Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(keistuole @ 2011 03 24, 15:03)
Aš ilgai rinkausi, kokius 5 metus  blush2.gif , pagaliau išsirinkau ir negaliu atsidžiaugt.
Maniškė electrolux su garų funkcija, kurią čia mačiau vienos giria, kitos sako nereikia, bet man tai ji labai praverčia.

Bet el. sąnaudos doh.gif Aš kai mėgstu po kelis rūbus skalbti, tai susidarytų manau. Nes ta kur dabar galvoju, tai 50 proc. sąnaudos mažesnės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 03 24, 15:21)
Bet el. sąnaudos  doh.gif  Aš kai mėgstu po kelis rūbus skalbti, tai susidarytų manau. Nes ta kur dabar galvoju, tai  50 proc. sąnaudos mažesnės  blink.gif

man jos nė trupučio nepadidėjo, nes aš viską lyginau, o lygintuvas ryja irgi labai daug.
Kai parsiboginau, vyras pamatė irgi burbėjo dėl elektros (nors pas mus kai ir taip nerealios sumos už elektrą, tai koks 10-20 lt daugiau net nepasistebėtų), o dabar pats stebisi, kad nieks nepasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 03 24, 15:26)
man jos nė trupučio nepadidėjo, nes aš viską lyginau, o lygintuvas  ryja irgi labai daug.
Kai parsiboginau, vyras pamatė irgi burbėjo dėl elektros (nors pas mus kai ir taip nerealios sumos už elektrą, tai koks 10-20 lt daugiau net nepasistebėtų), o dabar pats stebisi, kad nieks nepasikeitė.

g.gif Reiks pasiskaičiuot tiksliau
Bet aš čia kiek skaičiau atsiliepimų, kad nelabai ką ir gelbsti tie garai, ir su paprasta panašiai ten gaunasi. Būtų įdomu sulygint, bet nėra kaip
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 03 24, 15:33)
g.gif  Reiks pasiskaičiuot tiksliau
Bet aš čia kiek skaičiau atsiliepimų, kad nelabai ką ir gelbsti tie garai, ir su paprasta panašiai ten gaunasi. Būtų įdomu sulygint, bet nėra kaip

labai priklauso, kokius rūbus turit. Mano visa šeimyna nešioja daugiausiai maikes, tai joms tie garai labai super. Tik išdžiovinus nebūna tokios. Patalynė man patinka labai išlyginta, tai aš ją trumpam paleidžiu su garais, tada sulenkiu ir dar pralyginu. Kojines, triusikėlius tik džiovinu.
Visi veliūriniai treningai išvis nerealūs, jiems irgi garų nebūtina. Marškinius irgi paleidžiu su garais. Sintetinių rūbų mes nedėvim, tai kaip su jais nežinau.
Šiaip svarbu išimt, kai tik baigėsi ciklas, nelaikyt džiovyklėje, tada rezultatas geresnis. Iš po garų išėmus pvz marškinius, reik pakabint laisvai ant pakabos, kad pabaigtų džiūt, nes garas vis tiek palieka šiek tiek drėgmės.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 03 24, 16:51)
Na mes irgi buvom išsirinkę elektrolux EDI97170 - del labai geru atsiliepimu , bet kol laukėm pasiūlė kitą, va šitą EDH97981
http://ciapigiau.lt/...981-w-dziovykle

o si dziovykle turi garu lyginimo funkcija, nupukavimo?
nikeur ineternete negaliu rast plataus aprasymo. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 24 kovo 2011 - 22:23
Kaip dėl nupūkavimo nežinau, bus matyt blush2.gif .Bet manau jei ankstesni modeliai ją (tą funkciją ) turėjo tai šis tuo labiau turėtų turėti.Ji ne garinė schmoll.gif .Mes spec. tokios ieškojom.Ir dėl el.sąnaudų ir dėl čia prisiskaitytų komentarų jog su garais drabužiai ir patalynė sumažėja kai kurioms 2 dydžiais. g.gif
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 03 25, 10:22)
Kaip dėl nupūkavimo nežinau, bus matyt blush2.gif .Bet manau jei ankstesni modeliai ją  (tą funkciją ) turėjo tai šis tuo labiau turėtų turėti.Ji ne garinė schmoll.gif .Mes spec. tokios ieškojom.Ir dėl el.sąnaudų ir dėl čia prisiskaitytų komentarų jog su garais drabužiai ir patalynė sumažėja kai kurioms 2 dydžiais. g.gif

Ne nuo garų drabužiai mažėja o nuo per didelio karščio.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 03 25, 15:15)
Ne nuo garų drabužiai mažėja o nuo per didelio karščio.

drinks_cheers.gif
išskalbus skalbyklėj aukštesnėj temperatūroj ir be jokių garų bus tas pats efektas.
Atsakyti
Na ką, pagaliau džiovyklė mūsų namuose.Dieve ir kur aš anksčiau buvau doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Visą savaitgalį eksperimentavom, sukaus aplink kambarius, ką čia dar išplovus g.gif kad galėčiau džiovinti wub.gif .Esam be galo laimingi.Nieks nesumažėjo, drabužiukai sausut sausutėliai thumbup.gif .Tikrai rekomenduoju.Ir nupūkuoja ir atnaujina, atšviežina, ir batus džiovina, ir pati pasveria ir džiovina pagal likutinę skalbinių drėgmę.Žodžiu kol kas tik pliusai wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 03 28, 11:18)
Na ką, pagaliau džiovyklė mūsų namuose.Dieve ir kur aš anksčiau buvau doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif Visą savaitgalį eksperimentavom, sukaus aplink kambarius, ką čia dar išplovus g.gif  kad galėčiau džiovinti wub.gif .Esam be galo laimingi.Nieks nesumažėjo, drabužiukai sausut sausutėliai thumbup.gif .Tikrai rekomenduoju.Ir nupūkuoja ir atnaujina, atšviežina, ir batus džiovina, ir pati pasveria ir džiovina pagal likutinę skalbinių drėgmę.Žodžiu kol kas tik pliusai wub.gif  wub.gif  wub.gif .

bet kaip supratau - lyginimo garais funkcijos nera? o kaip su dziovinimo pradzios atidejimu?
ir dar kaip suprantu - ji geros klases taip? A?
Atsakyti
O kam ta garų finkcija?Tik papildomos energijos sąnaudos.Viskas išsidžiovina puikiai ir be tų garų.Atidėjimas yra.Taip ji A klasės šiai dienai turbūt pati ekonomiškiausia iš parduodamų Lietuvoje už tokią kainą.
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 03 28, 14:03)
O kam ta garų finkcija?Tik papildomos energijos sąnaudos.Viskas išsidžiovina puikiai ir be tų garų.Atidėjimas yra.Taip ji A klasės šiai dienai turbūt pati ekonomiškiausia iš parduodamų Lietuvoje už tokią kainą.

garų funkcija, kad lygint nereiktų 4u.gif
Atsakyti