sveiki,
turiu BOSH dziovykle ta A+ klases, tai konteineryje kur renkasi vanduo yra pukais sieneles apsinesusios- atrodo ir kas karta ta ieteli praplaunu ispylus vandeny kazin kaip ji isplauti, kad nebeliktu tu puku
QUOTE(neinzy @ 2012 07 30, 14:58)
sveiki,
turiu BOSH dziovykle ta A+ klases, tai konteineryje kur renkasi vanduo yra pukais sieneles apsinesusios- atrodo ir kas karta ta ieteli praplaunu ispylus vandeny kazin kaip ji isplauti, kad nebeliktu tu puku
? skamba keistai, kurioje vietoje pūkai renkasi, ten kur vandens rezervuaras, ar prie durelių?
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2012 07 30, 16:51)
? skamba keistai, kurioje vietoje pūkai renkasi, ten kur vandens rezervuaras, ar prie durelių?
vandens rezervuare- visos sieneles apsinesusios
Ruošiamės pirkti šią džiovyklė Electrolux EDI 97170W, gal kas turit? ar patenkinti ?
Gal galite patarti tarp siu dvieju modeliu, kokie esminiai skirtumai ir kuria verta pasirinkti
Electrolux EDI 97170 W
Bosh WTS 86583 SN
Electrolux EDI 97170 W
Bosh WTS 86583 SN
QUOTE(vilimex @ 2012 08 08, 10:37)
Gal galite patarti tarp siu dvieju modeliu, kokie esminiai skirtumai ir kuria verta pasirinkti
Electrolux EDI 97170 W
Bosh WTS 86583 SN
Electrolux EDI 97170 W
Bosh WTS 86583 SN
Esminių skirtumų tarp jų nėra.
QUOTE(speedy @ 2012 08 08, 09:40)
Esminių skirtumų tarp jų nėra.
Aciu, taip iseina, kad nera skirtumo kuria pirkti, ju f-jos analogiskos ir dziovinimo kokybe bus tokia pati?
QUOTE(vilimex @ 2012 08 08, 11:21)
Aciu, taip iseina, kad nera skirtumo kuria pirkti, ju f-jos analogiskos ir dziovinimo kokybe bus tokia pati?
Mano akimis "nera skirtumo kuria pirkti" jei neturite papildomų reikalavimų.
Bet kad "ju f-jos analogiskos" aš nerašiau Rašiau kad "esminių skirtumų tarp jų nėra".
QUOTE(speedy @ 2012 08 08, 11:18)
Mano akimis "nera skirtumo kuria pirkti" jei neturite papildomų reikalavimų.
Bet kad "ju f-jos analogiskos" aš nerašiau Rašiau kad "esminių skirtumų tarp jų nėra".
Pastebejau, kad speedy neiskalbus, norint issamesnio atsakymo, tai pabandysiu paklausti kitaip, kokios ju f-jos skiriasi?
Mūsų šeimynėlei iškilo džiovyklės dilema: Siemens WT46W573DN ar Bosch WTW86583SN ? O gal yra dar kas panašaus?
Mums svarbu, kad sunaudotų mažai energijos ir kuo mažiau reiktų "aptarnauti" palunant, pildant ir t.t. Ir kaip ir visos, tikiuosi, kad lygintuvą išsitrauksiu tik ypač svarbiom progom... Gal ką iš paminėtų modelių esate išbandę?
Mums svarbu, kad sunaudotų mažai energijos ir kuo mažiau reiktų "aptarnauti" palunant, pildant ir t.t. Ir kaip ir visos, tikiuosi, kad lygintuvą išsitrauksiu tik ypač svarbiom progom... Gal ką iš paminėtų modelių esate išbandę?
QUOTE(egis_klp @ 2012 08 14, 20:32)
Gal kas turi sia dziovykle GORENJE D7664N ?
Speedy butu saunu isgirsti jusu nuomone apie sia dziovykle..Ar verta aplamai i dziovykle daugiau investuoti nei 2000lt?
Speedy butu saunu isgirsti jusu nuomone apie sia dziovykle..Ar verta aplamai i dziovykle daugiau investuoti nei 2000lt?
Aplamai į ją investuot verta.