Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

Sveiki, labai prasau patarimo... perskaiciau viska nuo pradzios (iskaitant pirma tema) ir jau lyg buvau apsisprendusi pirkti Electrolux EDI 97170 W, bet dabar pamaciau dar Bosch WTS 86582SN. Kaina panasi... Skalbimo masina pirksiu Bosch WLX 24462 BY (vonia pas mus nediduke) ax.gif .

O kokie realiai skirtumai tarp siu dvieju dziovykliu? Kuri geresne? Man aktualu garu funkcija, nes megstu rubus lygintus, tai nesu tikra, kad vien dziovykles funkcijos man uzteks, o be to vyras kalnus marskiniu i darba sunesioja doh.gif
Stoves dziovykle atskirame kambaryje (i vonia netilps), tai dizaino panasumas ne toks aktualus...

labai aciu is anksto!
Atsakyti
QUOTE(buzhiuks @ 2011 05 01, 18:57)
Sveiki, labai prasau patarimo... perskaiciau viska nuo pradzios (iskaitant pirma tema) ir jau lyg buvau apsisprendusi pirkti Electrolux EDI 97170 W, bet dabar pamaciau dar  Bosch WTS 86582SN. Kaina panasi... Skalbimo masina pirksiu Bosch WLX 24462 BY (vonia pas mus nediduke) ax.gif .

O kokie realiai skirtumai tarp siu dvieju dziovykliu? Kuri geresne? Man aktualu garu funkcija, nes megstu rubus lygintus, tai nesu tikra, kad vien dziovykles funkcijos man uzteks, o be to vyras kalnus marskiniu i darba sunesioja  doh.gif
Stoves dziovykle atskirame kambaryje (i vonia netilps), tai dizaino panasumas ne toks aktualus...

labai aciu is anksto!

aš pati neseniai įsigijau jūsų minėtą Elektrolux džiovyklę, tai labai džiaugiuosi, super daiktas thumbup.gif , nebelyginu praktiškai nieko smile.gif, o pirkau būtent šią , kad joje yra garų funkcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikas33: 01 gegužės 2011 - 19:21
QUOTE(buzhiuks @ 2011 05 01, 19:57)
Sveiki, labai prasau patarimo... perskaiciau viska nuo pradzios (iskaitant pirma tema) ir jau lyg buvau apsisprendusi pirkti Electrolux EDI 97170 W, bet dabar pamaciau dar  Bosch WTS 86582SN. Kaina panasi... Skalbimo masina pirksiu Bosch WLX 24462 BY (vonia pas mus nediduke) ax.gif .

O kokie realiai skirtumai tarp siu dvieju dziovykliu? Kuri geresne? Man aktualu garu funkcija, nes megstu rubus lygintus, tai nesu tikra, kad vien dziovykles funkcijos man uzteks, o be to vyras kalnus marskiniu i darba sunesioja  doh.gif

labai aciu is anksto!

Abi minėtos džiovyklės yra gaminamos toje pačioje šalyje ir iš esmės yra analogiškos. Abi su garais lyginimo sistema
Kas dėl marškinių... galiu nuvilti, kad juos greičiausiai teks dar palyginti ir lygintuvu, čia jau viskas priklausys nuo audinio sudėties, bei kokybės
Kas dėl pastatymo, reikia įvertinti, kad džiovyklė darbo metu išmeta nemažai drėgmės ir šilumos, tad vieta turėtų būti ventiliuojama.
Kas dėl siauros skalbimo mašinos WLX 24462 BY, tai šiai dienai negalėčiau nieko geresnio pasiūlyti net ir už didesnius pinigėlius...
Atsakyti
jau turiu!!!
dar tik viena karta dziovinau, bet man atrodo patiks smile.gif visus vaiku rubus tiesiai i spinta - geris thumbup.gif o dar net nebandziau, kokius ten stebuklus daro lyginimo funkcija mirksiukas.gif

aciu uz patarimus ir pagalba! hi.gif

oi, dar vienas klausimas - dziovykles instrukcijoje parasyta, kad jos negalima statyti ant degiu pavirsiu, o pas mus kambary tam - lentos sudetos medines. Ar kas nors bandet taip? ar nieko blogo? gal koki kamstini kilimeli padaryti (sako kamstines grindu dangos praktiskai nedegios...) g.gif ????
Atsakyti
QUOTE(buzhiuks @ 2011 05 05, 18:15)
jau turiu!!!
dar tik viena karta dziovinau, bet man atrodo patiks smile.gif visus vaiku rubus tiesiai i spinta - geris  thumbup.gif  o dar net nebandziau, kokius ten stebuklus daro lyginimo funkcija  mirksiukas.gif

oi, dar vienas klausimas - dziovykles instrukcijoje parasyta, kad jos negalima statyti ant degiu pavirsiu, o pas mus kambary tam - lentos sudetos medines. Ar kas nors bandet taip? ar nieko blogo? gal koki kamstini kilimeli padaryti (sako kamstines grindu dangos praktiskai nedegios...) g.gif  ????

o tai kuria nusipirkot? Bosh? 4u.gif
Atsakyti
nes, pirkom Electroluxa. Kazkaip apie Boscha neradau praktiskai jokiu atisliepimu, tad, nors ir labai viliojo, bet nusprendziau imti kitu patikrinta ir isbandyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buzhiuks @ 2011 05 06, 11:57)
nes, pirkom Electroluxa. Kazkaip apie Boscha neradau praktiskai jokiu atisliepimu, tad, nors ir labai viliojo, bet nusprendziau imti kitu patikrinta ir isbandyta smile.gif

tai va gi, ir as galvoju prie jos apsistoti - nes apie ja daugiausia kalbama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(buzhiuks @ 2011 05 05, 18:15)
jau turiu!!!
dar tik viena karta dziovinau, bet man atrodo patiks smile.gif visus vaiku rubus tiesiai i spinta - geris  thumbup.gif  o dar net nebandziau, kokius ten stebuklus daro lyginimo funkcija  mirksiukas.gif

oi, dar vienas klausimas - dziovykles instrukcijoje parasyta, kad jos negalima statyti ant degiu pavirsiu, o pas mus kambary tam - lentos sudetos medines. Ar kas nors bandet taip? ar nieko blogo? gal koki kamstini kilimeli padaryti (sako kamstines grindu dangos praktiskai nedegios...) g.gif  ????

Tai tik saugumo sumetimais, bet iš esmės džiovyklė nepajingesnė, nei kiti elektros įrenginiai. Keista, kad tai akcentuojama instrukcijoje.

Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2011 04 02, 19:25)
verysad.gif Nusipirkau elektrolux džiovyklę ir blyn kartais praleidžia pro šoną vandenį. nesuprantu kodėl? ir kai lygina, tai būna koks tai keistas garsas. Manau, kad mūsų džiovyklei jau reiks meistro rankų. verysad.gif Skūpus moka du kart. Pirkom iš elektrolux tiesiai, tipo su vežimo broku, pigiau verysad.gif , tai dabar sumokėsim už remontą ir bus kaip garantinė.

gal nieko blogo
pas mus taip buvo, tai meistra kvietem (kairej pusej vandeni leido pro sona), pasirodo, slangute tik buvo nusislinkus, kuri paduoda vandeni i ta rezervuara, is kurio paskui ima, kai lygini, ir tiek to taisymo, patys butumem pasitaise smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2011 05 12, 16:13)
Tai tik saugumo sumetimais, bet iš esmės džiovyklė nepajingesnė, nei kiti elektros įrenginiai. Keista, kad tai akcentuojama instrukcijoje.

nuraminot...
nors, tiesa sakant, nuo tada kai nusipirkom jau koki milijona kartu dziovinau lotuliukas.gif tai dar nieko... ziurejau, lygtai nieko tom grindim nesidaro... ir kazkaip skalbiniai nesibaigia, vis randu ka skalbti ir dziovinti ax.gif
Atsakyti
...čia taip draugiškai diskutuojat...pagelbėkit ir man.... wub.gif

...ką man išsirinkt...?....ačiū....
...o gal dar ir geresnių pasiūlymų turit...irgi ačiū...

šitą nr.1

šitą nr2.

šitą nr 3.

Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2011 05 17, 10:59)
...čia taip draugiškai diskutuojat...pagelbėkit ir man.... wub.gif

...ką man išsirinkt...?....ačiū....
...o gal dar ir geresnių pasiūlymų turit...irgi ačiū...

šitą nr.1

šitą nr2.

šitą nr 3.

EDH 9798 W — yra ekonomiška be lyginimo
WTW 86581SN — jau pakeitė naujas WTW 86582SN — taip pat taupanti energiją, be lyginimo.
EDI 97170 W — su garais lygimo sistema
Visų pirma siūlyčiau apsispręsti ar Jums reikalinga su garais lyginimo programa ar vis tik pirmenybę teiksit A-50%
Jei vis tik renkantis iš taupesnių, tai Electrolux bus gerokai pigesnė, o kilmės šalis ir kokybė šiuo atveju labai panaši (džiovyklės tiek AEG, tiek Electrolux, Tiek Bosch/Siemens gaminamos Lenkijoje). Dėl to šiuo atveju, aš rinkčiausi Electrolux
Atsakyti