Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(keistuole @ 2011 03 28, 15:37)
garų funkcija, kad lygint nereiktų  4u.gif

Bet gal ir be garų jie pakankamai lygūs g.gif Pakomentuokit kas turit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 03 28, 14:46)
Bet gal ir be garų jie pakankamai lygūs  g.gif  Pakomentuokit kas turit  4u.gif

Kad skirtumas yra tai faktas. O toliau jau nuo kiekvieno poreikių ir įpročių. Aš lyginau viską, išskyrus kojines ir triusikus, tai šitus ir dabar tik išdžiovinu ir gerai. Beveik visą kitą leidžiu per garus, kai ką dar palyginu (bet tikrai mažai ką), visa kita man jau tinkka.
Atsakyti
Pritariu keistuolei mirksiukas.gif .Kiekvienam pagal poreikius.Aš ir iki šiol nieko nelygindavau.Džiovyklę pirkom tik dėl to kad labai būdavo didelė drėgmė kambariuose ir žiauriai ilgas drabužių džiūvimo laikas.Visos kambarių durys patalyne nukabinėtos būdavo.Parneši iš skalbyklės tada ant džiovyklės, kol sukabini, sudžiaustai, po to vėl nudžiaustai...................Vajė net prisimint nenoriu schmoll.gif .O dar kai katinas namie wub.gif .Patikėkit kaip pūkus nuo patalynės, veliūrinių kelnių nurenka džovyklė....................Net negalvojau kad gali būt tiek pūkų ant drabužių.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 03 28, 16:06)
Pritariu keistuolei mirksiukas.gif .Kiekvienam pagal poreikius.

Supratau 4u.gif
Be garų neapsieisiu tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 03 28, 16:03)
O kam ta garų finkcija?Tik papildomos energijos sąnaudos.Viskas išsidžiovina puikiai ir be tų garų.Atidėjimas yra.Taip ji A klasės šiai dienai turbūt pati ekonomiškiausia iš parduodamų Lietuvoje už tokią kainą.

taip, garu funkcija del to,kad lygint nereiketu - kaip su siuo reikaliuku, ar skalbiniai liko po dziovinimo labai susiglamze?
Atsakyti
astulka1 skalbiau ir džinsus ir patalynę ir lininę staltiesę ir trikotažą ir striukę- pagal mano poriekius tik perbraukti ranka ir į spintą.Džinsai purut purutėliai apie veliūrinius trenigus, rankšluosčius net nekalbu.Pasaka.Patalynės vieną reisą paržoipsojom tao buvo pasiglamžius kad būtų ne pro šalį palyginti.Bet čia dėl mano kaltės.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 03 28, 15:45)
astulka1 skalbiau ir džinsus ir patalynę ir lininę staltiesę ir trikotažą ir striukę- pagal mano poriekius tik perbraukti ranka ir į spintą.Džinsai purut purutėliai apie veliūrinius trenigus, rankšluosčius net nekalbu.Pasaka.Patalynės vieną reisą paržoipsojom tao buvo pasiglamžius kad būtų ne pro šalį palyginti.Bet čia dėl mano kaltės.

nerealūs lieka iš tikrųjų, joks lygintuvas, su visokiom garų funkcijom ar dedami minkštikliai nei iš tolo neprilygsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 28 kovo 2011 - 15:53
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 03 18, 23:05)
Ką rekomenduotumėt aplamai iš džiovyklių 1500 - 2000lt intervale. Tiesa pasakius kaip iki šiol šio prietaiso neturėjau - net nežinau į ką dairytis doh.gif  Siūlo Hoover, modelio nepamenu - kaip jos aplamai kaip džiovyklės? Nerekomendavo ir su stiklinėmis durelėmis - sako geriau plastikas: tiesa tai ar mitas?
Beje, prie to paties tame pat intervale žiūrinėju ir skalbyklę, bet nebūtinai abu prietaisai turi būti tos pačios firmos ax.gif statyčiau vieną virš kito - bet rekomendavo nedėti vieną ant kitos, o tarpe daryti lentyną g.gif - kad skalbimo mašinos vibracija "neišderintų" džiovyklės, vėlgi įdomu toks pasiūlymas logiškas ar ne?

Na mes šiandien įsigijom tą Hoover džiovyklę, B klasės, mokėjom tikrai labai nebrangiai, pasiskaičiavom, kad neatsipirktų greitai mums A klasės. Dėl naudojimo tikrai parašysiu daugiau atsiliepimų, kai jau pasijungsim.

O dėl to statymo vienas ant kito, kas galėtų duoti kokių naudingų patarimų g.gif Kiek suprantu tiesiogiai negalima sustatyti? Kokia ta lentyna turėtų būti?
Atsakyti
QUOTE(heryte @ 2011 03 28, 16:57)
Na mes šiandien įsigijom tą Hoover džiovyklę, B klasės, mokėjom tikrai labai nebrangiai, pasiskaičiavom, kad neatsipirktų greitai mums A klasės. Dėl naudojimo tikrai parašysiu daugiau atsiliepimų, kai jau pasijungsim.

O dėl to statymo vienas ant kito, kas galėtų duoti kokių naudingų patarimų g.gif  Kiek suprantu tiesiogiai negalima sustatyti? Kokia ta lentyna turėtų būti?

aš pirkau specialią "lentyną"
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 03 28, 17:45)

o kaip suprast praziopsojot reisa? smile.gif
Atsakyti

O dėl to statymo vienas ant kito, kas galėtų duoti kokių naudingų patarimų g.gif Kiek suprantu tiesiogiai negalima sustatyti? Kokia ta lentyna turėtų būti?
[/quote]

Pas mane "tiesiogiai" viena ant kitos uzdetos.Be jokios lentynos. Tiek skalbimo masina,tiek dziovykle yra tos pacios firmos.Norejau pirkti, bet keletas pardaveju sake, kad galiu statyti ir taip. Tai taip ir jau stovi kokie 3 metai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2011 03 28, 20:13)
o kaip suprast praziopsojot reisa? smile.gif

įtariu norėjo pasakyt, kad nespėjo išimt, kai tik baigė džiovintis.
Atsakyti