Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(DaivaVe @ 2011 03 21, 15:13)
Siaip tai mano dziovykles durelese nepermatomose itaisytas puku filtras, tai todel turbut geriau jei nepermatomos  ax.gif  o per stiklines dureles matytumet kaip skalbiniai skraido (aisku abejoju kad to reikia), daugiau jokiu pliusu as neizvelgiu  biggrin.gif

Ši kaip suprantu irgi su pūkų rinktuvu, bet durelės permatomos smile.gif Man asmeniškai gražiau su permatomom, derinasi prie skalbyklės smile.gif
http://www.neriba.lt...t-46s570dn.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 21 kovo 2011 - 15:33
QUOTE(-Gyte- @ 2011 03 21, 17:32)
Ši kaip suprantu irgi su pūkų rinktuvu, bet durelės permatomos  smile.gif  Man asmeniškai gražiau su permatomom, derinasi prie skalbyklės  smile.gif
http://www.neriba.lt...t-46s570dn.html

Bet gal brangoka kaip "B" klasės g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 03 23, 09:21)
Bet gal brangoka kaip "B" klasės  g.gif

Tai kad Jūs ją rekomendavot prieš tai puslapyje. Tai kokią tada rinktis? Kaina nėra tiek svarbi, norisi gero daikto, su garais ir pūkų rinktuvu. Aišku gerai būtų iki 2500lt
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 03 23, 12:04)
Tai kad Jūs ją rekomendavot prieš tai puslapyje. Tai kokią tada rinktis? Kaina nėra tiek svarbi, norisi gero daikto, su garais ir pūkų rinktuvu. Aišku gerai būtų iki 2500lt

Teisingai, praleidau kad reikia su garų funkcija blush2.gif Tada viskas teisingai.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 03 23, 10:39)
Teisingai, praleidau kad reikia su garų funkcija  blush2.gif  Tada viskas teisingai.

Na aš tiesą sakant nesu bandžiusi džiovyklių, tiesiog iš kalbų žinau kad su garais jau "stebuklas". Norisi, kad reikėtų kuo mažiau lyginti, kad išimti drabužiai sausi būtų. Tai ko gero tik garai gelbsti? Nes dėl ekonomiškumo norisi Siemens WT46W571DN. Bet ji ko gero nėra tokia efektyvi?
Skalbyklė pas mus Siemens WM16S473DN. Tai ji jau neblogai išgręžia...
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 03 23, 13:07)
Na aš tiesą sakant nesu bandžiusi džiovyklių, tiesiog iš kalbų žinau kad su garais jau "stebuklas". Norisi, kad reikėtų kuo mažiau lyginti, kad išimti drabužiai sausi būtų. Tai ko gero tik garai gelbsti? Nes dėl ekonomiškumo norisi Siemens WT46W571DN. Bet ji ko gero nėra tokia efektyvi?

Turiu su garais tris metus. Dabar pirkčiau ekonomišką. Viskas priklauso nuo poreikių.
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 03 23, 12:07)

Visos dziovykles isdziovina sausai, nesvarbu ar turi garu funkcija ar ne thumbup.gif Garu funkcija yra ne dziovinimas, o lyginimas,ji jungiama atskirai 4u.gif Siulau pasiskaityti praeita tema, ten buvo daug atsiliepimu apie dziovykles su garu funkcija,dauguma sako, kad ji nepasiteisina, nes neislygina visiskai idealiai doh.gif vistiek reikia perbraukti lygintuvu doh.gif garu funkcija pasiteisina tuo atveju, jei reikia skalbti ir dziovinti daug marskiniu, bet vis tiek apykakles tektu lyginti lygintuvu blush2.gif as pati turiu dziovykle be garu funkcijos ir tikrai nieko nelyginu lygintuvu (marskiniu vyras nenesioja), jei iskart istraukti isdziovintus rubus tai jie buna lygus(kalbu apie marskinelius, dzinsus, vaikiskus rubus), tik patalyne buna suglamzyta, bet as jos sausai nedziovinu, tik siek tiek, o tada graziai sulankscius pakabinu ir irgi lygint nereikia biggrin.gif
As Jusu vietoje pirkciau ekonomiska dziovykle be garu funkcijos biggrin.gif
Atsakyti
DaivaVe, o kokia pas jus džiovyklė?Mes laukiam šią savitę naujausio modelio elektrolux be garų funkcijos.Nebesulaukiu jau.............
Atsakyti
Pas mane sena Miele, be garu funkcijos, bet as patenkinta thumbup.gif dziovykles norejosi, bet striuka su pinigeliais buvo, tai teko pirkti deveta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 03 23, 18:34)
DaivaVe, o kokia pas jus džiovyklė?Mes laukiam šią savitę naujausio modelio elektrolux be garų funkcijos.Nebesulaukiu jau.............

o koks modelis gal zinot, gal galima ja kazkur internete apziureti
aciu 4u.gif

ir as metausi tarp siu dziovykliu:
SIEMENS WT 46S570DN (del geru funkcijuir dizaino)
SIEMENS WT 46W571DN - del energijos taupumo ir dizaino.
ir
elektrolux EDI97170 - del labai geru atsiliepimu (bet klase B ir diziainas nepatinka)

tai kaip cia dabar issirinkti optimaliausia.... marskini pas mus vyrisku irgi nera, bet va baisiai nemegstu lyginti patalynes...
Atsakyti
Na mes irgi buvom išsirinkę elektrolux EDI97170 - del labai geru atsiliepimu , bet kol laukėm pasiūlė kitą, va šitą EDH97981
http://ciapigiau.lt/...981-w-dziovykle
Atsakyti
Aš ilgai rinkausi, kokius 5 metus blush2.gif , pagaliau išsirinkau ir negaliu atsidžiaugt.
Maniškė electrolux su garų funkcija, kurią čia mačiau vienos giria, kitos sako nereikia, bet man tai ji labai praverčia.
Atsakyti