Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(kasos uždegimas)

QUOTE(DEM @ 2011 05 02, 18:42)
kai skauda pastoviai ir geriat kreoną, kiek galima jo išgerti? Mezymas nepadeda,

DEM nei kreonas nei mezymas esant paumejimui nevartojamas,patarciau duot ramybe kasai,pabadauti,kol skausmas praeis,pasijutus geriau-nesaldi arbata ir dziuvesiai,jei gerai bandyt kosiu,kt lengvo maisto,o tada jau pradejus valgyti gerti ir fermentus.Stiprybes.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien geriau, skaudena biski dar, lyg riečia į kamuoliuką, bet jau nepykina, ir skausmas toks lengvas, akyse šviesiau, ir nuotaika geresnė. Gyvenu dabar su mineralinio buteliu, taip draugiškai, apsikabinę lotuliukas.gif Tikiuosi praeis tongue.gif Ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2011 05 03, 09:21)
Sveikos 4u.gif
Šiandien geriau, skaudena biski dar, lyg riečia į kamuoliuką, bet jau nepykina, ir skausmas toks lengvas, akyse šviesiau, ir nuotaika geresnė. Gyvenu dabar su mineralinio buteliu, taip draugiškai, apsikabinę lotuliukas.gif  Tikiuosi praeis tongue.gif  Ačiū už patarimus 4u.gif

Labukas 4u.gif
Na va, kaip džiugu kad tau jau gerėja thumbup.gif
Tik nesugalvok gazuoto mineralinio gerti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2011 05 03, 18:14)
Labukas  4u.gif
Na va, kaip džiugu kad tau jau gerėja  thumbup.gif
Tik nesugalvok gazuoto mineralinio gerti  mirksiukas.gif

Negeriu negeriu schmoll.gif Žinau tą puikiai tongue.gif Į vakarą visai gerai jaučiuosi thumbup.gif Ryt jau šokinėsiu tongue.gif Ačiūūūū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2011 05 03, 19:13)
Negeriu negeriu schmoll.gif  Žinau tą puikiai tongue.gif Į vakarą visai gerai jaučiuosi thumbup.gif  Ryt jau šokinėsiu tongue.gif Ačiūūūū 4u.gif

Labutis mergaites kaip laikotes . Gal kuri nors zinot toky skanavima per isangine zarna del tulzies sutrikimu . as apstulbus nes tokio nesu girdejusi dar . Pavadinimas toks US Endoanal Sphincter scan . ieskojau internete nerandu nieko arba blogai ieskau . blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, jeigu sveikos 4u.gif doh.gif
Merginos, ar gali kasą skaudėti sakykim nuo nervų g.gif Turiu tokius kaimynus: vis bendro naudojimo kelią užtveria, keiksmas kiekvieną dieną. Nu ten tokia šlykšti istorija. a šiandien, buvau bažnyčioje, grįžtu: o nuo kelio pririnkta akmenų, gruzo gabalų ir išmėtyta mūsų pievoje. Pamačiau, susinervijau ir tik smilkt skausmas į šoną ir surietė. Dabar pagulėjau, pati aprimau, skausmas irgi aprimo, bet vis tiek nesijaučiu gerai. O jau jaučiausi. Kažin čia sutapimas g.gif Jei ne, tada reikia uspakajonsų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2011 05 06, 17:59)
Gal kuri nors zinot toky skanavima per isangine zarna del tulzies sutrikimu . as apstulbus nes tokio nesu girdejusi dar .  blush2.gif

Labutis,
renatele man atrodo kad tai kolonoskopija,ja tiria žarnyna.
DEM,kaip sako visos ligos nuo nervu iskyrus viena wub.gif kas netvarkoj,tas ir pirmiausia ir kencia.Siaip med.,literatura tiesiogines priklausomybes nerodo,bet esu sutikes žmogu kuris po didelio streso susirgo cukralige.
Kaip sako ,palinkekime vieni kitiems ramybes aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo2: 06 gegužės 2011 - 22:00
QUOTE(solo2 @ 2011 05 06, 20:56)
Labutis,
renatele man atrodo kad tai kolonoskopija,ja tiria žarnyna.
DEM,kaip sako visos ligos nuo nervu iskyrus viena wub.gif  kas netvarkoj,tas ir pirmiausia ir kencia.Siaip med.,literatura tiesiogines priklausomybes nerodo,bet esu sutikes žmogu kuris po didelio streso susirgo cukralige.
Kaip sako ,palinkekime vieni kitiems ramybes  aciuks.gif

Labutis Solo ne zinok kolonoskopija yra visai kitaip man ji yra daryta ir pries darant turejau isivalyti zarnyna gerdama 3litrus skyscio specelaus . O cia pries valanda reiks isideti glicerino ir viskas kiek vakar paskaiciau intike toks ar panasus tyrimas yra daromas vyrams nustatant prostatos bukle . Esu pasimetusi . nors gerai kad pagaliau toky tyrima padarys , nes badauju nuo antradienio apetito nera pastovus pykinimas sleikstulys ir erzinantis sonu maudimas vaistai man visisskai nenuima skausmo bet kai nevalgau ta maudima galiu iskesti . Kaip jus begyvenate ? Dem daug kas sako kad nuo nervu visos ligos atsiranda bet as netikiu tuom nuo nervu gali isitaisyti gastrita DZS bet ne pankretita ar tulzies uzdegima . Taip kad manu sutapimas ir tiek . Ar tu kartais tu grumzseliu nejai susrinkti gal pasilankstei kaip supykusi buvai ? blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Ne, dar buvau nerinkus jų plytgalių, vaikas su tėte surinko. Aš tik pamačiau ir iš karto skausmas. Gal tik sutapimas, gal kaip minėjo solo: kur negerai kas, ten pirmiausiai ir duria... Žiūrėk, įsipjovei į pirštą- skauda, o jei kur ranką kyšt- visada rodos tik pirštą ir užsigauni. Šiandien jau geriau, tik šiaip nuotaikos nėr kai tokius kaimynus turim. Šaukia, keikia, grasina, visas kaimas skamba. Vaikams reikia erdvės, bijau išleisti kur iš kiemo. Dabar išvažiavo su keturračiu, bijau, kad kokiai policijai nepaskambintų. Buvo toks atvejis, kad pralėkė trys keturračiai, tai paskambino, kad mes jos pievą važinėjam. Atvažiavo policija, pasišaipė ir išvažiavo. Dieve, Dieve, gyvenu kai per karą. Ai, ką plėsies, mano bėdos čia. Bet taip noriu ramybės.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2011 05 07, 08:59)
Sveikos 4u.gif
Ne, dar buvau nerinkus jų plytgalių, vaikas su tėte surinko. Aš tik pamačiau ir iš karto skausmas. Gal tik sutapimas, gal kaip minėjo solo: kur negerai kas, ten pirmiausiai ir duria... Žiūrėk, įsipjovei į pirštą- skauda, o jei kur ranką kyšt- visada rodos tik pirštą ir užsigauni. Šiandien jau geriau, tik šiaip nuotaikos nėr kai tokius kaimynus turim. Šaukia, keikia, grasina, visas kaimas skamba. Vaikams reikia erdvės, bijau išleisti kur iš kiemo. Dabar išvažiavo su keturračiu, bijau, kad kokiai policijai nepaskambintų. Buvo toks atvejis, kad pralėkė trys keturračiai, tai paskambino, kad mes jos pievą važinėjam. Atvažiavo policija, pasišaipė ir išvažiavo. Dieve, Dieve, gyvenu kai per karą. Ai, ką plėsies, mano bėdos čia. Bet taip noriu ramybės.... verysad.gif

Uzuojauta tau del tokiu kaimynu . Jauciu kokie nukrese senei yra uztat ir bludija . Baisu . Laikykis kas daugiau belieka tik kantrybe . mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites:)

na va, pagal visus pozymius tai panasu, kad įgysite naują kasininkių komandos narę... sad.gif jau antra savaite skauda maudžia kairįjį šoną, kartais atrodo, kad skauda pačius šonkaulius, kartais nugarą, kartais širdies plote nesuprasi - nevalgau skauda, valgau taip pat skauda... tik pirma kasni nuryju ir jau skauda ta nelaiminga šoną. Tiesa, dar turiu refliuksą su stemplės opelėmis, tačiau kažkodėl man neatrodo, kad čia nuo skrandžio skaudėtų. Tyrimai kol kas geri, na bet tokie ten ir tyrimai - CRB, bendra ktaujo ir šlapimo formulė, echoskopija ir "zondas". Blogiausia, kad ir guostis ypatingai kam nera - mama pati serga, o as cia tuojau dar tvosiu naujieną - nepyk mama, bet man tai pankreatitas... 4u.gif ką manote, mielosios apie mano bedą?
Atsakyti
Labutis visoms smile.gif
Kaip laikotės? Tyloka čia-temelėje smile.gif
DEM, kad kasa sustreikuoja nuo nervų aš galiu patvirtinti smile.gif Ankščiau tokie stresai šeimoj buvo, tai kas truputuką ir iškart kasą pradėdavo skaudėti, nereikėdavo net maisto kažkokio blogo užvalgyt doh.gif Ačiū Die kad visa tai gilioje praeityje smile.gif O į kaimynus patarčiau arba išvis nekreipti dėmesio(iš visų jėgų pasistengt dėl savo sveikatos), arba imtis kažkokių priemonių kaip policija,kad apsiramintų ir negadintų gyvenimo doh.gif

Renatėle, o kada tau tą tyrimą neaiškų darys? Aš youtube pažiūrėjau, tai radau kažkokias nesąmones, pavadinimas labai panašus , bet geriau susilaikysiu nuo komentarų kolkas, nes jaučiu tau visai ne tą darys smile.gif

Pelyte,
pagal aprašymą labai sunku nuspėti ką skauda, kartais galima ir skrandžio skausmą sumaišyti su kasos, gal tik mes senbūvės užkietėjusios kasininkės geriau jį pažįstame wink.gif Todėl sakyčiau kad reiktų dar išsitirti kraują, būtent P-Amyl (amylazę), geriausia per pablogėjimą. Bus aiškiau tuomet smile.gif O ir kai skauda labai-kviesk greitukę-ištirs ir galbūt suras priežastį smile.gif Jei įtari kasą-kentėti tikrai neverta, man tai jau koks milijonas gydytojų yra pasakę mirksiukas.gif Didelė rizika, nes kasos negalavimai kartais progresuoja doh.gif Linkiu nenuleist rankų, kaip ir visoms sakiau- reikia eiti per krūvas gyd.kad rastų priežastį unsure.gif
Man tai truko beveik metelius, tad kantrybės ir užsispyrimo, reikalauk siuntimo į trečio lygio įstaigas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 11 gegužės 2011 - 21:37