Įkraunama...
Įkraunama...

Pankreatitas(kasos uždegimas)

Sveikos! Solo, tu teisi , kiek zmoniu tiek nuomoniu. Butu gerai tiksliai suzinoti kas mums geriausia gydimui. Siltu ir beskausmiu Sv. Velyku mergaites! Tesaugo jus Auksciausias! 4u.gif Kietu marguciu!
Atsakyti
Su šventom Velykom mergaitės 4u.gif Gražių ir stiprių kiaušinių, geros šventinės nuotaikos, o svarbiausia daug daug sveikatos ir stiprybės 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Kaip jaučiatės po švenčių? Tikiuosi gausūs šventiniai stalai nepalaužė sveikatėlių ir laikotės puikiai? smile.gif
Atsakyti
Sveikutes! Aciu Jammin uz grazu paveiksleli Velykoms smile.gif Stai ir prabego dar viena didele svente, dabar iki Kaledu daug laiko. Kas liecia sventinio stalo tai pavalgiau krabu misraines ir visas mano nusizengimas. Nei tortuko, nei alkoholio. Ir nieko baisaus smile.gif .Siaip buvau megeja pavalgyti ir isgerti truputuka per sventes ir gimtadienius. Galvojau bus sunkoka pakeitus iprocius, bet ziuriu nieko baisaus cia nera smile.gif Kaip tu jammin, ar atsilaikei pagundoms ir kaip jautiesi po svenciu
Atsakyti
Labutis smile.gif

Na, pagerėjus savijautai mane kažkoks velnias apsėda ir gundo kažką negero suryti, ypač per šventes, kai akys gardėsius užmato biggrin.gif Teko ir saldumynų paragauti ir keptų patiekalėlių smile.gif Bet atsilaikiau-jaučiuosi gerai blush2.gif Aišku nepersivalgiau, dar ir kreidą nuo žarnyno sutrikimų pavartoju, tai ir laikausi smile.gif
Mane taip veikia teigiami orai bigsmile.gif Pusę dienos lauke praleidžiu, sugrįžo optimizmas, pasidarė lengviau gyventi, keltis rytais, dirbti thumbup.gif
Kaip jus veikia orai, tikiuosi irgi taip teigiamai? Gal ir sveikata nuo to pagerėjo g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 27 balandžio 2011 - 19:05
QUOTE(Jammin1 @ 2011 04 27, 18:03)
Labutis smile.gif

Na, pagerėjus savijautai mane kažkoks velnias apsėda ir gundo kažką negero suryti, ypač per šventes, kai akys gardėsius užmato  biggrin.gif  Teko ir saldumynų paragauti ir keptų patiekalėlių smile.gif Bet atsilaikiau-jaučiuosi gerai  blush2.gif  Aišku nepersivalgiau, dar ir kreidą nuo žarnyno sutrikimų pavartoju, tai ir laikausi smile.gif
Mane taip veikia teigiami orai  bigsmile.gif  Pusę dienos lauke praleidžiu, sugrįžo optimizmas, pasidarė lengviau gyventi, keltis rytais, dirbti  thumbup.gif
Kaip  jus veikia orai, tikiuosi irgi taip teigiamai? Gal ir sveikata nuo to pagerėjo  g.gif  smile.gif

Labutis mergaites smagu kad jauciates gerai saunuoles . As atsilaikiau sventiniam staluj bet matyt uztenka man kvapus uzuosti gardesiu ir blogumai prasideda . Oras pujkiai veikia bet jei skauda tai skauda jei ne tai sokineji is laimes ir nezinai kuom uzsiimti . ax.gif
Atsakyti
Laba dar karteli! Na rytoj busiu Lietuvoje vel, Penktadieni darysiuos magnetini rezonansa. viliuosi parodys kas su mano kasa darosi. Sekmes sau linkiu ir pasveikimo. Mergaites, pasidomekite Chose de Silvos metodu gal tai pades pagerinti savo bukle. Intensyviai domiuosi ir tikiu kad tai tiesa nes labai maza dali savo smegenu tenaudojame. Pasirodysiu po savaites. Sveikatos jums dideles!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anavjera @ 2011 04 28, 00:02)
Laba dar karteli! Na rytoj busiu Lietuvoje vel, Penktadieni darysiuos magnetini rezonansa. viliuosi parodys kas su mano kasa darosi. Sekmes sau linkiu ir pasveikimo. Mergaites, pasidomekite Chose de Silvos metodu gal tai pades pagerinti savo bukle. Intensyviai domiuosi ir tikiu kad tai tiesa nes labai maza dali savo smegenu tenaudojame. Pasirodysiu po savaites. Sveikatos jums dideles!!!!!! 4u.gif

Kuo dideliausios sekmės tau Lietuvėlėje 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Lauksim su gerom naujienom smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 28 balandžio 2011 - 15:26
Sveikos merginos!
Kadangi as tik siandiena atsigavau po didziuju skausmu tai puoliau skaityti jusu zinutes.
Neapsakomai dziaugiuosi uz tave Jammin,kaip smagu skaityti,kad tu jautiesi gerai.
Anavjera,sekmes tau atliekant tyrimus lietuvoje,tau bant parodys lietuvoje magnetinio rezonanso tyrimus ir galbut rasite priezasti,kodel negaluoji,nes cia airijoje to nesulauksi,pasako viskas ok ir viskas.
O mano velykos tai net nenoriu prisiminti kokios buvo,anksti ryta uzklupo baisus skausmai,nors tikrai pries tai nieko nesuvalgiau nors seimynai priruosiau is vakaro pilna vaisiu.Bet si karta skausmas buvo labai stiprus prasidejo nuo skrandzio skausmo o paskui apie bamba,veliau atrode kad visos zarnos susipyne ir kazkas kazkurstringa lyg braizo,net kvepuoti buvo skaudu,veliau pradejau vemti ir taip 3 dienas,taip kad nemaciau nei grazaus oro nei vaisiu stalo.Bet kas keisciausia kad man kiekvienas priepuolis kitoks,jauciu skirtingus skausmus.Aisku nuvykome i greitaja pagalba suleido diclako ir aisku siunte i ligonine bet as atsisakiau vykti,nes zinau ju diagnoze,kentekite laukite operacijos ir gerkite paracetamoli arba tramadoli.Kas liecia tramadoli iki siolei ji vartojau niekada nepyknindavo nuo jo,bet ar sutapimas bet butent si karta kai tik isgerdavau jo tai iskarto supykindavo.
O mityba savo tikrai koreguoju ir noriu svorio numesti,bet jis man tikrai nezymiai krenta.
Kagi pasiguodziau,lengviau pasidare,nes zinau kad tik jus kurios patiriate tokius pacius skausmus galite suprasti mane.
Geru nuotaiku visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armon @ 2011 04 29, 14:10)
Sveikos merginos!
Kadangi as tik siandiena atsigavau po didziuju skausmu tai puoliau skaityti jusu zinutes.
Neapsakomai dziaugiuosi uz tave Jammin,kaip smagu skaityti,kad tu jautiesi gerai.
Anavjera,sekmes tau atliekant tyrimus lietuvoje,tau bant parodys lietuvoje magnetinio rezonanso tyrimus ir galbut rasite priezasti,kodel negaluoji,nes cia airijoje to nesulauksi,pasako viskas ok ir viskas.
O mano velykos tai net nenoriu prisiminti kokios buvo,anksti ryta uzklupo baisus skausmai,nors tikrai pries tai nieko nesuvalgiau nors seimynai priruosiau is vakaro pilna vaisiu.Bet si karta skausmas buvo labai stiprus prasidejo nuo skrandzio skausmo o paskui apie bamba,veliau atrode kad visos zarnos susipyne ir kazkas kazkurstringa lyg braizo,net kvepuoti buvo skaudu,veliau pradejau vemti ir taip 3 dienas,taip kad nemaciau nei grazaus oro nei vaisiu stalo.Bet kas keisciausia kad man kiekvienas priepuolis kitoks,jauciu skirtingus skausmus.Aisku nuvykome i greitaja pagalba suleido diclako ir aisku siunte i ligonine bet as atsisakiau vykti,nes zinau ju diagnoze,kentekite laukite operacijos ir gerkite paracetamoli arba tramadoli.Kas liecia tramadoli iki siolei ji vartojau niekada nepyknindavo nuo jo,bet ar sutapimas bet butent si karta kai tik isgerdavau jo tai iskarto supykindavo.
O mityba savo tikrai koreguoju ir noriu svorio numesti,bet jis man tikrai nezymiai krenta.
Kagi pasiguodziau,lengviau pasidare,nes zinau kad tik jus kurios patiriate tokius pacius skausmus galite suprasti mane.
Geru nuotaiku visoms 4u.gif

Labutis mergaites uzuojauta tau Armon del skausmu . Sekmes Anavjera Lietuvoj . Smagu Jasmin kad gerai jautiesi . O as subyrejau vel . Katik is po ligonines tyrimai blogi bet vistiek namo isiunte sulasino laseline nuo skausmo suleido ir pargryzau . Suaktyvejo kasa emilaze 250 t bilurubinas siekia 150 dar gastritas atsirado pecius abu plesia pykina vien i maista paziurejus savijauta tai nusisauk . Kaip sakoma capt uz vadziu vel nuo pradziu . Tai tokios naujienos pas mane . Stiprybes jums ikiukas . 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jammin, žiūri esi, turiu klausimų: kai skauda pastoviai ir geriat kreoną, kiek galima jo išgerti? Mezymas nepadeda, skausmas užklupo šeštadienį ir pats priepuolis nurimo, bet skausmas išliko it tas keistas jausmas lyg šonuose akmuo būtų. Ir skausmą jaučiu nuolat. Pykina. Ką daryt? OIki Klinikų gal važiuoti g.gif Ale aš iš Šakių rajono doh.gif O gal ryt pas daktarę traukti? Ar tiesiog palaukti, vandenuką pagerti ir praeis g.gif Nežinau ką daryt verysad.gif Jau buvau apsidžiaugus, kad gerai viskas ir bac- turiuuuuu verysad.gif doh.gif
Sveikačiukės jums, laikykitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2011 05 02, 19:42)
Sveikos 4u.gif
Jammin, žiūri esi, turiu klausimų: kai skauda pastoviai ir geriat kreoną, kiek galima jo išgerti? Mezymas nepadeda, skausmas užklupo šeštadienį ir pats priepuolis nurimo, bet skausmas išliko it tas keistas jausmas lyg šonuose akmuo būtų. Ir skausmą jaučiu nuolat. Pykina. Ką daryt? OIki Klinikų gal važiuoti g.gif  Ale aš iš Šakių rajono doh.gif  O gal ryt pas daktarę traukti? Ar tiesiog palaukti, vandenuką pagerti ir praeis g.gif Nežinau ką daryt verysad.gif Jau buvau apsidžiaugus, kad gerai viskas ir bac- turiuuuuu verysad.gif  doh.gif
Sveikačiukės jums, laikykitės 4u.gif

Labutis smile.gif
Na visų pirma labai liūdna skaityti, kad visoms pablogėjimai verysad.gif
Laikykitės 4u.gif
DEM, man tai sake kad kreona gerti 3kartus dienoj, bet jei "sunkesnių"valgymų daugiau, manau reiktų daugiau ir gerti. Aš būdavo ir 4 kartus gerdavau. Kadangi pankreatinas esant sveikam organizmui išsiskiria kiekvieno valgio metu, tai ir kreonas neturėtų kažkaip neigiamai paveikti. Aišku nereikėtų gerti kai valgomas jogurtas ar panašus lengvas maistas smile.gif
DEM, bandyk pas savo gyd nueiti,nuolatinis skausmas negerai unsure.gif o jei jausi kad blogėja ar skausmai stiprėja-važiuok į klinikas, su kasa nejuokai schmoll.gif
Na ir iki vizito pas gyd. pabandyk su vandenuku, arbatėle ir kokiais džiūvėseliais apsieit ax.gif
Čia man taip atrodo ax.gif Laikykis, linkiu pagerėjimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 02 gegužės 2011 - 19:03