Kadangi as susidurusi su visiskai keistais kunigais,tai man ir aukoti po daug nesinori visiskai.O ir kai pagalvoji,tai tikejimas laisvas ir Dievui pinigu nereikia,baznyciu irgi nepuola restouruoti,nors prasosi stipriai,tai klausimas,kur tie pinigai dingsta.Bobutes aukoja kiekviena sekmadieni,meta aukeles i dezutes,laidotuviu daugybe buna,vestuvių ir t.t...
Mes kai ejome mano gimtame miestelyje pas kuniga kalbeti del datos,tai labai idomu buvo situacija:
Sedi kunigelis,kaip mafijozas:akiniai nuo saules(baznycioje ten nelabai ji sviecia),juoda odeske,plaukai ilgi,barzdele...Na,i kalbas nesileido jis.Net knygeles tos nepilde,ka privalejo padaryti.Isprase tiesiog mus grazia forma.Nes nedavem is anksto litu...Nuvykome i kita baznycia,tai kunigelis savo nedarbo laika gaiso ir pilde knyga,bei data uzsirase.
Be to,ta mano gimtines kunigeli meta lauk is parapijos,uz per dideli uliavojima ir merginas
Na,ir buk zmogus,aukok...Ne ne ne...Tikrai jau nemokesim mes.Kai susitvarkys ta sistemele baznyciose,tuomet aukosim.Laukia ir krikstynos kazkada ir laidotuves ir t.t...Dar bus uz ka ten pinigus palikti.