Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbinių džiovyklė - 2

QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 08 14, 23:13)
Aplamai į ją investuot verta.

Kad aplamai investuot verta, tai nesigincysiu..Zmonos uzgaida..
Bet ar verta daugiau investuoti? Tarkim dadedu 500lt ir nebereikia aplamai lygintuvo istraukt is spintos smile.gif Nes kiek bandes, tai visvien marskiniai kiti drabuziai reikalauja dar lygintuvo demesio..
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 08 14, 23:06)
Bet ar verta daugiau investuoti? Tarkim dadedu 500lt ir nebereikia aplamai lygintuvo istraukt is spintos smile.gif Nes kiek bandes, tai visvien marskiniai kiti drabuziai reikalauja dar lygintuvo demesio..

Nesiginčyk su žmona. Ir perduok jai kad marškinius kaip lygino taip ir lygins.
Bet šiaip fainas dalykas . Kaifuoju. Aš turiu AEG T75470AH
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 08 14, 23:06)

na aš kaip aplamai viską išskyrus kojines ir triusikus lyginusi, tai galiu pasakyt, kad lygintuvą išsitraukiu ga retai. Marškiniams tikrai užtenka garų funkcijos skirtos marškiniams. Netenkina manęs tik patalynė, tai ją kartais palyginu, kai netongiu blush2.gif
Mano electroliuxas iron aid
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 08 15, 00:52)
na aš  kaip aplamai viską išskyrus kojines ir triusikus lyginusi, tai galiu pasakyt, kad lygintuvą išsitraukiu ga retai. Marškiniams tikrai užtenka garų funkcijos skirtos marškiniams. Netenkina manęs tik patalynė, tai ją kartais palyginu, kai netongiu  blush2.gif
Mano electroliuxas iron aid

Sudominot savo modeliuku, kaip tiksliai vadinasi si funkcija marskiniams?
Jusu modeliukas nemazai elektros suryja - Energijos sąnaudos. kWh
3,92. Itariu senesnis modeliukas, be silumos siurblio..?
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2012 08 15, 18:37)
Sudominot savo modeliuku, kaip tiksliai vadinasi si funkcija marskiniams?
Jusu modeliukas nemazai elektros suryja - Energijos sąnaudos. kWh
3,92. Itariu senesnis modeliukas, be silumos siurblio..?

jo sąnaudos didelės, bet kiek ryja lygintuvas ...
Galutiniam rezultate mes elektros sunaudojam lygiai tiek pat.

modelis va šitas
http://www.electrolu...arais/EDI97170W
Atsakyti
As susipazinusi su dviem tipais, ant vienu dziovykliu yra minutes kiek nori tiek uzstatai - cia isdziuna viskas labai gerai. O ant kitu - paveiksliukai. Na ten pataikyt... ojojoj. Labai daznai daugiau skalbiniu idejus dregna lieka.
Atsakyti
Gal kas turit lietuviska instrukcija dziovykles Boch WTY88880SN ? Buciau labai dekinga gavus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miranda80: 16 rugpjūčio 2012 - 09:07
QUOTE(akmenukas2012 @ 2012 08 16, 09:05)
As susipazinusi su dviem tipais, ant vienu dziovykliu yra minutes kiek nori tiek uzstatai - cia isdziuna viskas labai gerai. O ant kitu - paveiksliukai. Na ten pataikyt... ojojoj. Labai daznai daugiau skalbiniu idejus dregna lieka.

kokie paveiksliukai laugh.gif pas mane nusistatai kokio drėgnumo pageidauji : MAXI, MIDI, MINI
Atsakyti
laba, prispyre reikalas dziovyklei, o pinigu neprudai.noreciau nuomones apie sita WHIRLPOOL AZB 8680 ir WHIRLPOOL AZB 6670.
na sita dar idomi SIEMENS WT 44 C 101 DN
dar ir apie sita nuomones noreciau:) GORENJE D 82426

aciu uz info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Audrita: 16 rugpjūčio 2012 - 22:06
Daug skaiciau jusu pasisakymus apie viena ar kita modeliuka ir apsistojau ties siais:
Bosch WTW 86582
ELECTROLUX EDH98981W
Kokia galutinai pasirinkti, tarkit zodi nusimanantys..
Atsakyti
kas Lietuvoje prekiauja tikrai vokiska buitine technika?domina dziovykle
Atsakyti
QUOTE(mykolasrokas @ 2012 08 19, 08:36)
kas Lietuvoje prekiauja  tikrai vokiska buitine technika?domina dziovykle

kokia jusu nuomone apie buit technika gariunu turgavieteje?gal kas pirke?
Atsakyti