QUOTE(Primadona-A @ 2006 08 20, 11:59)
Sveikos mergaites,
mes jau po savo vestuviu
tai noriu pasakyti del tu aukojimu...ech, skaudus reikalas...mes VYtauto baznycioj, ceremonija buvo super...ir siaip kaip anksciau minejau jis mane pazista, destytojas mano buvo, tai ten visaip pagrasino, kad retai tuokia studentus, o dar gerus...
tai jau dziaugemes labai..bet kas liecia pinigelius
mes is kart savo liudininkams padavem vokeli, specialiai su 150lt
ir ant voko uzklijuoto buvo parasyta, kad tai Auka VYtauto Didziojo Baznyciai, tai sake jis nekantravo atplesti...bet paskui susigedo ir taip liko nepaziurejes...tai nezinau, turbut po ceremonijos spjaude ant tos studentes
QUOTE(Ausrytia @ 2006 08 20, 13:13)
saunuole, labai gerai padarei!!! spjaude, neabejoju
nu bet saunuole tu. o kunigelis tai jau pasimoke manau ir sakys sekantiems jauniesiems - jokiu vokeliu, tiesiai pinigais - na, kad paskaiciuot iskart galetu
Na ką.. galiu ir aš jau pasireikšt šiuo klausimu..
Žodžiu jūsų pamokinta irgi nutariau paduoti vokelį kunigui.. tiksliau mūsų liudininkas įdėjo 100 litų į voką.. (nes nutarėm.. kad užteks ir tiek po tokių PASKAIČIAVIMŲ)... tai vo... po ceremonijos nunešė tą užklijuotą vokelį ir įteikė.. pasiėmė dokumentus ir t.t.
O mes dar likom pasifotkinti prie bažnyčios... ir ką jūs manot..
Mums besifotkinant atlekia plevesuodamas kunigas... ir praneša.. kad mes turbūt jį ne taip supratom.. ir kad auka ne 100 litų.. o NUO 200 litų.. (anksčiau mums sakė.. kad nuo 250 lt prasideda..
)... ir liepė atnešti jam likusius pinigus..
Pasakėm.. kad su savim neturim.. sako tai galit vėliau užnešti... ir dar saldainių nepamirškit...
Ajatus marijana... nu normaliai galvoju... ir ką.. teko VIS TIEK susimokėti jam tuos 200 litų...
Man jų NEGAILA tikrai bažnyčiai.... bet kai tokie briedai dedasi... tai jau principo reikalas..
Na... bent jau gėlės, kaip kažkas minėjot, nepabrango.. ir papuošimas kainuoja tuos pačius 40 litų.. o čia irgi bajeris.. neturėjom kada nuvežt tas babkes iš anksto.. tai sakėm šeštadienį normaliai nunešim.. nes ta gėlininkė visą dieną šeštadieniais būna (mūsų vestuvės penktadienį).. tai ką jūs galvojat..?? Ketvirtadienį ryte SKAMBINA toji gėlininkė... ir klausia kada atnešim jai pinigus..
Tai šeštadienį jai netiko.. liepė pasiimt su savo pinigus be grąžos... ir išėjus iš bažnyčios priėjo prie mūsų... ir susimokėjom...
Tei va.... tokios naujienos ir Vytauto bažnytėlės...