, žiurėjau ką valgau, iš rusijos parvežė vaistus leidžiamus LIDAZA ( jie minkština sąaugas) tai poto buvo gerai, bet vėl kažkas noris darytis, man dydžiausi skausmai užeidavo per mmm, nes gimda padidėdavo ir užspausdavo žarnyną, jei prasidės vėl tie dideli skausmai tai tikrai prašysiu kad darytų laporaskopinę opr. pakarpytų sąaugas.
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2011 06 02, 09:23)
tau didelės stiprybės, kad viskas pasisektu, vat kaip būna kaip su tais daktarais  verysad.gif  vienas pažįstamas Vilniuj ėjo pas mokamus gyd. dėl nugaros skausmų tai pasakė kad viskas gerai o kad nuotraukoj matosi akmenys inkstuose nemato, kol baigėsi kad  gavo išimti inkstus ko pasekoje dializės  doh.gif
Papildyta:
žinokit kad gali būti sąaugų it tie pilvo skausmai su tuo susiėje, nes aš turėjau problemu po apendicito oper. vargau ilgai  doh.gif  tai man pripažino dirg. žarnos sind. o pasiskaičius sinptomus nė vėlnio nėra panašu kas kitom darosi  biggrin.gif , dariau mankšta, žiurėjau ką valgau, iš rusijos parvežė vaistus leidžiamus LIDAZA ( jie minkština sąaugas) tai poto buvo gerai, bet vėl kažkas noris darytis, man dydžiausi skausmai užeidavo per mmm, nes gimda padidėdavo ir užspausdavo žarnyną, jei prasidės vėl tie dideli skausmai tai tikrai prašysiu kad darytų laporaskopinę opr. pakarpytų sąaugas.

Labutis mergaites . Matau labai rimta diskusija del aplaidziu daktaru . As galvoju kad uzsieny JIE aplaidus bet ir lietuvoje tas pats darosi . uzuojauta forumo naujokelems taip jau yra matyt ligos uzsislepusios ir kaip nori ziurek negali jos matyti . Mano kraujas rodo uzdegimus nedidelius blogai jauciuosi bet buna prasviesejimu . po skano kasos kasa sveika be jokiu pakitimu latakas neisplesta viskas normoj . ana treciadieny dare kasos skana maciau savo kasa visai idomu nors ir apsvaiginta buvau bet kenteti galima po to tik gerkle kokias 2 dienas skaudejo bet dabar viskas ciki . Siandien padare tulzies funkciny skana esu prileista radeoktyvaus skycsio tai negaliu su vaikais kontaktuoti 12 valandu . O atsakymas tik po 4 savaiciu . Supykau ant daktaru cia ir dabar gydausi pati bet neiseina niekas nepadeda taip kad sukadu dantelius ir soliuoju vel y gydimo ystaiga . Svarbiausia reikia buti stipriom tad ir bukime stiprios .
Atsakyti
Sveikuteles!!! Labai dziugu kad Jammin, tau viskas susitvarke! Skaiciau tavo pradeta tema nuo pat pradziu zinau kiek tu privargai verysad.gif Bet pagaliau sulaukei normalaus gyvenimo! Linkiu kad planavimas butu vaisingas smile.gif Tarasovai stiprybes, nes jei daktaras stebejosi kaip gyva likai tai viskas bus gerai! Visoms del daktaru galiu pasakyti kad jie tikrai ne visi yra kvalifikuoti. Manau kaip pasiseks, pas koki pakliusi. Man pagaliau atrado skausmu priezasti nugaroje ir virskinimo sutrikimu priezasti. Pasirodo kalta stuburo isvarza kuri islindusi i pilvo puse kaip tik prie pat kasos. Ir siaip stuburas kaip pas senute sake. Tai teks daryti mankstas. Ir aisku ziureti ka valgau, nes kasa irgi kencia verysad.gif Sekmes visoms! Iki!
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
as jau cia paskaičiusi tai ir visai pasimečiau - visoms viska randa, visokius tyrimus daro, tik as jau viena likau atseit sveika ir nieko nera, o kai pradedu sųstis, tai žiuri kaip į kvailą verysad.gif ir velnias mane nešė pas būtent tą gastroenterologę, kuri net nesugebėjo pasiūsti kokiems rimtesniems tyrimams, nors ir pinigų daviau... anot jos, tai apskritai lėtinis kasos uždegimas kyla tik alkoholikams ir dėl tulžies pūslės akmenligės, o kiti atvejai sudaro 0,1 ar 0,2 proc.,,, tai as, žinoma, anot jos, nei geriu, nei tulžies man akmenligė, nei į tuos proc patenku. na taip, nei as geriu, nei man akmenligė, bet tai kurio bieso tada skauda ir valgyti nieko kaip žmogus negaliu? aggressive.gif o dabar tai jau žinoma, siuntimo į trečią lygį tai greitai neduos, teks dabar vilktis kur privačiai ir kišti tūkstančius...
vieni tik nervai ir rūpesčiai doh.gif
Atsakyti
Laba,

Perskaiciau visas temas, perziurejau rekomenduojamas dietas, taciau niekur neradau info apie riesutus - gal cia esancios galetumete ka nors pasakyti apie juos? Galima, kokius, kokiais kiekiais? Aciu!
Atsakyti
QUOTE(V.P. @ 2011 06 06, 23:27)
Laba,

Perskaiciau visas temas, perziurejau rekomenduojamas dietas, taciau niekur neradau info apie riesutus - gal cia esancios galetumete ka nors pasakyti apie juos? Galima, kokius, kokiais kiekiais? Aciu!

Labutis,
Riešutų valgyti nerekomenduojama schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes, matyt geras oras mus gydo:) naujausi pasiekimai ligu fronte - siuntimas stuburo magnetiniam rezonansui ir kraujo tyrimams del Laimo ligos - štai kokie viražai, prasidėję nuo pilvo ir šonų skausmųbiggrin.gifD

sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Nezinau,ar as tokia viena,kuriai neimanoma isoperuoti ir pasalinti tulzi?Eilini karta birzelio 8d. atsiguliau planinei operacijai,kuri jau 3 karta turejo ivykti,ir ka jus ,manot pries operacija padare kraujo tyrimus,slapimo taip pat,isgirdau nuosprendi visi tyrimai geri operacija ivyks....Pabudusi po operacijos ziuriu kad mano pilve tik du pjuviai,nustebau paklausiau sesutes kodel ne keturi,o ji sako kad jusu operacija nepavyko,ivedus laparaskopa gydytojai rado dideli infekcjos zidini ir teko nepradeti operacijos...Jus man sakykit,ar gali taip buti kad tyrimai nieko panasaus neparode ir tik prapjovus mane jie atrado tarkim ta ju tariama infekcija? g.gif Dabar esu namie geriu 2 rusiu antibijotikus ir sake po 3men vel mane operuos,jau zinokit nebeturiu nei jegu,nei supratimo kas su manimi darosi,tik tokia paguoda kad skausmas nedidelis del tos atseit atliktos operacijos.Gerai kad ne viska suprantu ka tie airiai man aiskina,o tai matyt pulciau i dar didesni stresa.
Linkiu,kad kitos neatsidurtu tokioje situacijoje.
Atsakyti
QUOTE(pelyte77 @ 2011 06 10, 13:03)
Sveikutes, matyt geras oras mus gydo:) naujausi pasiekimai ligu fronte - siuntimas stuburo magnetiniam rezonansui ir kraujo tyrimams del Laimo ligos - štai kokie viražai, prasidėję nuo pilvo ir šonų skausmųbiggrin.gifD

sveikatytes 4u.gif

Oho, netgi taip? doh.gif Na, bent jau ieško priežasties ir stengiasi smile.gif Ką čia žinai, pasaulyje visko būna. O tau erkė buvo bent įkandus? biggrin.gif
QUOTE(Armon @ 2011 06 13, 17:12)
Sveikos.
Nezinau,ar as tokia viena,kuriai neimanoma isoperuoti ir pasalinti tulzi?Eilini karta birzelio 8d. atsiguliau planinei operacijai,kuri jau 3 karta turejo ivykti,ir ka jus ,manot pries operacija padare kraujo tyrimus,slapimo taip pat,isgirdau nuosprendi visi tyrimai geri operacija ivyks....Pabudusi po operacijos ziuriu kad mano pilve tik du pjuviai,nustebau paklausiau sesutes kodel ne keturi,o ji sako kad jusu operacija nepavyko,ivedus laparaskopa gydytojai rado dideli infekcjos zidini ir teko nepradeti operacijos...Jus man sakykit,ar gali taip buti kad tyrimai nieko panasaus neparode ir tik prapjovus mane jie atrado tarkim ta ju tariama infekcija? g.gif Dabar esu namie geriu 2 rusiu antibijotikus ir sake po 3men vel mane operuos,jau zinokit nebeturiu nei jegu,nei supratimo kas su manimi darosi,tik tokia paguoda kad skausmas nedidelis del tos atseit atliktos operacijos.Gerai kad ne viska suprantu ka tie airiai man aiskina,o tai matyt pulciau i dar didesni stresa.
Linkiu,kad kitos neatsidurtu tokioje situacijoje.

Siaubas, o nupasakojo kokia ten infekcija? g.gif Gal užsienyje atsargesni gydytojai g.gif Nu bet tau ir nervų tampymas teko doh.gif Daro daro ir nepadaro doh.gif Užjaučiu labai, tikiuosi sekantį kartą atsibusi be tulžies jau smile.gif Bet čia tai rimtai keista, kad tyrimai geri, o viduje infekcija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2011 06 14, 17:49)
Oho, netgi taip?  doh.gif  Na, bent jau ieško priežasties ir stengiasi smile.gif Ką čia žinai, pasaulyje visko būna. O tau erkė buvo bent įkandus?  biggrin.gif

Siaubas, o nupasakojo kokia ten infekcija?  g.gif  Gal užsienyje atsargesni gydytojai  g.gif  Nu bet tau ir nervų tampymas teko  doh.gif  Daro daro ir nepadaro  doh.gif  Užjaučiu labai, tikiuosi sekantį kartą atsibusi be tulžies jau  smile.gif  Bet čia tai rimtai keista, kad tyrimai geri, o viduje infekcija  rolleyes.gif

Labutis . Uzuojauta Armon tau didele va taip cia ir buna nieko nepakeisi . Man po paskutinio apsilankymo ligoninei pasake daktaras kad mano tulzis cia veikia ir ko as cia vazineju su tariamais priepoleis tipo man pas psihijatra reikia bet lasene pastate suleido nuo skausmo ir namo . Atrodo netureciau ka veikti kaip ligoninei 4 valandas sedeti turiu kol kas priims apziureti . As jau pavargau atvirai pasakius nuo beieskojimo nuo ko skauda ir to nelemto skausmo . Stiprybes visom . Pelyt uzuojauta tau bet ar taip gali buti ? Na kaip Jammin sako gerai kad jiesko priezasties . Stiprybes visom .
Atsakyti